Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с LSD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с LSD

Септември 11-та година , к'во стана с дифа? Оправи ли го или не се използва?
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Моя се използва , последно налях обикновено масло и нещата малко се подобриха, сега, като е студен няма чаткане, като загрее чатка . Другото което го блокира е подаването на газ, ако вляза в завой без газ няма проблеми . Нямам намерение да го отварям, но смятам да сменя маслото скоро, понеже един приятел ми каза че имал някакво за LSD с което при неговите експерименти чаткането изчезвало.
      Последно редактирано от travelling; 14-08-13, 00:25.
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
        ...Добре работешо lsd е като вдигнеш едната задна гумада въртиш умерени трудно колелото,на границата на възможностите на една ръка...
        Използувам темата, за едно питане. Ситуацията е следната - вчера се заиграх с жипката на един приятел и при каране на задно на твърд терен, като дам повечко газ, понякога едната гума пробуксува сама. Обаче като вдигна колата на крик, колкото и да се мъча, изобщо не мога да превъртя на ръка дифа в никоя посока. Това с 31ци с хубав грайфер, тоест уж има достатъчно рамо, обаче нъц. При каране по асфалт няма никакви излишни звуци, колата се държи съвсем добре по завоите предвид доста сериозния лифт.
        Въпроса ми е да се притеснявам ли или просто не ми стигат килата (75)?
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Освобождаваш ли от скорост, пускаш ли ръчната?
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

При толкова стегнат диференциал би трябвало да пресвирват гумите на завой когато е на асфалт.
            При мен на прашен път само на задно,натовареното колело се зацепва преблизително след около половин оборот на въртящото се. Това го забелязвам при наклонен джип с напълно навит волан където с другата витара обръщам с 2 маневри(входа на мястото където живея)
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X