Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витара-новата ми придобивка
Свий
X
-
От: Витара-новата ми придобивка
Честито, много безаварийни километри!
Оглеждай обявите, често излизат лебедки втора употреба. Аз бих заложил на марковите. Правиш си и една тава за нея и си готов. Броня.....гледай да е лека, пък и две тръби да завариш от двете страни на тавата ти стига.
-
Честито
Тази Витара беше на колегата stoil_69 от Велинград ... всичко по тунинговането е негово делоToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
И мен ме интересува диаметъра на гумите. В сантиметри. Не ме интересуват заводските означения.
Гледам добре си я окалял, калта е лечебна, каляй я по-често
Ето какви са моите брони:
Прости, но ефективни. Дръвчета до 5 см падат без поражения по бронята. А като давам назад без видимост се е случвало да се подпра със задната броня в яко дърво-пак никакви поражения.
Плюс е, че навсякъде по бронята може да се закачи джека.
Плочата за лебедката е хубаво да не е заедно с бронята. Така при евентуален ремонт не се налага свалянето и на тежката лебедка...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеЧестито
Тази Витара беше на колегата stoil_69 от Велинград ... всичко по тунинговането е негово делоSUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИ мен ме интересува диаметъра на гумите. В сантиметри. Не ме интересуват заводските означения.
Гледам добре си я окалял, калта е лечебна, каляй я по-често
Ето какви са моите брони:
Прости, но ефективни. Дръвчета до 5 см падат без поражения по бронята. А като давам назад без видимост се е случвало да се подпра със задната броня в яко дърво-пак никакви поражения.
Плюс е, че навсякъде по бронята може да се закачи джека.
Плочата за лебедката е хубаво да не е заедно с бронята. Така при евентуален ремонт не се налага свалянето и на тежката лебедка...
Някой може ли да ми каже какви дълги амортиъори да си сложа от пред, че тези с които е в момента са правени с едни втулки и не ми вдъхват доверие.SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Честито!Със здраве да си я каляш и безаварийно!
Двигателя G16A ли е?Амортесьорите са си супер,всички с тях караме!Само правиш подложки(удължители) цели,ако тези те притесняват!Снимай ги тези да ги видим,но не се навивай,че са опасни или проблемни!Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
Това за подложки на амовете вече съм ги поръчал , а що се отнася наистина гумите са доста тежки за тази витарка, мосля да я сваля на 31-ци, дайте мнение какъв размер е подходящ.SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
Nissan Patrol Y60
Коментар
-
Първоначално публикуван от penev_dch Преглед на мнениеТова за подложки на амовете вече съм ги поръчал , а що се отнася наистина гумите са доста тежки за тази витарка, мосля да я сваля на 31-ци, дайте мнение какъв размер е подходящ.
На предишната ми Витара смених няколко комплекта гуми и стигнах до изводът,че съм най-доволен от 235/75/15!Компромисен вариант,при който горе долу имаш мощност,а същевременно са си голями гуми!...Предполагам,че имаш фланци?Знаеш ли ЕТ-то на джантите и ширината(J) им?Майка Япония.......Всичко друго е компромис!
Коментар
-
ЕТ-то на джантитите не съм сигорен но мисля че беше нещо 7J но пак говоря по спомени, а що се отнася до гумите да наистина са и тежки но и лифта който и е правен е доста голям ( според мен има подложки по 7-8 см.) и ще стои грозно ако и сложа малки гуми. Мисля на този етап да мина на 31-циSUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
Nissan Patrol Y60
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар