Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara 2,5 V6-неравномерна работа на мотора на свободен ход!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Vitara 2,5 V6-неравномерна работа на мотора на свободен ход!

ДА,ама Не!Колата пак започна да си прави същите истории,но наистина след добавката нещата са, като че ли по слабо забележими.Понеже съм педант в това отношение ,колата да ми е перфектна,няма да спра да се занимавам по проблема докато не го отстраня напълно.Иначе добавката я купих от бензиностанциите на Лукойл,за сумата от 4 и нещо ,почти 5 лв.Поздрави ,ще дерзая!

Коментар

Дерзай, ама с Кастр0л.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Какво имаш предвид?

Коментар

Здравей колега,имам същата Витара с 2.5 л двигател.Тази зима рядко но ми се е случвало да усетя леко претрисане след запалването на колата.Проблеми с мощността или оборотите не съм имал.В началото на Май ми смениха маслото и филтъра на скоростната кутия(автоматик е)и даже бях забравил за това докато не ти прочетох темата.Понятие си нямам дали това е бил проблема
          И пак заради темата ти днес си взех добавка за инжекторите ей така за профилактика:http://www.stp.com/products/fuel-add...er/.Добри отзиви има и за Лукас:http://www.lucasoil.com/products/dis...catid=2&iid=26
          Може и да ги има в България.Тука всички добавки са с цени от 3-5$ така че предполагам цени до не повече от 10 лв за България ще са нормални.

Коментар

Някой има ли опит с добавките на Xenum.Много ги хвалят ,имат и такива за почистване на дросела и инжекциона.Мисля да ги пробвам преди да предприема радикални методи на лечение(авто хирург)!Иначе колата продължава да си ми прави проблеми с гасненето.Днес я паля,и след като запали,веднага паднаха оборотите и угасна.Пак паля и пак същото,ядосах се и реших няма да подавам газ да видя какво ще стане.След като запалих за пореден 5 -ти път,най-накрая нещо сработи и вдигна оборотите на нормалното ниво и колата заработи се едно нищо не е било преди.И на мен ми направи впечатление ,както и на Иван Попов,че колата като че ли трудно запалва,но акумулатора ми е в ред и се чудя стартер ли е?

Коментар

Първоначално публикуван от zillius Преглед на мнение
              ,но акумулатора ми е в ред и се чудя стартер ли е?
              Не е стартер! Ако е развален стартера(черки,бендикс,шалтер) ,джипката няма да върти и тогава определено-няма да пали!
              Ако беше стартер,повярвай ми,че Ванката щеше да разбере и да ти каже!
              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Какво е налягането на горивото?
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Налягането е наред,сменил съм горивния филтър,но преди да го направя работата на мотора на свободен ход пак беше същата.Колата си върви много добре иначе.

Коментар

Моята е същата работа, пали от раз държи си обороти, но претриса и при рязко ускорение прекъсва здраво. Неприятно е, защото се появява и изчезва и не може да се хване проблем. Смених свещи въпреки, че бяхя нови с някакви бош уж за модела и се оправи. Да ама не само 1000км. и пак същото. Имам чувството, че свещите са дърво, купих и две бобини сменях въртях-нищо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X