До колко е здрав сваляемия твърд покрив (оригиналният)? Ще понесе ли греди със багажник за 4 сноуборда или кутия със 30-40 килограма багаж в нея?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?
Свий
X
-
От: Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?
Ако под добро състояние имаш в предвид здрав - здрав е, даже не скърца. Хванат е със оригиналните си захвати и само долу под прозорците има по един болт дето изглежда странно и може да се окаже не-оригинален.
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеАко под добро състояние имаш в предвид здрав - здрав е, даже не скърца. Хванат е със оригиналните си захвати и само долу под прозорците има по един болт дето изглежда странно и може да се окаже не-оригинален.Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеДо колко е здрав сваляемия твърд покрив (оригиналният)? Ще понесе ли греди със багажник за 4 сноуборда или кутия със 30-40 килограма багаж в нея?
Към Лъчо: имам интерс за стойката, ще звънна да кажеш повече
Коментар
-
Повече ми трябват релси на покрива, защото витарата е толкова къса, че не мога да си събера въдиците вътре без да пречат. А като дойде лятото темата ще избяга от багажник за сноуборд и ще тръгне към кутия на покрива. В тази връзка - имам интерес към всякакви снимки с релси и хардтоп. Явно ще удържи, но трябва да разгледам дали при мен мога да монтирам такива.
Коментар
-
Хм, тия релси много късички нещо...
Ама щом са сложили на този покрив остава да намеря 2 релси дето да се захващат към моя покрив (напречни) и да се надявам, че няма да отлети покрива.
Може ли само снимка от вътре на този хардтоп как се държи към купето? Че моя е на едни смешни скоби с по едно болтче.
Коментар
-
Първоначално публикуван от brum Преглед на мнениеХм, тия релси много късички нещо...
Ама щом са сложили на този покрив остава да намеря 2 релси дето да се захващат към моя покрив (напречни) и да се надявам, че няма да отлети покрива.
Може ли само снимка от вътре на този хардтоп как се държи към купето? Че моя е на едни смешни скоби с по едно болтче.Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Емо, не съм много съгласен, че не е оригинален, според мен му липсват едни планки за захващане и са правени разни доработкиСтарите ми два тавана бяха с такива релси, и се чудех дали ще мога да сложа контейнер за багаж, но според няма да стане, усилето на струята въздух идва главно в началото и там няма релса, всъщност зависи и контейнера колко е голям. Беше едно мерене, чудене, бях си намерил в британският ибей едни малки контейнери, но като намерих релсите и се отказах, даже наскоро продаваха едни релси за мекият таван, като моите, но не можеш да отваряш задната врата на твърдият таван, осен ако не си със същият като моят: Berman.Успех
Коментар
-
Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеЕмо, не съм много съгласен, че не е оригинален, според мен му липсват едни планки за захващане и са правени разни доработкиДоколкото знам е правен в София от Тедо,а и определено не седи като оригинален Хардтоп!....Даже седи дразнещо зле,предимно прената му(малка) част!
...Но аз след старата палатка,всичко харесвам,само да е твърдо!
Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар