Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара-новата ми придобивка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара-новата ми придобивка

Здравейте колеги,
    От скоро съм собственик Витара къса база с доста голям лифт
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03092011705.jpg
Прегледи:1
Размер:136.4 КБ
ID:5942647 , и както се казва още съм новобранец, интересувам се как мога да се сдобия с метална броня + лебедка ( лебедката може и да е 2-ра ръка че да е по ефтино).Че с този лифт като затъне и няма излизане Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23092011713.jpg
Размер:298.9 КБ
ID:5942645Натиснете снимката за да я уголемите

Име:23092011714.jpg
Размер:174.8 КБ
ID:5942646

От: Витара-новата ми придобивка

Честито, много безаварийни километри!
    Оглеждай обявите, често излизат лебедки втора употреба. Аз бих заложил на марковите. Правиш си и една тава за нея и си готов. Броня.....гледай да е лека, пък и две тръби да завариш от двете страни на тавата ти стига.

Коментар

Честито

Тази Витара беше на колегата stoil_69 от Велинград ... всичко по тунинговането е негово дело
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

много добре изглежда китарката
        какъв е размера на гумите?А най-добре за феновете на числата (като мен) кажи колко е висока от веждата до земята
        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

И мен ме интересува диаметъра на гумите. В сантиметри. Не ме интересуват заводските означения.
          Гледам добре си я окалял, калта е лечебна, каляй я по-често
          Ето какви са моите брони:

Име:___________033_1 - Copy (Medium).jpg
Прегледи:3
Размер:124.2 КБ
ID:5307409

Име:IMG_3533 (Medium).JPG
Прегледи:3
Размер:81.7 КБ
ID:5307410

Прости, но ефективни. Дръвчета до 5 см падат без поражения по бронята. А като давам назад без видимост се е случвало да се подпра със задната броня в яко дърво-пак никакви поражения.

Плюс е, че навсякъде по бронята може да се закачи джека.

Плочата за лебедката е хубаво да не е заедно с бронята. Така при евентуален ремонт не се налага свалянето и на тежката лебедка...
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Честито и от мен колега за Сузаната Да се надявам,че до седмица и аз ще пусна подобна тема с една форумна витарка

п.п Браво!Добре си я изкалял
            YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Честито

Тази Витара беше на колегата stoil_69 от Велинград ... всичко по тунинговането е негово дело
              Витара я взех от Пловдив или по точно гр. Куклен но лифта не е правен от колегата от когото я взех. А този колега stoil_69 как мога да се свържа с него че имам разни въпроси относно лифта.
              SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
              Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                И мен ме интересува диаметъра на гумите. В сантиметри. Не ме интересуват заводските означения.
                Гледам добре си я окалял, калта е лечебна, каляй я по-често
                Ето какви са моите брони:

Прости, но ефективни. Дръвчета до 5 см падат без поражения по бронята. А като давам назад без видимост се е случвало да се подпра със задната броня в яко дърво-пак никакви поражения.

Плюс е, че навсякъде по бронята може да се закачи джека.

Плочата за лебедката е хубаво да не е заедно с бронята. Така при евентуален ремонт не се налага свалянето и на тежката лебедка...
                Относно размера на гумите е следният 33х10.5 R 15 но ми се виждат доста тежки, също така и си търся поне 1 бр. гума с джанта същия размер, че вече два пъти пукам гума и е голям кеф

Някой може ли да ми каже какви дълги амортиъори да си сложа от пред, че тези с които е в момента са правени с едни втулки и не ми вдъхват доверие.
                Nissan Patrol Y60

Коментар

няма други амортисьори за съжаление...но можеш да сложиш хубави ,здрави подложки по чертежите на Славин...Погледни в темата -повдигане .... Славин .
                  Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Честито! Със здраве да си я каляш и безаварийно!
                    Двигателя G16A ли е?Амортесьорите са си супер,всички с тях караме!Само правиш подложки(удължители) цели,ако тези те притесняват!Снимай ги тези да ги видим,но не се навивай,че са опасни или проблемни!
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Честито колега!
                      Много кални и безаварийни километри.

П.П. Тези 33-ки не са ли и големички на Витарката?

Коментар

Това за подложки на амовете вече съм ги поръчал , а що се отнася наистина гумите са доста тежки за тази витарка, мосля да я сваля на 31-ци, дайте мнение какъв размер е подходящ.
                        Nissan Patrol Y60

Коментар

Честито и от мен. Гумите са тежки защото най вероятно са регенерат на Fu*da (според мен). Ако успееш да изстискаш още някое конче от мотора ще ти хареса с тея гуми.
                          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от penev_dch Преглед на мнение
                            Това за подложки на амовете вече съм ги поръчал , а що се отнася наистина гумите са доста тежки за тази витарка, мосля да я сваля на 31-ци, дайте мнение какъв размер е подходящ.
                            Наитина тези гуми са ти големи в стандартната комплектация от дифове и двигател!
                            На предишната ми Витара смених няколко комплекта гуми и стигнах до изводът,че съм най-доволен от 235/75/15!Компромисен вариант,при който горе долу имаш мощност,а същевременно са си голями гуми!...Предполагам,че имаш фланци?Знаеш ли ЕТ-то на джантите и ширината(J) им?
                            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

ЕТ-то на джантитите не съм сигорен но мисля че беше нещо 7J но пак говоря по спомени, а що се отнася до гумите да наистина са и тежки но и лифта който и е правен е доста голям ( според мен има подложки по 7-8 см.) и ще стои грозно ако и сложа малки гуми. Мисля на този етап да мина на 31-ци
                              Nissan Patrol Y60

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X