Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Бегачката" на еМо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Бегачката" на еМо

Благодаря Ви!
    В спора се ражда истината!
    ...Гумено каре има,самоче направих грешка,че не ги вързах по отделно към него,а фланеца от раздатката е вързан през тампона,директно към фланеца от скоростите.....ако питате "защо" ....пак от бързане!
    Рязането на купето не е фатално,даже не мисля,че е проблем като цяло.....джипката си е на шаси,а купето ще го изкърпя!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Тарга там има и гумено каре , не казвам че то е достатъчно да няма проблеми но все пак има гъвкава връзка , дали ще е ОК времето ще покаже . Всички тук много добре знаем че готова и работеща рецепта няма или поне не е на 100 %
      п.с. Аз докато напиша поста те ти отговорили младежите :Д
      2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
      ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
        Тя и с 40-50км/ч ще е неуправляема
        Потвърждавам!

Коментар

Защо не сложите картер от Фронтера, той е тънък от предната страна и мотора ще слезе още надолу!
          Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
            Защо не сложите картер от Фронтера, той е тънък от предната страна и мотора ще слезе още надолу!
            Благодаря колега....направих,но пак не стига! ...Вижда се едната снимка,дори без картер,колко близо ми идва!
            ...Толкова страшна за управление НЕ е! Карах я,като я взех,а и пак казвам,че тази Витара ще се кара само в гора! ....Аз съм карал доста по горите и не съм карал с повече от 50км/ч! ....Да,има състезания които са по 96км и има и скоростни отсечки,но смятам че за толкова все ще я удържам!

Коментар

Мисли днес над това моста да отиде 10 санта напред а аз отивам да работя
              Лудак

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=129757 Връзка между скоростна и раздатъчна кутия ( ГАЗ 69 ) виж в тази тема. Успех !
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                  http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=129757 Връзка между скоростна и раздатъчна кутия ( ГАЗ 69 ) виж в тази тема. Успех !
                  Благодаря! ...Видял съм я,даже я следя с интерес! ....Колегите имат добри условия!
                  Ето,от тези снимки може би ще се ориентирате,какво съм направил и за какво Ви говоря!
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                    Благодаря! ...Видял съм я,даже я следя с интерес! ....Колегите имат добри условия!
                    Ето,от тези снимки може би ще се ориентирате,какво съм направил и за какво Ви говоря!
                    Що така бе миме т.е. Емо . Гуменото каре така го елиминираш. Използваш го като дистанционна втулка. Хвани го и на шеста болта и го ползвай както си е ориг. Ще работи и с него. Слагай усиления кардан и си готов.
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                      Що така бе миме т.е. Емо . Гуменото каре така го елиминираш. Използваш го като дистанционна втулка. Хвани го и на шеста болта и го ползвай както си е ориг. Ще работи и с него. Слагай усиления кардан и си готов.
                      Това с карето,ще го наглася,ама като сваля всичко на долу Ванка!
                      ...Благодаря за ТУРБО кардана,сега вече нищо неможе да ме уплаши! ....

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                        Тая Събота и Неделя няма да имам време да отворя врати на новия гараж но другата ............. чакам тоя куфтор да го стовариш !Давам ти 50 квадрата място (оборудвани с какво се сетиш,че даже и млада руса комшийка имам ) и почваш всичко на ново................. .
                        Тая цялата глупост с тоя мост трябва да си замине и да се направи като хората .
                        Замисъла на проекта ти е гениален ! Изпълнението е да си ебе мамарооооооооооо .
                        Напомпал съм гумите.....само казвай,накъде да карам?!

Коментар

Тъй като Люската ме подведе само да помпам гумите на Чирепа и нищо не направихме ....Ето Нова година...Нов късмет!
                          ...Пак ми дойде музата и желанието да мина още една крачка напред с проекта и имаме малко развитие!Хвахме се с един приятел,който е Бог на заварките и преправихме грешката!....Започнах всичко отначало,впредвид това,че той има нужните условия!
                          Преправихме захватите на мотора....измислихме конструкция на раздатката и скоростите.....и смея да твърдя,че стана уникално!.....Много се кефя и мога да гарантирам,че цялата композиция НЕ помръдва наникъде...= Трепан Де Мио стана!
                          Тези дни ще изместим панхарда и ще преправим малко кормилния шенкел и ще скъсим карданите.....после пак ще замръзя проекта за известно време,през което ще си правя дреболийте.....Ще накичам табло,парно...инсталации и всичките други карантии ,доката събера средства за следващите етапи!

Коментар

Aма много ме кефи ентусиазма ти. Пожелавам ти успех , дано се получи това което искаш .
                            пп. няма ли кой да му скрие флекса на Емо.
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Първоначално публикуван от Nikolai Georgiev (turbo d) Преглед на мнение
                              Aма много ме кефи ентусиазма ти. Пожелавам ти успех , дано се получи това което искаш .
                              пп. няма ли кой да му скрие флекса на Емо.
                              ...И ти не оставаш по-назад....колко комплекта гуми смени за един месец....не ми се говори! ...Знаеш как е! -БОЛЕСТ Е!
                              ....Като я гледам така хвърлена и ме гони чувство на безотговорност и се дразня! ...Ще се напъна докадето ми стигнат силите,пък после ще видим! ...Тепърва се запопля и трябва да имам,с какво да се заигравам,а проекта ме блазни да го видя готов.....та ще действам!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                                ...И ти не оставаш по-назад....колко комплекта гуми смени за един месец....не ми се говори! ...Знаеш как е! -БОЛЕСТ Е!
                                ....Като я гледам така хвърлена и ме гони чувство на безотговорност и се дразня! ...Ще се напъна докадето ми стигнат силите,пък после ще видим! ...Тепърва се запопля и трябва да имам,с какво да се заигравам,а проекта ме блазни да го видя готов.....та ще действам!
                                Мани не ми говоти за гуми , немога да си гледам джипката като лагерница , дори от два дни не я карам че ме дразни. Утре ще порасне пак и моята с едни скромни 33 .
                                Николай Георгиев 0+
                                тел.0887357722

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X