Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Фарове за витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Фарове за витара

Витарата вече е с фарове. Свети доволно, като стоя срещу нея не заслепява даже с мръсни фарове .

Капака (гуменият на гърба на фара) се наложи да го срежа за да минават кабелите, ама не помислих като го рязах и го разпорих по средата. Мислех, че ще мога да го залепя с изолирбанд и да държи там що-годе плътно, но не би - нищо не хваща за него. Силно се надявам от там да не влезнат много боклуци или вода. За сега нямам идея да газя във вода до фаровете . Снимки - тия дни, като остане време за снимане.

Коментар

Някой може ли да ми предложи кола от която да си сваля пръскалки за фаровете и инсталацията към тях (казанче и помпа).

Замислям се да довърша нещата както си трябва и да добавя и тази функция на тези фарове. Ама ми се ще да е нещо с пръскалки лесни за монтиране (дупчиш и стягаш от долу с гайка например), а не от тези дето се крият като не пръскат в бронята.

Коментар

Малко снимки от това как свети витарата вече . На едната съм запалил левият халогенен фар за да се види, че не заслепяват повече лупите.
        Прикачени файлове

Коментар

Браво! Изглежда добре,а дали е така....ти ще кажеш?Пробва ли ги в реални условия?Какви лупи сложи?
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Пробвам ги вече 3ти ден . Светлина - има предостатъчно. Дори и на мокрото гнусно време сега всичко се вижда и въобще не натоварва да се кара вечер. Извънградско не съм излизал по тъмно, но там нещата предполагам ще са още по-добре. Дългите са умопомрачителни! За в гората единственият проблем ще е, че са в бронята, а не горе на покрива. Мога да сравня със другата ми кола - пасат 99та с ФК фарове с лупи и ксенон - ми свети по-зле, ама може и да е защото там фаровете са два пъти по-ниско.

Лупите са от Страхил Стойков (има по доста форуми обяви за нещата дето предлага). D2S е ксенона. Седмица след като ги напазарувах при него се появиха и лупи за халогенни крушки, ама здраве да е.

Остана да оправя инсталацията (в момента е богато на свински опашки) и да прекарам още малко жици за да мога да превключвам между ксенон/халогенните/ксенон+халогенни фарове при нужда. За пръскалките за фарове - колега от монстърса каза, че ще ми прати за 50лв от ТЛК помпа, резервоара и пръскалките. Тия по моргите искат между 100лв и 250лв и почти ме бяха отказали. Още повече като чета оплакванията от тези системи...

Коментар

Честито колега !!!
              898450701

Коментар

Тъй, още малко развитие - към 2та ксенонови фара с лупи монтирах и 2 халогени на Hella. Взех се немска Hella от щатите, щото видиш ли в Европа нещо са кът и не са им нормални цените. Сега имам 2 къси/дълги с ксенон и лупи и 2 чисто нови къси/дълги с халгени крушки.

Инсталация още не е направена и 2та нови са само за фасон. Ама и това предстои - блок с релета, бушони и малко екстрички за управление на фаровете. Ще си имам копче с което да избирам на кои фарове да карам. Тъй като към момента с ксеноновите извън пътя се вижда доста добре мисля на халогените да сложа жълти крушки. Като екстра за мъгла и мокро време .

Коментар

Пусни едни снимки да видим какво стана в крайна сметка.
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Стана ден пред колата . Ама т'ва на снимка не може да се види, трябва на живо.

Иначе случих на проблем с едната лупа. Ама т'ва ще се корегира .

Коментар

Колега, малко късно видях темата, ама да ти кажа че такива щипки за фаровете съм купувал от Ем компект. На мен ми трябваха за Ситроен, ама има подобни от Голф 2 ако не се лъжа ( отдавна беше ).

Коментар

Колеги, има ли някой идея ,как мога да си сменя фаровете с ето такива, и откъде да ги намеря?!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:far.jpg
Прегледи:1
Размер:113.9 КБ
ID:5447419

Коментар

Предполагам,че това са стандартни 7 инчови фарове, които се слагат на повечето коли.
                          Маската е същата от Витара, но е интересно захващането как е направено.
                          Приличат ми малко на фаровете на Терано.
                          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                          Dacia Duster 4WD

Коментар

на bertone приличат, но знае ли човек

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bertone_freeclimber-2-1992_r1.jpg
Прегледи:2
Размер:82.1 КБ
ID:5447420

Коментар

не може да се разбере... гледам,че и мигачите са по друг начин...

Коментар

Малка греда с единия фар - рефлектора зад лупата е дал фира... Сега се чудя как да ги оправям ...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2770.jpg
Размер:110.4 КБ
ID:5458366Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2767.jpg
Размер:110.0 КБ
ID:5458367Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2768.jpg
Размер:111.1 КБ
ID:5458368Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2769.jpg
Размер:108.6 КБ
ID:5458369

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X