Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте електрикаджия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дайте електрикаджия

Здравейте, пак съм аз
    Може ли някой да ми препоръча добър електрикаджия? Имам няколко дребни работи по Тракера - ново радио, задния ход не свети и няколко още неща. Знам, че ги има много из София, но предпочитам да отида при някой с препоръка. Че ако се харесаме да ходя при него.
    Благодаря предварително!
    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Re: Дайте електрикаджия

Човека се казва Севделин в форума е Disem
    LZ1RED

Коментар

+1 Севдо е твоя човек.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
        Човека се казва Севделин в форума е Disem
        Бля
        Благодарско Редаир, сега шъ му пратя ЛС.
        А относно лифта (дето си говорихме), писах на Калмини е-маил и те ми дадоха сайта на гръцкия им представител. Дотук добре, ама сайта е на гръцки и сега търся някой да ми го разчете...

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
          Бля
          А относно лифта (дето си говорихме), писах на Калмини е-маил и те ми дадоха сайта на гръцкия им представител. Дотук добре, ама сайта е на гръцки и сега търся някой да ми го разчете...
          Ами помоли се на Софианитка - ще ти помогне.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

аз предлагам да постнем тук или в отделна тема линка към страницата и да напиша основните менюта, а всеки за каквото го интересува ще помолва след това

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
              аз предлагам да постнем тук или в отделна тема линка към страницата и да напиша основните менюта, а всеки за каквото го интересува ще помолва след това
              Мерси за предложената помощ!
              Ето го линка: http://www.californiaclub4x4.com/por...d=80&Itemid=31
              Там има всякакви джаджи за Витара, а има и за Самурай. Ама на гръцки
              П.П. Мен специално ме интересува окачването, което е надолу по страницата

Коментар

Първоначално публикуван от Ato Преглед на мнение
                Бля
                ми дай го де.... аз познаван един
                LZ1RED

Коментар

Първоначално публикуван от redair Преглед на мнение
                  ми дай го де.... аз познаван един
                  Ето го ТУК. По -горе съм го пуснал и на Софиянитка

Коментар

здравейте аз не искам да се натрапвам на никой но ви бях пускал един линК НА
                    http://www.4xfourart.com/
                    това е турското кппие на калмини и е пробвано хората са доволни..
                    тук цената е почти като на калмини а в турция е 800€ и става вапрос за кит 3
                    а има едни снимки тук в този форум на една витарка за сащия кит става въпрос.....
                    поздрави

Коментар

представителя в гърция е наш човек, кажи какво искаш
                      drive alive

Коментар

Страница започва с опция за търсене по име на продукт, код, цена, нови продукти

картинките, които излизат надолу започват така
                        CALMINI - комплект фланци 1600cc Sidekicker
                        CALMINI - резервна помпа за вода и масло
                        CALMINI - резервен въздушен филтър
                        CALMINI - приспособление за усилване на безконечен винт (предпазва счупване на задвижващия вал предизвиквано от волана)
                        CALMINI - преден предпазител за лебедка (дава максимален ъгъл за изкачване, съвместим с повечето лебедки Warm до 9000lbs)
                        CALMINI - преден предпазител за роллбар с две тръби
                        CALMINI - покриви за сайдкик и тракер
                        CALMINI - подово покритие
                        CALMINI - кит реверсивен предавателен лост (с преден и заден ход)
                        CALMINI - Кит Лифт 3инча - сайдкик и тракер
                        CALMINI - кит ауспух и въздушни филтри
                        CALMINI - вътрешен спортен булбар
                        CALMINI
                        CALMINI - кит теглич
                        CALMINI - кит стабилизиране и усилване на силата на управлението (кормилото)
                        CALMINI - среден разпределителен вал
                        CALMINI - заден протектор
                        CALMINI - странични степенки
                        CALMINI - предпазители скоростна кутия
                        CALMINI - предпазна престилка
                        CALMINI - предпазно покритие заден диференциал
                        CALMINI - заден протектор двойни тръби

Следват редица ауспусни и други системи, спортни седалки и тн

ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ПИТАНЕТО БЕШЕ ЗА СИСТЕМА ЗА ОКАЧВАНЕ 2''

"Този кит е здрав и издръжлив колкото е една система за окачване 3"! Проектиран да дава лифт 2", ПЛЮС 2" допълнително разстояние от повърхността (просвет) в сравнение с фабричното. Китът съдържа окачване от тежък тип, предно усилване, задни амортисьори, заздни пружини, заден краен синеблок, полиуретанови основи за пружините
                        и инструкции за монтаж.
                        Китът несъмнено е най-добрата инвестиция, за да повдигнете този автомобил. Предоставя гъвкаво оффроуд шофиране и нормален контрол на пътя. "

Следва продължение по-късно от другата страна са изписани различните продукти и като се кликне на тях има иконки с марките

Коментар

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
                          представителя в гърция е наш човек, кажи какво искаш
                          Интересува ме цената на 3" кит за Витара/Тракер.

Коментар

Първоначално публикуван от Софианитка Преглед на мнение
                            Страница започва с опция за търсене по име на продукт, код, цена, нови продукти
                            "Този кит е здрав и издръжлив колкото е една система за окачване 3"! Проектиран да дава лифт 2", ПЛЮС 2" допълнително разстояние от повърхността (просвет) в сравнение с фабричното. Китът съдържа окачване от тежък тип, предно усилване, задни амортисьори, заздни пружини, заден краен синеблок, полиуретанови основи за пружините
                            и инструкции за монтаж.
                            Китът несъмнено е най-добрата инвестиция, за да повдигнете този автомобил. Предоставя гъвкаво оффроуд шофиране и нормален контрол на пътя. "

Следва продължение по-късно от другата страна са изписани различните продукти и като се кликне на тях има иконки с марките
                            Благодаря Софианитке! Мен ме интересува 3" лифт кит - каква му е цената(може би ако кликнеш на линка ще те заведе до цената) и
                            второ, но не по-маловажно някакъв адрес и тел за връзка.
                            Иначе като чета превода ти - то си е преведено 1към едно от щатския сайт.

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
                              здравейте аз не искам да се натрапвам на никой но ви бях пускал един линК НА
                              http://www.4xfourart.com/
                              това е турското кппие на калмини и е пробвано хората са доволни..
                              тук цената е почти като на калмини а в турция е 800€ и става вапрос за кит 3
                              а има едни снимки тук в този форум на една витарка за сащия кит става въпрос.....
                              поздрави
                              Гледал съм я тая дискусия за турските лифтове тук във форума. И на сайта им ходих. Ама искат 900(не 800) евро, а на Калмини в щатите струва към 800 долара! Може и да са добри, но не бих дал толкоз пари за неизвестна и недоказана марка. Виж, да бяха по 300-400евро, бих рискувал.
                              Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X