Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джимни- Проект Мечта
Свий
X
-
От: Джимни- Проект Мечта
Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнениеБлагодаря за отзивите!
А номера, няма бъде да го сложа на друго място. Освен да го мачкам и на предния капак. Иначе е хванат много здраво със шест нита, няма да го загубя!
Коментар
-
Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнениеБраво джипчето е станало уникално,а относно номера колегата няма впредвид ,че ще го изгубиш.Най вероятно може да имаш проблеми с органите на реда.За това по добре наистина го сложи на предния капак.И оше веднъж браво за машинката.
Поздрави
Утре ще направя едни рогчета, където да слагам въжето на лебетката, за по бързо манипулиране, в случай, че се наложи де. Ще кача пак снимки! Правя го и заради това , според мен глупаво изискване за този прословут успокоител на въжето на лебетката. Аз лично ще ползвам една гумена стелка за тази цел. Някои ако има по добра идея да сподели!
Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp
0888 20 93 63
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan4o_61 Преглед на мнениеДа кача и аз малко снимки на Джимнито, че един път го засяках и реших да го снимам [ATTACH=CONFIG]436250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]436251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]436252[/ATTACH]Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp
0888 20 93 63
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнениеПоздравления и от мен за прекрасната машинкаИскам да те помоля нещо ако е удобно,да направиш една снимка на захващането на вантите на предния капак,че аз имам проблем с това .. Искам да видя едно здраво захващане
0888 20 93 63
Коментар
-
Колега, мед ми капеше на сърцето като видях темата и работата която си свърщил по това "малко" зверче. То може и нахално да звучи, но искам да питам каква е цялата сума, като изключим цената на колата, която си дал за преобразяването.Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
0882 52 00 52 - Жоро
Коментар
-
Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнениеКолега, мед ми капеше на сърцето като видях темата и работата която си свърщил по това "малко" зверче. То може и нахално да звучи, но искам да питам каква е цялата сума, като изключим цената на колата, която си дал за преобразяването.Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp
0888 20 93 63
Коментар
-
Сега след Трявна ще обявя и много неща за продаване - старият ми траял мастер лифт 2" амове и пружини, оригинални брони, предна, задна и много други неща. Още си пазя и оригиналните пружини, амове и носачи от заводското изпълнение. Ще снимам всичко и ще отворя тема където му е мястото, ама сергията ще бъде голяма и цените приемливи, като за колегиСузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp
0888 20 93 63
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнениеНяма проблеми, утре ще снимам. Нитова е конструкцията, другото трябваше да бъде нераждавейка, ама малко боя и пак стана!
0888 20 93 63
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнениеЗверчето вече е и със стикери подготовката за Троян тече с пълна пара
Успех в Троян!!!
П.П. предполагам,че вместо Трявна си написал Троян?0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар