Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Досаден проблем в ходовата част

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Досаден проблем в ходовата част

Здрасти! И аз бих те посъветвал да си видиш тампоните между купето и рамата.
    Грижа към другия, лична отговорост, свобода; 0886 534013 elffists.deviantart.com

Коментар

И мойта беше като при колегата Камен Пецов ,но щом твоята е здрава значи не е това.Огледай внимателно тампоните на амортесьорите и изпробвай и двата амортисьора по отделно с движение последователно на опън-натиск в рамките на 2-3см. .Ако се движат леко и после втвърдяват точно този "мъртъв ход" чука а при по големи ходове пак си държат.

Коментар

Май наистина няма какво друго да е. Мислех даже за майтап да я нося на стенд, много ми интересно какво ли ще ми кажат като видят амортисьори от астра и пружини от вартбург монтирани на витара
        Преди време се бях нанизал в една дупка с аудито с доста голяма скорост. След около 300км почна да се движи, като пиано, аз завивам надясно, то захожда първо наляво. Закарвам я на сервиз, натиска-отпуска, казват ми, няма и нищо. Давам му ключовете да покара, та тогава ми повярваха. Оказа се счупена оста на амортисьора.

Коментар

Моята, като я взех ми правеше подобен проблем. Накрая се оказа, че е заради зверския луфт пиньон-корона в задния диф. Чукаше най-шумно при слизане от гърбица. Оправих си луфта (беше към 0.6мм по спомен) и сега е ОК.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X