Квазимодо вече е "Сузи", поне засега.
Сменени масла, филтри всички възможни, гарнитурки. Климатика си бачка безотказно засега. Към момента е със стандартни нови гуми.
Идеята на по късен етап, ако намеря време да стане "Франкенщайн"
Нямам задна чистачка и се чудя от какъв друг автомобил може да стане или да търся от Витара пак?
Има ли разлика между задните чистачки на къса и дълг база?
Друго, че то все нещо има понеже задните седалки са от друга витара(виж задните постове), се чудя дали може да се сложа релси отзад на задния ред и да се поставят две предни седалки и по този начин да се регулира и пространството на багажника който така или иначе го няма.
Снимки ще кача скоро.
Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Сложи стандартните за модела, винаги може да минеш към тях Така съм направил джипката, че да можеш да я върнеш към оригиналният й вид. АКо желаеш може да ми дадеш този салон и ще ти дам оригинален
Сложи стандартните за модела, винаги може да минеш към тях Така съм направил джипката, че да можеш да я върнеш към оригиналният й вид. АКо желаеш може да ми дадеш този салон и ще ти дам оригинален
Ще помисля, но само за задния ред, отпред е добре.
Нещо идея за чистачките от какъв модел
Dacia Duster 4WD
Първи жертви
Търся огледалото само.
Вътрешната част се е отделила от външната, май има някакви чопчета вътре,които вече ги няма, но иначе електрониката работи.
Dacia Duster 4WD
Има ли разлика в задната чистачка на късата и дългата база, рамо,машинка и всичко останало. Взех целия комплект от дълга база и по думите на майстора се оказа че не става.
Dacia Duster 4WD
Задната чистачка не става нито от къса, нито от дълга. Пробвано, единственно доработка, тъй като къса база кабрио има задна чистачка само при сайдкик версията.
Задната чистачка не става нито от къса, нито от дълга. Пробвано, единственно доработка, тъй като къса база кабрио има задна чистачка само при сайдкик версията.
Доработката ще я дам на теб ,че много доработки станаха
Давай някаква идея имам чистачка от дълга база, ако имаш чертежи идеи и др. такива как да стане.
Dacia Duster 4WD
За съжаление смятах, че от старата ми къса база с твърдият таван ще стане, но на място се оказа, че не се получава и изоставих идеята за по-добри времена, така че чертежи и схеми няма, ти ще си първият, успех
Коментар