Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?

До колко е здрав сваляемия твърд покрив (оригиналният)? Ще понесе ли греди със багажник за 4 сноуборда или кутия със 30-40 килограма багаж в нея?

От: Витара къса база със сваляем твърд покрив и греди за багажник на тавана?

Aми ако е в добро състояние би трябвало да няма проблем.Моята Витара е с такъв покрив и мисля че няма да има проблем за 30-тина кг
    Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Ако под добро състояние имаш в предвид здрав - здрав е, даже не скърца. Хванат е със оригиналните си захвати и само долу под прозорците има по един болт дето изглежда странно и може да се окаже не-оригинален.

Коментар

Аз имам такава стойка Натиснете снимката за да я уголемите

Име:accSuzuki_128.jpg
Прегледи:1
Размер:34.2 КБ
ID:5334749, не че съм я ползвал, но си е вариант.
        Дори си има и ключалка, но сноуборд незнам дали ще хване.

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
          Ако под добро състояние имаш в предвид здрав - здрав е, даже не скърца. Хванат е със оригиналните си захвати и само долу под прозорците има по един болт дето изглежда странно и може да се окаже не-оригинален.
          щом не скърца дори значи е много читав ,а тогава мисля че няма да имаш проблем да си сложиш багажника
          Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

На моя пише 30кг на всяка една от ''релсите'' ако не се бъркам,не съм сигурен но утре ще погледна точно.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

До колко е здрав сваляемия твърд покрив (оригиналният)? Ще понесе ли греди със багажник за 4 сноуборда или кутия със 30-40 килограма багаж в нея?
              Вървиш по моите стъпки, най-вероятно ще издържи, но аз реших проблема по радикално, като си взех оригинални релси за багажна кутия и съответно Hard top, който да може да се отваря, така че да не пречи на багажните релси, затова и смених два тавана, докато намеря нужният.

Към Лъчо: имам интерс за стойката, ще звънна да кажеш повече
              Прикачени файлове

Коментар

Аз на моя хардтоп също имам едни релси!Утре ще ти намеря снимка да ти покажа,ако ще ти е от помощ!
                Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Повече ми трябват релси на покрива, защото витарата е толкова къса, че не мога да си събера въдиците вътре без да пречат. А като дойде лятото темата ще избяга от багажник за сноуборд и ще тръгне към кутия на покрива. В тази връзка - имам интерес към всякакви снимки с релси и хардтоп. Явно ще удържи, но трябва да разгледам дали при мен мога да монтирам такива.

Коментар

Ето ги моите релси!
                    Прикачени файлове

Коментар

Хм, тия релси много късички нещо...

Ама щом са сложили на този покрив остава да намеря 2 релси дето да се захващат към моя покрив (напречни) и да се надявам, че няма да отлети покрива.

Може ли само снимка от вътре на този хардтоп как се държи към купето? Че моя е на едни смешни скоби с по едно болтче.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07370.jpg
Размер:78.1 КБ
ID:5334942Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07382.jpg
Размер:91.0 КБ
ID:5334953Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07383.jpg
Размер:99.4 КБ
ID:5334954Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07371.jpg
Размер:57.8 КБ
ID:5334943Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07372.jpg
Размер:73.1 КБ
ID:5334944Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07373.jpg
Размер:60.3 КБ
ID:5334945Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07374.jpg
Размер:60.6 КБ
ID:5334946Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07375.jpg
Размер:83.2 КБ
ID:5334947Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07376.jpg
Размер:79.3 КБ
ID:5334948Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07377.jpg
Размер:96.8 КБ
ID:5334949Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07378.jpg
Размер:66.8 КБ
ID:5334950Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07379.jpg
Размер:74.3 КБ
ID:5334951Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07381.jpg
Размер:59.0 КБ
ID:5334952
                        Хм, тия релси много късички нещо...

Ама щом са сложили на този покрив остава да намеря 2 релси дето да се захващат към моя покрив (напречни) и да се надявам, че няма да отлети покрива.

Може ли само снимка от вътре на този хардтоп как се държи към купето? Че моя е на едни смешни скоби с по едно болтче.
                        То и моя е така да ти кажа!...Има добавени два болта,които държат задная хард топ,но предния определено е слабо захванат....моя не е оригинален....защо ти обяснявам,сега ще ида до джипката да ти направя няколко снимки,за да придобиеш идея....след 20мин ще ти кача снимки!
                        Последно редактирано от CrAzY_eMo; 13-01-12, 13:11. Причина: добавяне на снимки! :)

Коментар

Емо, не съм много съгласен, че не е оригинален, според мен му липсват едни планки за захващане и са правени разни доработки Старите ми два тавана бяха с такива релси, и се чудех дали ще мога да сложа контейнер за багаж, но според няма да стане, усилето на струята въздух идва главно в началото и там няма релса, всъщност зависи и контейнера колко е голям. Беше едно мерене, чудене, бях си намерил в британският ибей едни малки контейнери, но като намерих релсите и се отказах, даже наскоро продаваха едни релси за мекият таван, като моите, но не можеш да отваряш задната врата на твърдият таван, осен ако не си със същият като моят: Berman.Успех

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                            Емо, не съм много съгласен, че не е оригинален, според мен му липсват едни планки за захващане и са правени разни доработки
                            Дано си прав! Доколкото знам е правен в София от Тедо,а и определено не седи като оригинален Хардтоп!....Даже седи дразнещо зле,предимно прената му(малка) част! ...Но аз след старата палатка,всичко харесвам,само да е твърдо!

Коментар

Ако ще идваш на старозагорската среща с нея, ще я огледам, да видим кое още те дразни в тая пущина, пък може и да дадеш едно кръгче

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X