Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте електрикаджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Дайте електрикаджия

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
    Благодаря Софианитке! Мен ме интересува 3" лифт кит - каква му е цената(може би ако кликнеш на линка ще те заведе до цената) и
    второ, но не по-маловажно някакъв адрес и тел за връзка.
    Иначе като чета превода ти - то си е преведено 1към едно от щатския сайт.
    цени в сайта няма публикувани на мен не ми пречи да ги питам на родния им език в мейл или да им се обадя така, че когато ми кажат ще има пусната цена в темата sgregoriades@hotmail.com <sgregoriades@hotmail.com> това е мейла, който излиза при запитване за цени - не се съмнявам, че знаят и английски
    Последно редактирано от Софианитка; 25-04-07, 13:57.

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
      цени в сайта няма публикувани на мен не ми пречи да ги питам на родния им език в мейл или да им се обадя така, че когато ми кажат ще има пусната цена в темата sgregoriades@hotmail.com <sgregoriades@hotmail.com> това е мейла, който излиза при запитване за цени - не се съмнявам, че знаят и английски
      Мерси, ще взема и аз да им пратя един майл!
      Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
        Гледал съм я тая дискусия за турските лифтове тук във форума. И на сайта им ходих. Ама искат 900(не 800) евро, а на Калмини в щатите струва към 800 долара! Може и да са добри, но не бих дал толкоз пари за неизвестна и недоказана марка. Виж, да бяха по 300-400евро, бих рискувал.
        Поздрави
        тук кит 3 на калмини е 1300€ но май на турците е по пълен не знам точно защото нямам витара..
        тук в един форум си поръчваха турците продават и по отделно а калмини не..
        много важни са стойките дето свалят предния диференциал така се облекчават полуоските
        тук искаха да пробват да ги доставят само тях но излиза много скъпо и накрая
        ги копираха сложиха им полиретанови тампони на http://www.spidertrax.com/ и май са и по здрави дори и от калмини.....
        поздрави

Коментар

Аз пратих мейл на турците ама за сега няма отговор. Сайта им има опция да е на английски. Представителството е в Истанбул така че....горе долу близко! За самурай комплекта 4" e 540E
          Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
          Drag Grand Canyon Daily
          Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
          LZ1JYM

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
            Аз пратих мейл на турците ама за сега няма отговор. Сайта им има опция да е на английски. Представителството е в Истанбул така че....горе долу близко! За самурай комплекта 4" e 540E
            Че това си е евтино... А доколкото знам дотам/оттам има доста куриерски фирми, дето ходят.
            Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X