Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джимни- Проект Мечта

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Джимни- Проект Мечта

Да кача и аз малко снимки на Джимнито, че един път го засяках и реших да го снимам. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:110320121144.jpg
Прегледи:2
Размер:165.3 КБ
ID:5362055Натиснете снимката за да я уголемите

Име:110320121145.jpg
Размер:168.2 КБ
ID:5362056Натиснете снимката за да я уголемите

Име:110320121147.jpg
Размер:170.8 КБ
ID:5362057

Коментар

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
      Благодаря за отзивите!

А номера, няма бъде да го сложа на друго място. Освен да го мачкам и на предния капак. Иначе е хванат много здраво със шест нита, няма да го загубя!
      Браво джипчето е станало уникално,а относно номера колегата няма впредвид ,че ще го изгубиш.Най вероятно може да имаш проблеми с органите на реда.За това по добре наистина го сложи на предния капак.И оше веднъж браво за машинката.

Коментар

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
        Браво джипчето е станало уникално,а относно номера колегата няма впредвид ,че ще го изгубиш.Най вероятно може да имаш проблеми с органите на реда.За това по добре наистина го сложи на предния капак.И оше веднъж браво за машинката.
        Ами те вече ме спираха няколко пъти, но никои не ми е направил проблеми за номера. Аз и затова не съм го местил!

Поздрави

Утре ще направя едни рогчета, където да слагам въжето на лебетката, за по бързо манипулиране, в случай, че се наложи де. Ще кача пак снимки! Правя го и заради това , според мен глупаво изискване за този прословут успокоител на въжето на лебетката. Аз лично ще ползвам една гумена стелка за тази цел. Някои ако има по добра идея да сподели!
        Сузуки Джимни 1.3 2001 г 82 hp

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от ivan4o_61 Преглед на мнение
          Да кача и аз малко снимки на Джимнито, че един път го засяках и реших да го снимам [ATTACH=CONFIG]436250[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]436251[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]436252[/ATTACH]
          То тук е преди да направя последните модификации. Имах и проблем с раздатката, та затова е с муд тераин 215х75х15. Това беше резервен вариант, ако се объркваше нещо с раздатката. Да е жив и здрав Бай Велико от Силистра, виртуоз със фрезата, направи ми проблемния вал за седмица, барабар с закаляването му. Дълги години да радва мен и всички бъгаджии с майсторлъка си!

0888 20 93 63

Коментар

Поздравления и от мен за прекрасната машинка Искам да те помоля нещо ако е удобно,да направиш една снимка на захващането на вантите на предния капак,че аз имам проблем с това .. Искам да видя едно здраво захващане
            YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Първоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнение
              Поздравления и от мен за прекрасната машинка Искам да те помоля нещо ако е удобно,да направиш една снимка на захващането на вантите на предния капак,че аз имам проблем с това .. Искам да видя едно здраво захващане
              Няма проблеми, утре ще снимам. Нитова е конструкцията, другото трябваше да бъде нераждавейка, ама малко боя и пак стана!

0888 20 93 63

Коментар

Колега, мед ми капеше на сърцето като видях темата и работата която си свърщил по това "малко" зверче. То може и нахално да звучи, но искам да питам каква е цялата сума, като изключим цената на колата, която си дал за преобразяването.
                Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от zoro-1 Преглед на мнение
                  Колега, мед ми капеше на сърцето като видях темата и работата която си свърщил по това "малко" зверче. То може и нахално да звучи, но искам да питам каква е цялата сума, като изключим цената на колата, която си дал за преобразяването.
                  Ами сумата си е доста голяма, но това е моето хоби и професията ми позволява да го реализирам. Не искам да упоменавам точната сума, но ще ти кажа, че за колкото го купих ( от България) още толкова дадох, че и малко отгоре, за майсторлъци. Най скъпа ми е раздатката. Виж сам цените и за лифта и за раздатката от този сайт, аз от там съм пазарил всичко и ще ти стане ясно http://www.offroad-armory.com/jimny.html

0888 20 93 63

Коментар

Сега след Трявна ще обявя и много неща за продаване - старият ми траял мастер лифт 2" амове и пружини, оригинални брони, предна, задна и много други неща. Още си пазя и оригиналните пружини, амове и носачи от заводското изпълнение. Ще снимам всичко и ще отворя тема където му е мястото, ама сергията ще бъде голяма и цените приемливи, като за колеги

0888 20 93 63

Коментар

• От: Джимни- Проект Мечта

Зверчето вече е и със стикери подготовката за Троян тече с пълна пара
                      Успех в Троян!!!
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1680251.jpg
Прегледи:1
Размер:174.1 КБ
ID:5362155Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1680248.jpg
Размер:195.4 КБ
ID:5362156Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1680249.jpg
Размер:199.5 КБ
ID:5362157Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1680250.jpg
Размер:158.3 КБ
ID:5362158Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1680247.jpg
Размер:199.2 КБ
ID:5362159
                      Техниката на безопасност е като религия - може и да не вярваш, но по-добре да спазваш ритуалите...
                      Калоян Кирилов
                      LZ2ZGT

Коментар

Джимнито е станало супер...Поздравления!
                        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от SEA_WOLF Преглед на мнение
                          Няма проблеми, утре ще снимам. Нитова е конструкцията, другото трябваше да бъде нераждавейка, ама малко боя и пак стана!
                          Колега, ето обещаните снимки на вантите!

Име:IMG_0371.jpg
Размер:94.5 КБ
ID:5362163 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0372.jpg
Размер:117.5 КБ
ID:5362164 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0373.jpg
Размер:109.1 КБ
ID:5362165

0888 20 93 63

Коментар

SEA_WOLF , карай с здраве и много кеф, знам че КЕФ ЦЕНА НЯМА.
                            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Ето и последния етап от подготовката. На Джимнито му пораснаха рогца. Ще ги ползваме за намотаване на въжето на лебедката за по бърза работа.

Име:IMG_0369.jpg
Размер:184.8 КБ
ID:5362166 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0370.jpg
Размер:184.2 КБ
ID:5362167 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0374.jpg
Размер:139.3 КБ
ID:5362168

И задължителния успокойтел е вече монтиран.
                              Последно редактирано от SEA_WOLF; 04-04-12, 19:35.

0888 20 93 63

Коментар

Първоначално публикуван от ckaytss Преглед на мнение
                                Зверчето вече е и със стикери подготовката за Троян тече с пълна пара
                                Успех в Троян!!!
                                Аз се надявам, да го видя на Трявна!

П.П. предполагам,че вместо Трявна си написал Троян?
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X