Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара-новата ми придобивка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара-новата ми придобивка

Първоначално публикуван от penev_dch Преглед на мнение
    ЕТ-то на джантитите не съм сигорен но мисля че беше нещо 7J.......
    ЕТ и 7J са различни неща. 31-ците са идеални, въпреки че и те са тежички за ежедневно каране по асфалт.
    И още нещо, сложи си уширители на калниците.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
      Честито и от мен. Гумите са тежки защото най вероятно са регенерат на Fu*da (според мен). Ако успееш да изстискаш още някое конче от мотора ще ти хареса с тея гуми.
      Гумите се Гудрич ,но грайфера е изрязан ( Стоил ги купи така) Витарата няма никакав проблем да ги върти .... тя се е доказала
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
        Гумите се Гудрич ,но грайфера е изрязан ( Стоил ги купи така) Витарата няма никакав проблем да ги върти .... тя се е доказала
        Гумите са Гудрич , но вече не стават целите са в балони и няма една гума както трябва. А що се отнася дали ги въри да върти ги но разхода е около 15 бензин
        SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
        Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от penev_dch Преглед на мнение
          Витара я взех от Пловдив или по точно гр. Куклен но лифта не е правен от колегата от когото я взех. А този колега stoil_69 как мога да се свържа с него че имам разни въпроси относно лифта.
          Честито и от мене с здраве да си я караш.Ако несисе свързал с Стоил той мие комшо мога дати ти дам телефона му.

Коментар

Първоначално публикуван от boby2 Преглед на мнение
            Честито и от мене с здраве да си я караш.Ако несисе свързал с Стоил той мие комшо мога дати ти дам телефона му.
            Колеги някой може ли да даде съвет за метална броня , с възможност за монтаж на лебедка. Чертежи, снимки, а също може и да я поръчам на някой който е правил такива брони
            Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 10-10-11, 11:10.
            Nissan Patrol Y60

Коментар

Колега има много снимки и чертежи на брони разгледай малко.
              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

имам направена броня по чертеж ,но се изкривиха планките и една от заварките се отвори и така седи мога да ти я изпратя (срещу скромна сума)
                NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
                Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Първоначално публикуван от TsOnIsLaV Преглед на мнение
                  имам направена броня по чертеж ,но се изкривиха планките и една от заварките се отвори и така седи мога да ти я изпратя (срещу скромна сума)
                  Цена на бронята?
                  Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                  Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                  "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Ако ще я ползваш точно по предназначение Витарата , не ти трябва затворена броня !
                    Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от pronar Преглед на мнение
                      Здравейте колеги,
                      От скоро съм собственик Витара къса база с доста голям лифт
                      [ATTACH=CONFIG]368045[/ATTACH] , и както се казва още съм новобранец, интересувам се как мога да се сдобия с метална броня + лебедка ( лебедката може и да е 2-ра ръка че да е по ефтино).Че с този лифт като затъне и няма излизане [ATTACH=CONFIG]368043[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368044[/ATTACH]
                      Честито ! Какъв номер гуми е ? .. по добре да и завариш траби вместо брони вършат същата работа и изглежда по добре ( лично мнение ) .

Коментар

Не е същата работа, по здрави и леки са, както и ремонтопригодни. Пък за красиво, въпрос на вкус.

Коментар

Дай снимки на бронята и цена.
                          Nissan Patrol Y60

Коментар

нямам подробни снимки чак петък ще имам така изглеждаше на една витараНатиснете снимката за да я уголемите

Име:03042011886.jpg
Прегледи:2
Размер:132.6 КБ
ID:5310783Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03042011887.jpg
Прегледи:3
Размер:132.5 КБ
ID:5310784 тук на третата снимка бронята е изкривена,наклонена надолу Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC13253 (1).jpg
Прегледи:2
Размер:203.0 КБ
ID:5310785 цена ... към 30 лв
                            NISSAN Terrano II 2.4 i 12v
                            Колкото ви е по проходим джипа толкова повече ще ходите пеша за трактор

Коментар

Колега 30 лв. не са проблем, от колко дебела ламарина е направена, и ще може ли да се прегоди към нея лебедка?
                              Nissan Patrol Y60

Коментар

нямам подробни снимки чак петък ще имам така изглеждаше на една витара[ATTACH=CONFIG]370696[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]370697[/ATTACH]
                                тук на третата снимка бронята е изкривена,наклонена надолу [ATTACH=CONFIG]370698[/ATTACH] цена ... към 30 лв
                                Колега дай някакви координати да се свърже с теб
                                Nissan Patrol Y60

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X