Обява

Свий
Няма добавени обяви.

тампони за 1 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: тампони за 1 година

полъуоските съм ги вадил и съм сменял лагерите,ама не може ли само кардана да се свали и капака да се смъкне и да се смени гарнитурата,защо трябва да се вадят полуоските?

Коментар

Ако някога си слизал в канал под кола със задно предаване нямаше да питаш такива елементарни въпроси.
      А уж си "механикът"...

Ама аз нали съм бъзикач, и не съм слизал в канала да погледна отдолу витарата, какво ли знам...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
        Ако някога си слизал в канал под кола със задно предаване нямаше да питаш такива елементарни въпроси.
        А уж си "механикът"...

Ама аз нали съм бъзикач, и не съм слизал в канала да погледна отдолу витарата, какво ли знам...
        а ми ти да беше записал философия като толкова много ти се оттдава ане да пускаш разни неумесни тъпи шегички...

Коментар

Първоначално публикуван от themechanic Преглед на мнение
          а ми ти да беше записал философия като толкова много ти се оттдава ане да пускаш разни неумесни тъпи шегички...

Коле сразихате , колега нали полуоски са забити в шибания диференциал ,е как ще извадиш касетата?
          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първо се научете да пишете грамотно, пък тогава критикувайте.

Много голям мерак имам нещо(по скоро някоя) да ми се отдаде, ама карай...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

а ми ти да беше записал ...
              Колега, а малце по-кротко, а?
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение

Коле сразихате , колега нали полуоски са забити в шибания диференциал ,е как ще извадиш касетата?
                е това исках да чуя,благодаря на колегата за ясния отговор!!!

Коментар

Сори, за спама, но не издържах

Кольо е философ и то добър в една друга темапо-скоро един друг бар. Относно мненията ви на механик, досега не съм прочел и едно, като за такъв човек, аз съм бил механик, не на автомобили и ако това сте имали предвид при именуване на никнейма си-уточнете, за да не ви критикуваме излишно. Но ако наистина се занимавате с ремонт на автомобили всекидневно и не ви е просто хоби, а професия, напишете ни къде работите, за да знаем къде да НЕ ходим. Успех по форумите, може и по думи да стигнете Кольо, но надали и по дела, успех

Коментар

ЕЕЕЕЕЕЕ карйте го по спокойно де ,аз приемам всичко в кръга на шегата ,не се палете толкова .Сега да пиша малко глупости: -Аз нали съм по мързелив и виж каква идея ми идва ,не знам дали някой е пробвал но...Колега свали кардана,източи маслото, развий гайките на прасето, опитай се да го отцепиш поне 2,3,4,5мм ,мисля че полуоските ще позволят толкова без да са извадени,почисти гарнитурата или силикона ,напръскай с обезмаслител ,намажи с силикон и затегни леко касетата и след час я стегни ,да може да втвърди малко силикона , след това остави 20 часа и налей маслото или го смени ако не си го сменял.НО слагам това голямо НО ако не мине номера се приготви с мисълта да сваляш гуми,барабани,полуоски..........

Коментар

така,сега да уточня,нямам намерение да обяснявам каде работя,а за никнеима ако искам мога да го сменя на "марадона",това не означава че съм голям футболист.в тоя форум не съм се регистрирал за да се правя на всезнайко и да споря,но да оставим "детската градина " на страна.
                      колега jimito,много ти благодаря за съветите,не бях се сетил за тоя вариант,но най-вероятно ще използвам първия вариант,със свалянето на полуоските,правил съм го вече и лагерите съм сменял,така че не ме е страх.
                      точно такива съфорумци като тебе всъщтност са най полезни,иначе другото са празни приказки...

Коментар

Всички съфорумци са супер хора , но лошото е че всички разбират майтапа различно и това ни отличава като хора , аз поне ги познава и двамата хубостници лично ти гарантирам че са номер1 ,само единия дет не може да пие даже има и клип качен в ютуб Коле .....

Коментар

Мисля, че причината да протече по този начин, е че някой е направил точно описаното от теб Джими, тъй като това не е оригиналният силикон на предният диф, така че вържи попа да е мирно селото

Коментар

Две мнения няма ,за това съм писал да се приготви за вадене на осите , но ако бях на негово място(да ми тече масло) бих пробвал само да издърпам касетата и да почистя с обезмаслител ама педантично, и да пробвам .Но колегата се реши да вади оси така че ще го направи перфектно.Успех в начинанието!

Коментар

да не би някой да го е подразнил снимката с трите туби ракия,ако е така,няма да карам никого насила да пие,само който вдигне ръка

Коментар

ааа ясно,май съм объркал форума))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X