Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хронични болести при Сузуки Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Хронични болести при Сузуки Витара

Ееех,нищо,че съм младши участник ще си позволя да направя забележка:
    От една страна всички сме съгласни,че трябва да се въведе някакъв ред в раздела.Колегата се е помъчил да я започне отнякъде с темата и тя е "Хронични болести при Сузуки Витара".Лично аз я разбирам като място на което можем да споделим известни ни често срещани дефекти по автомобилите от един и същ вид и намерените начини за отстраняването им,което е още по-полезно.Но както винаги вместо да се придържаме към точния предмет на темата и като ни интересува нещо странично от нея, да си отворим нова където да споделим,че ни свършил акомулатора и ни замръзнал антифриза,толкова се отвлякохме,че в момента,който не е в час ще си помисли,че често срещан проблем при Сузуки Витара е да им се изтощават акомулаторите и да им замръзва антифриза,а начините за отстраняването на тези проблеми са замяна на акомулатора с нов и наливане на проверен антифриз.
    Та с две думи, апелирам за колегиалност и взаимна полза от пишещи и четящи.

Коментар

Първоначално публикуван от Ruse Преглед на мнение
      Ееех,нищо,че съм младши участник ще си позволя да направя забележка:
      От една страна всички сме съгласни,че трябва да се въведе някакъв ред в раздела.Колегата се е помъчил да я започне отнякъде с темата и тя е "Хронични болести при Сузуки Витара".Лично аз я разбирам като място на което можем да споделим известни ни често срещани дефекти по автомобилите от един и същ вид и намерените начини за отстраняването им,което е още по-полезно.Но както винаги вместо да се придържаме към точния предмет на темата и като ни интересува нещо странично от нея, да си отворим нова където да споделим,че ни свършил акомулатора и ни замръзнал антифриза,толкова се отвлякохме,че в момента,който не е в час ще си помисли,че често срещан проблем при Сузуки Витара е да им се изтощават акомулаторите и да им замръзва антифриза,а начините за отстраняването на тези проблеми са замяна на акомулатора с нов и наливане на проверен антифриз.
      Та с две думи, апелирам за колегиалност и взаимна полза от пишещи и четящи.
      Абсолютно си прав! Идеята на колегата беше съвсем друга и аз я поддържам. След пост №2, с изключени на пост №7, ВСИЧКО останало е за други теми. Поздрави!
      Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 99г.
      Opel Corsa 1.7д 98г

Коментар

Нямаше ме малко време на хоризонта и глеЙ какво сте направили.Наистина темите за стартерите и акумулаторите си ги има отделно,пишете в тях,а в тази нека пишем линкове към решенията на проблема.Естествено ,ако наистина проблемът е хроничен!
        За да бъде прегледна,моля модераторите да я почистят/много правилна забележка на колегата Русе/,включително и този мой пост!Като ми остане повече време ,ще огледам още теми ,подходящи за включване.Но не чакайте само аз да го правя,само дадох началото!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Май не е много прав колегата Русе, ама карай.Неговият пост пък според мен, хич не е за "Хронични".Тук нали споделяме личен/челен/ опит,за най-честите проблеми,аварии,повреди,ако щеш и признаци и начина за тяхното отстраняване.А това са именно тези дребни, но често развалящи се неща за които пишем.То, ако става реч за ДВГ и неговият основен ремонт,тогава не му е тук мястото.На някой ако му се вижда нещо различно-моля.Има сервиз, има много неща.Темите наистина би трябвало да са по систематизирани и конкретни, но да дам един не толкова удачен пример, това ми хрумна в момента:Онкоболния-хронично болен ли е, или не?- спрямо човек, счупил си ръката или каквото и да е един път в живота си.Хората казват-"Хронично-болния от еди-каква си болест", а не-болния от хроничната/хронологичната/ болест.Но стига съм Ви занимавал.Ако изясним кое какво е, ще е добре
          ПС:ДВГ или купе нормално се правят/ремонтират/ един или два пъти/с някои изключения/, ама другите детайли и части са си чисто хронично болни.
          Последно редактирано от Валенти; 04-02-12, 21:06.

Коментар

Не се връзвай толкова!Идеята е да бъде по-лесно да намериш това ,което търсиш,а не да напиша на търсачката"спирачки Витара" и тя да ме прати в темата"Какво направих днес за любимата Витара и да трябва да чета 60-70 страници ,за да разбера ,че пак го няма това ,което ме интересува!
            0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
              Не се връзвай толкова!Идеята е да бъде по-лесно да намериш това ,което търсиш,а не да напиша на търсачката"спирачки Витара" и тя да ме прати в темата"Какво направих днес за любимата Витара и да трябва да чета 60-70 страници ,за да разбера ,че пак го няма това ,което ме интересува!
              Здравейте.
              Ясно, та няма накъде повече/става реч за идеята/.Ама, като си подредим нещата.Това за търсачката също е вярно, ама аз го отдавам на това, че почти??? във всички Теми, освен предмета на темата, има преплитане и на други неща.Пример:пишем и коментираме в темата за акумулатор, пък стане въпрос и за алтернатор, пък не дай си Боже се отплеснем и за нещо друго, което не му е там мястото и софтуера на търсачката се "побърква" и изнамира теми и с двете наименования и ги поднася на търсещия.Така, че с повече търпение и инат и най-вече желание се справяме, поне докато си улесним самите Ние нещата.

Коментар

Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнение
                Ясно, та няма накъде повече/става реч за идеята/.Ама, като си подредим нещата.
                Колега, що не се върнеш в началото, и не прочетеш как antiroad е започнал темата си - конкретно, прегледно, със снимков материал. И оттам насетне изписани един куп безсмислици, оспамихте темата! Похвално е желанието ти за ред, но първо напиши няколко технически изложения, пък тогава тръгвай да ги подреждаш! Аз съм технически некомпетентен, и се старая да не пиша глупости, но да се трупат постове по такъв начин намирам за некоректно! Смятам, че Модератор трябва да се намеси! Нищо лично, но така стойностните теми се съсипват.
                Извинете за спама!
                "Make love, not war!"

Коментар

И аз се ядосах първоначално много,защото идеята темата е ДА СЕ ПУСКАТ ЛИНКОВЕ КЪМ ТЕМИ ДАВАЩИ ОТГОВИ ,с по един ред обяснение,за какво става дума!
                  Нека наистина се изтрият тези постове и да остане само първоначалната идея,за да имаме една хубава тема!
                  Никой да не се сърди,но това е за улеснение на раздела Сузуки и на начинаещите!
                  Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Здравейте.
                    ОК, съгласен съм с мненията Ви, а моите мнения във вид на писания във Форума не са били с цел да спамя, така, че сорри .Давайте да пооправим нещата, кой с опит, кой с мнение, кой с каквото може.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X