Така значи витарата взе да гори много.Преди гореше 10л газ а сега под 13 не мога да я сваля.
Да започна от самото начало първи се "обади" датчик за температурата към компа.Смених въпросния датчик "чека" огасна(мислих,че шашка компа и затова гори) нищо пак същото.След това компа "плачеше" че сондата не е в ред (смених нова сонда Бош) сменям аз нищо пак същото
.Започна да свети доста често,смених кабели,свещи,капачка,палец ,пак нищо ходих на газ анализатор (дъръ бъръ настъпвай по-малко газта ще гори по малко).Пак нищо,писна ми направих реглаж на клапаните и емулатор на сондата,и пак нищо.Смених мембраните на изпарителя(Bigas) нищо разхода започна да се променя ама нагоре 13-15-18.Смених изпарителя с (BRC чисто нов) на газ анализатор пак и до 13 пада и всеки път различен 15-18-14 . Ако някой се сети за нещо ще съм благодарен.

Забравих да кажа,че компресита е 12,2 на всички цилиндри и не гори масло(грам).
Да започна от самото начало първи се "обади" датчик за температурата към компа.Смених въпросния датчик "чека" огасна(мислих,че шашка компа и затова гори) нищо пак същото.След това компа "плачеше" че сондата не е в ред (смених нова сонда Бош) сменям аз нищо пак същото

Забравих да кажа,че компресита е 12,2 на всички цилиндри и не гори масло(грам).
Коментар