Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пролетна Сузуки СБирка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пролетна Сузуки СБирка...

Колеги, аз прочетох поста и там пише, че може с лека кола, но видях и снимките и предполагам, че не е за лека кола 4х2, макар че карам Астра Н, тя е висока, но не ми се рискува.
    Ще паля джипа(Фронтерата - съжалявам, че нямам Сузуки) и идвам 10 часа на разклона за Плана.
    Ще се радвам да се запозная с вас колеги, че аз не съм идвал досега на никакви сбирки, състезания и тн.

Само питането ми е как решаваме обяда? Всеки сам за себе си или има някаква организация?

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
      Колеги, аз прочетох поста и там пише, че може с лека кола, но видях и снимките и предполагам, че не е за лека кола 4х2, макар че карам Астра Н, тя е висока, но не ми се рискува.
      Ще паля джипа(Фронтерата - съжалявам, че нямам Сузуки) и идвам 10 часа на разклона за Плана.
      Ще се радвам да се запозная с вас колеги, че аз не съм идвал досега на никакви сбирки, състезания и тн.

Само питането ми е как решаваме обяда? Всеки сам за себе си или има някаква организация?
      С леката ко
      ла ще ти е по-лесно отколкото с "фруктиерата" - извини ме ама ние освен Сузуки Витара и Самурай други японски джипки не познаваме. Ако си с лека кола всеки ще те дръпне , ако трябва. С фрукти ще те е срам да искаш помощ ! За обедното меню всеки си решава сам. От мен има пържени картофи и скара "желязна" и " дървена " , а кой какво ще сложи на нея сам решава и си носи.
      0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

А той и автомобила ми е Опел, както вече писах, но ми интересно да започна да идвам на софийските сбирки поне и няма как ще е с "фруктиерата".
        А дано не си налага да искам помощ
        Иначе понеже ме викат в същия ден на една скара-бира(цър-пър) сбирка на Железница, ще трябва да уважа и там, така че с вас ще съм само до обяд, но друг път повече

Коментар

А той и автомобила ми е Опел, както вече писах, но ми интересно да започна да идвам на софийските сбирки поне и няма как ще е с "фруктиерата".
          А дано не си налага да искам помощ
          Иначе понеже ме викат в същия ден на една скара-бира(цър-пър) сбирка на Железница, ще трябва да уважа и там, така че с вас ще съм само до обяд, но друг път повече
          Ще сме близо и до Железница
          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
            Ще сме близо и до Железница
            Е да де за мое щастие ще посетя и двете сбирки или иначе казано: "с Бирки"
            иначе не се притеснявайте - за да не давам лош пример ще пътувам последени в колоната и ще спра фруктиерата по-далече
            За да не преча и на снимки и тн.
            Ще се радвам да ме приемете като новобранец тъкмо зарибил се по офроуда, отколкото това каква марка карам в момента

Коментар

Ще се радвам да ме приемете като новобранец тъкмо зарибил се по офроуда, отколкото това каква марка карам в момента
              Е много ясно,а както виждаш и аз като немам пари за джип с какво се движа вече 7 год!Важна е идеята!
              Иво (таксито) Андреев
              0988 91 80 50
              Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Привет на всички СУЗУКИ фенове ! И ние ще ви уважим в неделя. Там сме с моторите !!!

Коментар

За сега няма да идваме понеже джипа се счупи преди малко
                  Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                  Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                    Утре е петък ''Ден на Майстора'',не го губете....

Коментар

Така ама незнам дали ще наваксаме
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                        Аре бе утре да го оправите и Ви чакам да се видиме
                        Лудак

Коментар

Ники гледаите да го оправите за след спирката да ходиме на сЪбора в Лозен.

Коментар

Тръгването е от Камбаните в 9 00 часа от широкия паркинг преди самият монумент. Понеже ще пътуват основно три групи по различни маршрути и по черно времето за срещата ни и събиране на мястото е от 11 до 12 ч. Старта на лекото трасе е от 12.30 ч. и след приключването и награждаване на победителите се местим на локвата. И за двете състезания имаме осигурени "купи" за първите трима с помощта на нашия колега Илиян, който се надявам да присъства лично и да ги връчи. Също така първите трима печелят и безплатен годишен абонамент за любимото ни оффроуд списание и тениски ,които ще ви ги връчи лично Ицо . Има и предметни награди за калния клас . За първо място тя е шнорхел за Сузуки Витара изработен от Виолин " Вили Дизаин " . За второ място е тръбен ролбар и трето място дигитален манометър с осем функции осигурени от Мони автосервиз ЖорМон . Ще има и още други награди , които ще ги обявим на място.

Коментар

Чак сега видях темата (виноват), а за уикенда е планирано отвеждане на щерката при баба и дядо в провинцията ...
                              Направо ще си изям лактите от яд, че ще пропусна срещата ...
                              Желая на всички приятно прекарване!
                              Ще чакам снимките с интерес.
                              Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Днес поливането малко се провали , че от снощната ми проверка на маршрута с мотора се прибрах с паважна екзема . Малко ми е трудно ходенето. Дано онзи отгоре да си е свършил работата и да е напълнил дупката с вода .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X