Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Решение на проблема с Медната втулка - Главини Витара!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Решение на проблема с Медната втулка - Главини Витара!

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
    И сега да питам Емо. Виждал ли си разглобен преден мост на еталона за голям и здрав джип - Патрол. И той на външните карета е с втулки - бронзови, а не с лагерчета .
    Иване ,фланеца на сферата на Патрола е със иглен лагер .Влизането на вода и кал във втулката може да се избегне като се сменят семерината и прахоуловителния маншон и вътре във втулката и цялата главина се сложи графитна грес .
    Последно редактирано от Бакалов; 17-02-12, 10:27.
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
      Влизането на вода и кал във втулката може да се избегне като се сменят семерината и прахоуловителния маншон и вътре във втулката и цялата главина се сложи графитна грес .
      +1! ....Станахме двама,на които не им влиза вода в главините!
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
        +1! ....Станахме двама,на които не им влиза вода в главините!
        ...аз съм с Патрол ,но на Славин Витарата съм я направил така .
        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

е,значи няма еднозначен отговор за или против лагери,я втулки за да не боли глава

Коментар

а някой може ли да помогне от каде да се нснабдя с въпросните втулки и каква пара да си пригтвя,смяната мисля да си я извърша сам

Коментар

Звънни ми утре .
              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от themechanic Преглед на мнение
                а някой може ли да помогне от каде да се нснабдя с въпросните втулки и каква пара да си пригтвя,смяната мисля да си я извърша сам
                Aз ги купих от магазин Самурай( IMI ) уж оригинални в опаковка Сузуки за около 20 лв. брой.

Коментар

Първоначално публикуван от stefan stoev Преглед на мнение
                  Aз ги купих от магазин Самурай( IMI ) уж оригинални в опаковка Сузуки за около 20 лв. брой.
                  това в софия ли е???

Коментар

Първоначално публикуван от themechanic Преглед на мнение
                    това в софия ли е???
                    Това е в Габрово фирмата е Старозагорска но мисля че имат магазин и в София!

Коментар

Шайбата от какъв материал е ? бронз стомана ?
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                        Шайбата от какъв материал е ? бронз стомана ?
                        Стомана.
                        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

А някой може ли да каже размера на семерингите които пазят от влага и боклук втулките?
                          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                            А някой може ли да каже размера на семерингите които пазят от влага и боклук втулките?
                            и мен ме интересува семерингата зад втулката
                            Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Семерингите са няколко размера според зависи от карето, а карето зависи от двигателя .... мисля че са три размера ...но ги има по магазините за семеринги. Аз съм слагъл и камъншет вместо семеринг - струва ми се че издържат повече. А относно втулките - мисля че е по добре от лагера. С добра грес изкарват доста.
                              Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                              Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                              Mercedes Benz ML55 AMG
                              Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Здравеите колеги, на мен също се прецака тази втулка и сега като стръска на някоя дупка и започва да бучи все едно каца самолет . Напълнихме я с грес но това помогна едва седмица и сега следва смяна. Но днес по магазините не открих а даже и с поръчка не намериха втулка някъде налична. Та идеята с лагерите как върви т.ес размера на лагера и шаибата от стомана я е дал Иван Попов но преправя ли се и друго нещо или става без доработки . Ако някои може да помага с втулка или пък с иглен лагер със стоманена шаиба ще му бъда много благодарен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X