Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
    Ако ще идваш на старозагорската среща с нея, ще я огледам, да видим кое още те дразни в тая пущина, пък може и да дадеш едно кръгче
    Незнам още,дали ще идвам на срещата,но и да идвам няма да е с нея! ...Още не ми е спечелила доверието,та ще чака тя да тръгна някъде с нея! ....За кръгче винаги можеш да разчиташ,тази година като се засечем по състезанията някъде само казваш и е твоя!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Трифоне,колко бири слагаш че е оригинален? Щото аз съм убеден в обратното. Ето ти повод за раздумка на маса
      http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
        Повече ми трябват релси на покрива, защото витарата е толкова къса, че не мога да си събера въдиците вътре без да пречат. А като дойде лятото темата ще избяга от багажник за сноуборд и ще тръгне към кутия на покрива. В тази връзка - имам интерес към всякакви снимки с релси и хардтоп. Явно ще удържи, но трябва да разгледам дали при мен мога да монтирам такива.
        Роска ако не става на тавана на влачка става
        [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Какво е влачка?

Коментар

Ето снимки и на моя, Канадси е ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020844.jpg
Прегледи:1
Размер:73.6 КБ
ID:5336981Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020845.jpg
Размер:53.5 КБ
ID:5336982Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020846.jpg
Размер:52.1 КБ
ID:5336983Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020847.jpg
Размер:81.5 КБ
ID:5336984Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020848.jpg
Размер:34.5 КБ
ID:5336985Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020849.jpg
Размер:121.3 КБ
ID:5336986Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1020850.jpg
Размер:71.2 КБ
ID:5336987
            898450701

Коментар

Първоначално публикуван от svi Преглед на мнение
              Ето снимки и на моя, Канадси е ...[ATTACH=CONFIG]405221[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405222[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405223[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405224[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405225[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405226[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]405227[/ATTACH]
              моят е същия и ми изглежда здрав ,но не го харесвам това със сваляемия покрив и затова обмислям да я направя двумесна + багажник (подобно на пикап) само не съм намислил как точно искам да стане
              Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                Трифоне,колко бири слагаш че е оригинален? Щото аз съм убеден в обратното. Ето ти повод за раздумка на маса
                Навит, и каса ще ударим, за кефа. Иначе наистина не е оригинален, но е добра изработка или сравнително добра, на живо ще се види по-добре, отделно тия мокети на тавана отвътре-ужас

Коментар

На Илиянци намерих едни греди за 25лв дето май с малко преправяне ще успея да ги монтирам. Не знам другите хардтопи как са, но моя и на задния прозорец има как да се хване напречна греда - има ръбче над прозореца.

Ще го помсиля тия дни и ще снимам ако се получи. Ако не се получи - 25лв назад не е болка за умиране .

Коментар

На Илиянци намерих едни греди за 25лв дето май с малко преправяне ще успея да ги монтирам. Не знам другите хардтопи как са, но моя и на задния прозорец има как да се хване напречна греда - има ръбче над прозореца.

Ще го помсиля тия дни и ще снимам ако се получи. Ако не се получи - 25лв назад не е болка за умиране .
                    На задният ти прозорец е имало антикрило, няко го е свил, тъпо, ето малко снимки да се ориентираш, моят старият таван
                    Прикачени файлове

Коментар

Ъ, не е от антикрило. Самия хардтоп е различен. На моя задните прозорци се отварят и може да се свали само капака над задната част, а прозорците да си останат закачени. Точно между този сваляем капак и задния прозорец има ръбче от около 1 сантиметър (абсолютно същото го има и на капака над предните седалки). Там мисля да захвана гредите.

Коментар

Ъ, не е от антикрило. Самия хардтоп е различен. На моя задните прозорци се отварят и може да се свали само капака над задната част, а прозорците да си останат закачени. Точно между този сваляем капак и задния прозорец има ръбче от около 1 сантиметър (абсолютно същото го има и на капака над предните седалки). Там мисля да захвана гредите.
                        Как не ти наснимах джипката аз,като ми беше подръка.....сега само гъбаркаш колегите да гадаят! .....Качи малко снимки,за да могат да те разберат и да ти дадат добри съвети!
                        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Май така ще стане, ама трябва да търся пак фото. Моето го удавих в морето като реших да правя подводни снимки. Нахлузих му един презерватив, вързах го и като се отвори обектива под вода проби презерватива ...

Коментар

Май така ще стане, ама трябва да търся пак фото. Моето го удавих в морето като реших да правя подводни снимки. Нахлузих му един презерватив, вързах го и като се отвори обектива под вода проби презерватива ...
                            МУХХХАХХАХАХХАХХАХААА, има специални торбички за това, но пак пробвай с кондом

Коментар

Тоя багажник май ще пасне. Малко е нестабилен (тънки са му железата) ама за тия пари - толкова. Все ще носи дъските до пистата. Ще има нужда от няколко подобрения обаче.

Вижда се и хардтопа какъв е. Надявам се да устиска и да не се разпадне при 80км/ч от напъна на дъските...
                              Прикачени файлове

Коментар

Тоя багажник май ще пасне. Малко е нестабилен (тънки са му железата) ама за тия пари - толкова. Все ще носи дъските до пистата. Ще има нужда от няколко подобрения обаче.

Вижда се и хардтопа какъв е. Надявам се да устиска и да не се разпадне при 80км/ч от напъна на дъските...
                                Този тип хардтоп също се води оригинален. Монтират го за европейския пазар. Другите са за канада и щатите. При него наистина може да се свалят задните прозорци или задното капаче над тях. Стъклото на задната врата е захванато за нея и се отварят заедно ! Има и една греда отзад , която се демонтира много трудно. В общи линии много труден за монтаж и демонтаж. Пази му и стъклата , защото няма от къде да намериш такива. Това нещо , което си сложил от горе му го МАХНИ веднага , ако искаш въобще да имаш таванче. Ако можеш захвани го за гредата на купето и задната греда на тавана. За капаците в никакъв случай !!! Изработени са от някаква пяна и при натиск се чупят , след което нямат лепене.
                                0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X