Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е то

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Що е то

И така един приятел взел самурай и вика ела го виж .Какво да кажа като видях предния мост на самурая па то това трабе надали ще ударжи предницата на витарата и то със дизелов мотор.Коле прав беше ама ме изкушаваше това че има готов кит и няма да се затормозявам.

Коментар

Първоначално публикуван от soska1 Преглед на мнение
      И така един приятел взел самурай и вика ела го виж .Какво да кажа като видях предния мост на самурая па то това трабе надали ще ударжи предницата на витарата и то със дизелов мотор.Коле прав беше ама ме изкушаваше това че има готов кит и няма да се затормозявам.
      Само не разбрах какво искаш да кажеш.Има самурай с дизелов мотор 1.9 и няма никакви проблеми с предния мост.

Коментар

Първоначално публикуван от GVT Преглед на мнение
        Само не разбрах какво искаш да кажеш.Има самурай с дизелов мотор 1.9 и няма никакви проблеми с предния мост.
        Карай в раздела за "Сузуки" има такива теми и мнения , че ме е срам вече ... ма нали има много здрави части от Уаз и Опел ... та всеки има глава на раменете !!!
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

[QUOTE=GVT;1728392]Само не разбрах какво искаш да кажеш.Има самурай с дизелов мотор 1.9 и няма никакви проблеми с предния мост.[
          Приятелю всеки преценява сам за себе си аз за мен съм преценил просто не бях се заглеждал във самурая.Това тръбе на мойта витара не бих го сложил.Има и други джипове цял мост като тойота нисан уаз итн.Какво то имах казах.Поздрави

Коментар

Абе тука големи разбирачи се появиха по въпросите за Витара с цял преден мост.
            ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
              Абе тука големи разбирачи се появиха по въпросите за Витара с цял преден мост.
              Абе колега ако имаш да добавиш нещо по темата казвай.Не е много учтиво да се изказваш така неподготвен.Нали затова е форума или греша.Ако ще си ги мерим давай стреляй. Поздрави

Коментар

Каквото и да говорите Самурайскоя мост е по-тесен,а УАЗ-овия е по-широк от задния на Витара.Със Самурайски мост ще трябват фланци или обърнати/минусови джанти отпред.Със УАЗ-ов мост ще трябват фланци отзад.Иначе откъм задрвина,мисля че и двата държат на 1,6 мотор.УАЗ-овият със сигурност.
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Абе колега ако имаш да добавиш нещо по темата казвай.Не е много учтиво да се изказваш така неподготвен.Нали затова е форума или греша.Ако ще си ги мерим давай стреляй. Поздрави
                  Той Ицо по горе ти го е казал аз ще остана без коментар,а дали се изказвам подготвен или не те хората знаят за моята подготовка.
                  ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първо ицо не го знам кой е.Второ аз сигурно не съм хора що то незнам колко ти е подготвен джипа нито пък ти моя.Трето твърде не колегиално от твоя страна да се изказваш така.Чест им прави на колегите че си изразяват мнението било то за един или друг мост та който и да прочете да си направи изводите.То горе долу се получава кой какво кара това си хвали.Въпреки че темата беше за друго и такива изказваня вище ме чуйте ме са твърде не умесни.

Коментар

Първо ицо не го знам кой е.Второ аз сигурно не съм хора що то незнам колко ти е подготвен джипа нито пък ти моя.Трето твърде не колегиално от твоя страна да се изказваш така.Чест им прави на колегите че си изразяват мнението било то за един или друг мост та който и да прочете да си направи изводите.То горе долу се получава кой какво кара това си хвали.Въпреки че темата беше за друго и такива изказваня вище ме чуйте ме са твърде не умесни.
                      Аз съм Ицо . Джипа на Кайо е със преден мост от Самурай и кара вече 4 години със него и не съм чул да има проблеми. Ако ти съдиш по външния вид и големината на моста дали е здрав ,ми добре сложи от Патрол ... Защо според теб американците са направили този кит за който пита в началото ?
                      Последно редактирано от New hope; 12-01-12, 19:26.
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Е браво Ице те от там трябваше да почнем .Благодаря беше много изчерпателен

Коментар

Понеже стана на въпрос... ето как изглежда Витара с мостове на Тойота:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Прегледи:1
Размер:760.5 КБ
ID:5338957

И малко осветляване на снимката с мост от Самурай:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Прегледи:1
Размер:167.1 КБ
ID:5338958
                          Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Що така не работи това окачване?
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

И на мен така ми се струва , нещо ходовете му збегали!
                              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Странно е да има толкова дълги линкове и толкова малки ходове. Решението с централния линк на предния мост, също е странно. Сигурно панхарда трябва да е двойно по-здрав.
                                С тия ходове, изглежда че пружините са вързани и за моста и за рамата...
                                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X