Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КВАЗИ - прераждането

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: КВАЗИ - прераждането

Много хубава Витара, поздравления за положения труд!

Коментар

браво колега витарката е станала супер, сега само и устава и един лифт да и вкараш. Имам едно питане от каде ги намери тази раздувки.
      SUZUKI "VITARA" , 1.6 ,къса база,BF Goodrich MUD, 31x10,5 R15
      Nissan Patrol Y60

Коментар

От Англия, спечелих ги на един търг

Коментар

Първоначално публикуван от penev_dch Преглед на мнение
          браво колега витарката е станала супер, сега само и устава и един лифт да и вкараш. Имам едно питане от каде ги намери тази раздувки.
          А'е раздувки не се ли пише с ф?
          http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Витарката кърти!! Поздравления...
            888946938

Коментар

Трифоне,виж сега пич, не че се заяждам , ама що се подиграваш с Витарите,бе! Евала за труда ти, но май в този форум се пише за offroad. Това,дето си го сътворил е много красиво! Ще си позволя само един съвет - сложи му сликове,че Cooper Discowerer AT3 много го загрозяват!
              Б. Бонев
              0осем88две6шест71три

Коментар

Първоначално публикуван от borkobo Преглед на мнение
                Трифоне,виж сега пич, не че се заяждам , ама що се подиграваш с Витарите,бе! Евала за труда ти, но май в този форум се пише за offroad. Това,дето си го сътворил е много красиво! Ще си позволя само един съвет - сложи му сликове,че Cooper Discowerer AT3 много го загрозяват!
                Прав си...донякъде, иам заводски излези витари и то точно така изглеждащи, хубавото на японците е че са хора с фантазия и има и има, а за гумите-имам и сликове, ще ги сложа през лятото, а тези са General Grabber AT2

Коментар

Няма майтап - много готино изглежда! Страхотен труд си вложил в нея! Кефя се като видя хоера с такъв мерак и хъс! Поздравления! A за Грабера - прав си - без очилата съм видял друго - sorry!
                  Б. Бонев
                  0осем88две6шест71три

Коментар

Актуализация на снимките, вече с нова задна врата, както и цялостен изглед на интериора, тъй като доста хора се поинтересуваха как изглежда салон от Гранд Витара КБ 2007 на витарка до 1998г. Искам да кажа, че са много удобни и за по-високи хора като мен е комфортно на дълъг път(колкото може да е това с витара). Отстрани ги няма въздушните възглавници, като на тяхно място ще бъдат поставени тонколони
                    Прикачени файлове

Коментар

Прекрасна витара, поздравления за труда.

Коментар

Така е, и аз съм доволен, ти също си замесен

Коментар

За всички, които се интерсуват от съдбата на Квази Той вече се продава, поради промяна в плановете, има обяви в големите онлайн сайтове за продажба на автомобили, благодаря.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...96#post1886796

Коментар

Е този път, модераторите се подиграха, евала момчета. Може да ме баннете вече и без това не смятам повече да пиша тук, за 2.80лв ли оценихте приноса ми за форума, ако да-благодаря, успех

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                                За всички, които се интерсуват от съдбата на Квази Той вече се продава, поради промяна в плановете, има обяви в големите онлайн сайтове за продажба на автомобили, благодаря.
                                За тези, които се интересуват Квазимодо вече има нов собственик
                                Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                                Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X