Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нужда от помощ за витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нужда от помощ за витара

Е въпросът е как ще зацепим диференциала към раздатъчната кутия без тоз компресор,хъба си е хъб
    "NISAN TERRANO 2" 3.0 tdi 2003 г.
    0878739299

Коментар

Ох!! Ама пак не си дочел пост 11! Пак от там е този цитат ----- малко компресорче - защото надува , а не прави вакуум . Намира се на основата на предната браня под десния фар. Сменя се елементарно с две болтчета , една тройна букса и две мъркучета - вход и изход. Преди да я смениш е хубаво да се убедиш , че не работи. Проверете за откачен или скъсан маркуч. Тези които водят до предното прасе. Ако си сигурен , че е от компресора обади се ще ти пратя здрав с г-ция - 120 лв.----.
      Сега разбра ли? Това е за този компресор. А за капачките на хъбовете - купи си ръчни и замени капачките. Двете неща са различни и за двете ти е писал Иван Попов.

ПП " г-ция " означава гаранция
      Б. Бонев
      0осем88две6шест71три

Коментар

Привет от Дупница.
        Много сняг, много нещо, но не поради тази причина, нещо не мога да разбера колегата Димов.Хората му написаха сума ти неща, а той все нещо не разбрал.Във форума, някоя тема по-надолу той пише, че продава джипа и то с категоричен тон, а "ние" се чудиме как да му помогнем.Тооо, не е лошо да се помогне на нуждаещ се, ама, ако и при най-малкия зор се откажеш от колата си при положение, че искаш помощ,най колегиално и човешки ти я дават и накрая'' все едно си се ? на метеното".Според мен, нещо кофти се получава.Така, че колегата да напише за какво му е нужна помощта,комерсиално или наистина се нуждае от нея.

Коментар

аз имам такова компресарче 80 лв и е твое 0888338861

Коментар

Първоначално публикуван от dvdimov Преглед на мнение
            Е въпросът е как ще зацепим диференциала към раздатъчната кутия без тоз компресор,хъба си е хъб
            Колега,прочети тази тема
            Шум при включен преден мост
            SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Първоначално публикуван от Валенти Преглед на мнение
              Привет от Дупница.
              Много сняг, много нещо, но не поради тази причина, нещо не мога да разбера колегата Димов.Хората му написаха сума ти неща, а той все нещо не разбрал.Във форума, някоя тема по-надолу той пише, че продава джипа и то с категоричен тон, а "ние" се чудиме как да му помогнем.Тооо, не е лошо да се помогне на нуждаещ се, ама, ако и при най-малкия зор се откажеш от колата си при положение, че искаш помощ,най колегиално и човешки ти я дават и накрая'' все едно си се ? на метеното".Според мен, нещо кофти се получава.Така, че колегата да напише за какво му е нужна помощта,комерсиално или наистина се нуждае от нея.
              Здрасти колега, не знам какво те смущава в това,че продавам,нали това е форум в който хората си помагат и оставят мнения и дават съвети по проблеми,които и други потребители да четат.аз не мисля да си отварям сервиз и да открадна инфо от вас и след това да "печеля".
              Да, продавам не защото ми е омръзнал джипа а защото нямам време да му обръщам необходимото внимание и не ми остава време да го ползвам за това за което съм го взел /за голямо мое съжаление/.но не мисля че дължа обяснение за това.И питам, защото искам да го оправя преди да го продам или най-малкото да консултирам новият му собственник,защото не съм джамбазин да лъжа хората.
              Моля,който няма мнение или възможност да помогне да не "СПАМИ" нали така се казваше.
              Аз съм благодарен на всички които помагат или поне се опитват.Никои не е роден научен,а който не знае по-добре да пита,пита,пита.
              0878739299

Коментар

Здрасти колега, не знам какво те смущава в това,че продавам,нали това е форум в който хората си помагат и оставят мнения и дават съвети по проблеми,които и други потребители да четат.аз не мисля да си отварям сервиз и да открадна инфо от вас и след това да "печеля".
                Да, продавам не защото ми е омръзнал джипа а защото нямам време да му обръщам необходимото внимание и не ми остава време да го ползвам за това за което съм го взел /за голямо мое съжаление/.но не мисля че дължа обяснение за това.И питам, защото искам да го оправя преди да го продам или най-малкото да консултирам новият му собственник,защото не съм джамбазин да лъжа хората.
                Моля,който няма мнение или възможност да помогне да не "СПАМИ" нали така се казваше.
                Аз съм благодарен на всички които помагат или поне се опитват.Никои не е роден научен,а който не знае по-добре да пита,пита,пита.
                Здравей колега.Значи не си ме разбрал правилно, или пък аз не съм бил ясен.Но ще напиша по-подробно:
                1.Според мен темата ти е една.Не беше нужно да пишеш втора,че и без това тук темите са доста разнопосочни,но в крайна сметка касаещи едно и също.И ако беше чел всичко за Сузуки 4х4 и то по-подробно, може би щеше да си изясниш много неща./Да не се разсърдят Модераторите, но имаше едно предложение,на Николай/Nikman/ ако не ме лъже паметта"Да си подредим подфорума"което не стигна до никъде.
                2.Във връзка с това,че не съм ти дал съвет и аз - мислех да ти пиша да си прегледаш хъбовете,полуоските и прасето на дифа, но по-компетентните се хванаха за разд.кутия по твоите описания на признаците за повредата и другото отпадна.
                3.Има си раздел "Купувам,продавам".Някак си не е подходящо, след като си поискал помощ и си я получил, с лека ръка да кажеш"Писна ми-продавам я".Какво според теб ще си кажат колегите които са ти помогнали,имайки в предвид, че повечето са върли сузукаджии и са ти отделили сума ти време ???.Не съм им адвокат,но моето мнение е, че набързо ще те благословят.
                4."И питам, защото искам да го оправя преди да го продам или най-малкото да консултирам новият му собственник,защото не съм джамбазин да лъжа хората".-Това пък хич не го разбрах.Звучиш ми като "автоджамбазин'' от Дупница, но карай,няма сръдня.
                5.Последно-без лоши чувства и отношения.Не се сърди, но моето мнение е такова и затова съм го написал,дано не съм прав.Форумът е за всички и "на" всички.
                Последно редактирано от Валенти; 30-01-12, 20:13.

Коментар

Компресорчето е не раздатъчната кутия не си прочел правилно.
                  Благодаря на Иван Попов,той помага без да разтяга излишни локуми.
                  0878739299

Коментар

Компресорчето е не раздатъчната кутия не си прочел правилно.
                    Благодаря на Иван Попов,той помага без да разтяга излишни локуми.
                    ОК, за грешката се извинявам,обърках повредата с друга подобна, на друг колега от форума, но относно намерението за продажбата мисля, че съм прав.Все пак- успех във всичко, каквото и да е то.Прав си за И.Попов и другите като него.И от мене благодарство към тях,пък и към всички участници тук-научавам доста полезни неща относно повредите и начините за отстраняването им, че то никой не е застрахован с/у тях.
                    П.П.:И все пак:Без лоши чувства-понякога"В спора се ражда истината".

Коментар

Първоначално публикуван от dok_vd Преглед на мнение
                      Kолега, и от мен честито, и много да те радва! Не се занимавай с глупости/кви морги и втори употреби/, И. Попов ти предлага компресор с гаранция, не се замисляй!
                      Първоначално публикуван от borkobo Преглед на мнение
                      Ох!! Ама пак не си дочел пост 11! Пак от там е този цитат ----- малко компресорче - защото надува , а не прави вакуум . Намира се на основата на предната браня под десния фар. Сменя се елементарно с две болтчета , една тройна букса и две мъркучета - вход и изход. Преди да я смениш е хубаво да се убедиш , че не работи. Проверете за откачен или скъсан маркуч. Тези които водят до предното прасе. Ако си сигурен , че е от компресора обади се ще ти пратя здрав с г-ция - 120 лв.----.
                      Сега разбра ли? Това е за този компресор. А за капачките на хъбовете - купи си ръчни и замени капачките. Двете неща са различни и за двете ти е писал Иван Попов.

ПП " г-ция " означава гаранция
                      Което не може, не става! Излишно хабене на време и ресурс!
                      П.п. Извинение за спама, нищо лично!
                      "Make love, not war!"

Коментар

Ми кво да направя бе хора бях го поръчал вече компресора да ми го доставят иначе и аз предпочитах още първия път да взема от колега с гаранция,майната му, днес Иван ми изпрати новия и ще гледам в събота да го монтирам и дано имам късмет да тръгне 4х4 вече.И този път мисля да го увия с нещо за да има по-малък достъп на кал и вода,че не мисля след още едно излизане в снега пак да го сменям.
                        Да питам?
                        Ако си монтирам ръчни хъбове само ще елеминирам постоянното въртене на полуоските нали.Дори да е така си струва щото поне разхода ще падне.Иначе самото вкл. на 4х4 ще си става пак посредством туй компресорче.
                        Извинявам се за баналните въпроси,уча се
                        0878739299

Коментар

...Иначе самото вкл. на 4х4 ще си става пак посредством туй компресорче...
                          Да! И не забравяй да включиш хъбовете преди това(нали ще са ръчни).

Коментар

Ако си монтирам ръчни хъбове само ще елеминирам постоянното въртене на полуоските нали.Дори да е така си струва щото поне разхода ще падне.Иначе самото вкл. на 4х4 ще си става пак посредством туй компресорче.
                            Извинявам се за баналните въпроси,уча се
                            Значи...,ти или все още не си прочел темата в която пиша как съм решил проблема,или не искаш да разбереш....След като направиш тази интервенция,това прословуто компресорче,вече няма да ти трябва(понеже става излишно),просто слагаш едни ръчни хъбове и си решаваш проблема с постоянно зацепения диф...Незнам дали ме разбра,но стига налива пари във нещо,което в руския форум пише, че е фабричен дефект на Гр.Витара 98-99г. И...,не се сърди на колегите със Витарките ,при тях такива проблеми няма.. Успех!

Коментар

Извинявай,но никъде не намирам темата ти за решаването на проблема.Коментирах въпроса с Иван Попов и той ми обясни начина за решаването на проблема и като се пооправи времето мисля да му я карам да го направи.
                              Ако можеш дай линк за твоята тема щото ми е интересно да я прочета.
                              0878739299

Коментар

В пост №35,това в синьо е заглавието на темата и същевременно линк...Кликни върху него...,и чети....(през онези години....,много малко хора разбираха от Гранд Витари...) .
                                Последно редактирано от vadoiv; 16-02-12, 18:02.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X