Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Що е то
Свий
X
-
От: Що е то
Като я видях тази снимка в сайта на калмини доста се кьорих да видя как е захванат предния мост към рамата, ама снимката е доста тъмна. Може би нарочно...
Но от тази снимка се запалих да слагам цял мост на витарата. Сега съм много доволен...
За моста-предполагам, че е от Самурай. От какво друго да е...Има ли желание-има и начин!
-
Е хубу де, четете какво си пише, не само преразказ по картинки
Using a 1986-1995 Suzuki Samurai front housing (taking into account: width, lug pattern, passenger-side drop, driveshaft flange, and gearing options) stuffed with 4130 26-spline inner shafts and Birfields, a Solid Axle Tracker was born.
..и най вече:
System applicable on all 2/4-Door model Suzuki Sidekick/Vitara & Geo Trackers from 1989-1998
NOT INCLUDED: OEM SAMURAI FRONT HOUSINGХаресвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.
www.facebook.com/BgOffroadPhotographer
Коментар
-
В самурайския мост може да се сложи преден диференциал от витара. Който си е слабичък... Щом ще се слага цял мост-значи витарата ще се ползва за сериозни терени, а там е добре да имаш здравина. УАз-овия е доста по-здрав от витарския. И със стандарния мотор(1,6) трябва да си майстор за да го строшиш. Не, че е невъзможно де...
Ама аз пак да питам какво се има предвид под рентабилност?
Щото рентабилен може да е превоз, бизнес, изобщо някаква дейност. Моста може да е по-икономичен откъм обслужване и части за ремонт, но рентабилен?
Не се заяждам с колегата, но не ми стана ясно какво е искал да каже.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от soska1 Преглед на мнениене може ли да се копираДолните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ после ще се скарат у кого да остане оригинала, и кои ще ползват копията...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
По рентабилен колега от към ползване.Чесно да си кажа не съм се заглеждал нито по уазковия нито по самурайския просто по снимките във нета и славата на руснаците да опростяват нещата и във същото време да ги утежняват от към килограми си мисля че уазковия е доста по тежък от самурайския.Пак казвам нямам особен поглед върху нещата то затова питам .Във спора се ражда истината
Коментар
-
Поредната глупост на калмини е това окачване аз не виждам нищо смислено в тази картинка а и с тия тръбички "носачи" незнам до къде ще стигне витарника.Много по лесно и по здраво ще стане ако си ги изпълниш сам има снимки във форума вече няколко колеги са правили може да се взаимстват идеиНие наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Коментар
-
А защо рещи че са тръбички, а не плътна стомана с нужната марка? На всеки му е лесно да сложи 100 милиметрови носачи от говнолин 3, само дето някои хора тестват и оптимизират, преди да сложат нещо.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар