Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход на газ за SJ 413

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Разход на газ за SJ 413

Моята пък пали на газ и на -10, ама с педала до пода. Докато не загрее не може да държи и празния ход на газ. Ама предполагам всичко е до настройка на газовата.

Иначе по-притеснителното е да не замръзне изпарителят. Нали това е основното заради което се пали на бензин и се превклчва на газ на по-късен етап. Или се лъжа?

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
      Моята пък пали на газ и на -10, ама с педала до пода. Докато не загрее не може да държи и празния ход на газ. Ама предполагам всичко е до настройка на газовата.

Иначе по-притеснителното е да не замръзне изпарителят. Нали това е основното заради което се пали на бензин и се превклчва на газ на по-късен етап. Или се лъжа?
      Taka e трябва и топло на газта иначе тече като вода и оива икономията...

Коментар

Все пак никога не съм правил такова нещо и е нормално някъде да съм сгрешил но пак за това се тества пробва се и ако има някъде грешки се отстраняват и всичко е наред .проба-грешкаЗа сега върви добре мина доста сериозни тестове доволен съм.
        Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Като си говорим за това - кога е подходящо да се мине на газ (малко става дума за Витара, не знам на Самурая дали е същият уреда за температурата)? Като подмине буквата C, като влезне в първото малко квадратче или като влезне в дългото деление след квадратчето?

Коментар

Аз сега бръмкам по 5 минути на бензин на място и обръщам стрелката въобще не мърда.

Коментар

Старата песен на нов глас
              Миналата година я отиках как да е с нови свещи кабели капачки и палец, ама дойде пак зима и пак въртя докато се изясни... Пуснах тема за газов майстор от Търновския окръг ама реших и тук да повдигна малко темата...

Коментар

Колега, докато не си оправиш бензиновата система винаги ще си абонат на газ-майсторите, все пак газта си има изисквания за правилна работа. Ако не ти се занимава с бензин може да пробваш да монтираш подгряване на охладителната система, ама пак си е дълга и широка.
                0885602543- Стефан

Коментар

Е то освен да разглобя карбуратора и да го почистя... какво друго?

Коментар

Или добавка някаква да сложа да изчисти вместо мен?

Коментар

слагай ладов карбуратор и работата ще запее и поне лесно ще му правиш профилактика
                      Японския си е хубав но да му смениш всички вакуми и маркучи и няма да има проблем
                      Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

моят около 15-20 с гуми сахара основно се кара на черно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X