Обява

Свий
Няма добавени обяви.

високи обороти на празен ход VITARA карбуратор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: високи обороти на празен ход VITARA карбуратор

И аз имам подобен проблем, само че моята като загрее ту са и ниско иборотите, ту са и високи, според настроението.

Коментар

здр,колеги и аз се сдобих с витара карборатор но имам проблем със смукача като е студена 2500 оборота как да ги намаля

Коментар

Ами......,чети,чети,чети и после развивай(завивай) конкретния болт на карбуратора.
        П.П. Току що, в една от по-горните теми,мисля тази на Славин,редовен участник се нервеше,че се задават въпроси, отговорите на които са дъвкани,дъвкани преди време.Аз също като него смятам,че да не отговориш на такова питане не е отказ за помощ,а упрек към тези които ги мързи да четат.В тази връзка в един руски автомобилен форум има цяла тема заглавието на която в превод звучи:"Преди да попиташ чети!Или, ако искаш да общуваш с нас приеми нашите правила"

Коментар

Аз съм този "нервак"

Ами разберете-темата е започната именно с тази цел-да се даде информация на евентуалните следващи мераклии за тунинг или ремонт.
          В развитието на темите са показани почти всички възможни решения които са пробвани, давани за отзиви за това или онова решение, и почти всичко е написано. Вярно, че има и много спам, или поне странични на темата мнения, но даже с тях-прочитането на темата не отнема повече от час-два. Това с вникването какво е написано във всеки пост.
          Ако се чете отгоре-отгоре-и за 15 минути пак ще си в час за какво става въпрос.
          Ама не-що да четем, като може направо да питаме??? Нищо, че който знае( а такива са достойни за уважение не, ами и свирки трябва да им се правят, както беше писано в една друга тема) си е направил труда да го обясни по разбираем и за индианци начин, сложил е съвсем истински чертежи, дал е пълна информация за тънкостите...
          Да го духа, щом питам-длъжен е пак да го напише, за да мога да го прочета без да си давам зор.

ДА, АМА НЕ!
          Да го духат тези които ги мързи да четат. Който е наистина заинтересован-намира необходимата информация. Тя си е тук, трябва само малко усилие.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X