До колко е здрав сваляемия твърд покрив (оригиналният)? Ще понесе ли греди със багажник за 4 сноуборда или кутия със 30-40 килограма багаж в нея?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?
Свий
X
-
От: Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?
Ако под добро състояние имаш в предвид здрав - здрав е, даже не скърца. Хванат е със оригиналните си захвати и само долу под прозорците има по един болт дето изглежда странно и може да се окаже не-оригинален.
Коментар
-
щом не скърца дори значи е много читав ,а тогава мисля че няма да имаш проблем да си сложиш багажникаПървоначално публикуван от brum Преглед на мнениеАко под добро състояние имаш в предвид здрав - здрав е, даже не скърца. Хванат е със оригиналните си захвати и само долу под прозорците има по един болт дето изглежда странно и може да се окаже не-оригинален.Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!
Коментар
-
Вървиш по моите стъпки, най-вероятно ще издържи, но аз реших проблема по радикално, като си взех оригинални релси за багажна кутия и съответно Hard top, който да може да се отваря, така че да не пречи на багажните релси, затова и смених два тавана, докато намеря нужният.Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеДо колко е здрав сваляемия твърд покрив (оригиналният)? Ще понесе ли греди със багажник за 4 сноуборда или кутия със 30-40 килограма багаж в нея?
Към Лъчо: имам интерс за стойката, ще звънна да кажеш повече
Коментар
-
Повече ми трябват релси на покрива, защото витарата е толкова къса, че не мога да си събера въдиците вътре без да пречат. А като дойде лятото темата ще избяга от багажник за сноуборд и ще тръгне към кутия на покрива. В тази връзка - имам интерес към всякакви снимки с релси и хардтоп. Явно ще удържи, но трябва да разгледам дали при мен мога да монтирам такива.
Коментар
-
Хм, тия релси много късички нещо...
Ама щом са сложили на този покрив остава да намеря 2 релси дето да се захващат към моя покрив (напречни) и да се надявам, че няма да отлети покрива.
Може ли само снимка от вътре на този хардтоп как се държи към купето? Че моя е на едни смешни скоби с по едно болтче.
Коментар
-
То и моя е така да ти кажа!...Има добавени два болта,които държат задная хард топ,но предния определено е слабо захванат....моя не е оригинален....защо ти обяснявам,сега ще ида до джипката да ти направя няколко снимки,за да придобиеш идея....след 20мин ще ти кача снимки!Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеХм, тия релси много късички нещо...
Ама щом са сложили на този покрив остава да намеря 2 релси дето да се захващат към моя покрив (напречни) и да се надявам, че няма да отлети покрива.
Може ли само снимка от вътре на този хардтоп как се държи към купето? Че моя е на едни смешни скоби с по едно болтче.
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Емо, не съм много съгласен, че не е оригинален, според мен му липсват едни планки за захващане и са правени разни доработки
Старите ми два тавана бяха с такива релси, и се чудех дали ще мога да сложа контейнер за багаж, но според няма да стане, усилето на струята въздух идва главно в началото и там няма релса, всъщност зависи и контейнера колко е голям. Беше едно мерене, чудене, бях си намерил в британският ибей едни малки контейнери, но като намерих релсите и се отказах, даже наскоро продаваха едни релси за мекият таван, като моите, но не можеш да отваряш задната врата на твърдият таван, осен ако не си със същият като моят: Berman.Успех
Коментар
-
Дано си прав!Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеЕмо, не съм много съгласен, че не е оригинален, според мен му липсват едни планки за захващане и са правени разни доработки
Доколкото знам е правен в София от Тедо,а и определено не седи като оригинален Хардтоп!....Даже седи дразнещо зле,предимно прената му(малка) част!
...Но аз след старата палатка,всичко харесвам,само да е твърдо!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар