Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преден Диференциал - проблемната част на Витара ‎ 2.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Преден Диференциал - проблемната част на Витара ‎ 2.0 V6

За шаси криво - забрави. : колкото повече се магари - повече проблеми ти идват на главата.
    Днес ако остане свободно време ще качим дифа и ще я тестваме!

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
      пред винкело всички сме равни
      Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

• Krasimir94
        Krasimir94 коментира
        Редактиране на коментар
        Номер на човек който ги прави

Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
      Благодаря ви колеги! Ще се възползвам от съвета на Иван Попов , пък каквото "сабя покаже ..." тази вечер събрахме един временен диф. и ще търсим метален или чугунен корпус.
      Правилно решение колега!Казвам ти го от личен опит с целите мостове.Да не навлизам в подробности къде бяха грешките.Цяла наука си е,която малко хора в БГ владеят.
      П.П. Ти що не вземеш да му се обадиш на Попов.Струва ми се,че видях твоя чугун в неговия гараж онзи ден.

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
        Правилно решение колега!Казвам ти го от личен опит с целите мостове.Да не навлизам в подробности къде бяха грешките.Цяла наука си е,която малко хора в БГ владеят.
        П.П. Ти що не вземеш да му се обадиш на Попов.Струва ми се,че видях твоя чугун в неговия гараж онзи ден.
        Ти добре го видя , че го взех онзи ден , но аз пък също така видях , че и ти вече си горд собственик на такава хубавица 2.0 V6 . Трябва да почерпиш. И твоя е алумин . Какво ще те правим теб , като го дам този . А вече почна да я повдигаш и тунинговаш , а дифчето е само едно .
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Колега, ако решиш да сменяш предния дифф с друг,с друго предавателно число се предполага че ще смениш и задния а в такъв случай аз бих го купил, ако се разберем за цена, имам предвид само прасето, че аз съм с 2.0 V6 и дифа ми е 8/37 вие като тролей и от няколко месеца си търся такова прасе, ..... няма намиране или там където го има ми го продават на цената на цяла витара )
          Много ми е чудно защо на почти нито една такава Витара, с тоя мотор дълга база няма такъв дифф, лично съм присъствал на отварянето (в морги) на поне 10 и все са 8/39 или 8/41 , само моята ли е с този...
          Ако някой друг продава такъв... да се обади - 8/37 4,625 предавателно
          п.с. и според мен този дифф на това купе не е за екстремно катерене

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X