Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пролетна Сузуки СБирка...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пролетна Сузуки СБирка...

Къде се намира тази месност ? Ако ми е наблизо и аз ще дойда
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Софийско колега доста си далечко
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
        Е може да дойдеме стига да оправим джипката до тогава
        Тъкмо ще имате повече време да я оправите. Ако
        ви трябва нещо свиркайте. Имате една награда за турбинирана Витара още от по-миналата сбирка. Крайно време е да дойдете да си я вземете.
        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Ще е интересно да дойде и Ради с неговата и да направа едно Turbo VS Turbo

П.С Аз ще взема дрегер да видиме кой колко
          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
            Тъкмо ще имате повече време да я оправите. Ако
            ви трябва нещо свиркайте. Имате една награда за турбинирана Витара още от по-миналата сбирка. Крайно време е да дойдете да си я вземете.
            Еми ще се постараем ама кога точно ще е сбирката че не разбрах
            Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
            Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

4-5 Юни !!! Най-добре е Иван да каже в колко среща и къде .
              Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                4-5 Юни !!! Най-добре е Иван да каже в колко среща и къде .
                Датата е ясна. Часа и срещата за сега са с малко неизвестни. Първо искам да се консултирам с най-огромната Сузуки общност в Бг.- Софийската. Омръзна ми да правя нещо за любимата марка и някои да са недоволни! Те имат сбирка всяка сряда ,ще се видим и , ако имат интерес ще пиша ...ако не ще го правя като миналата година, но сам ми е малко трудно.

Коментар

И аз съм за 4 и 5 юни, ще дойда още от петък, но в събота вечер ще пропусна, уточнете само мястото, ще бъда в Бургас тогава

Коментар

Пада ми се да съм на сватба,мойта ще ми избоде очите ако направя врътка,поканата е от преди месец и няма как да се отметна.Ще пропусна Сбирката за жалост.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                      Пада ми се да съм на сватба,мойта ще ми избоде очите ако направя врътка,поканата е от преди месец и няма как да се отметна.Ще пропусна Сбирката за жалост.
                      Тебе те знаем! А и ще сме на жената с Витарката ,така, че си имаш оправдание, ама и другите да не вземат да се услушват ,че ще взема и аз да скъсам веригата...

Коментар

Тебе те знаем! А и ще сме на жената с Витарката ,така, че си имаш оправдание, ама и другите да не вземат да се услушват ,че ще взема и аз да скъсам веригата...
                        Ще гледам да дойда ,ама поне един Сузукаджия да има с мен за привкус...
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                          Ще гледам да дойда ,ама поне един Сузукаджия да има с мен за привкус...
                          Евгени от Ст. Загора каза, че ще идва. Имате едно сузи вече. Организирайте още за да ви отсрамват. Вчера се разходихме до мястото на срещата. Природата в момента е прекрасна. Гледката от горе е много красива. Тревата е като мек персийски килим. Набрахме си гъби и киселец. До горе се стига за 1 час спокойно каране по черно от Камбаните, но си трябват по-високи гуми и да е прежалена боята. Има и асвалтов път през с. Железница и с. Плана, който става и за лики коли.

Коментар

Евгени от Ст. Загора каза, че ще идва. Имате едно сузи вече. Организирайте още за да ви отсрамват. Вчера се разходихме до мястото на срещата. Природата в момента е прекрасна. Гледката от горе е много красива. Тревата е като мек персийски килим. Набрахме си гъби и киселец. До горе се стига за 1 час спокойно каране по черно от Камбаните, но си трябват по-високи гуми и да е прежалена боята. Има и асвалтов път през с. Железница и с. Плана, който става и за лики коли.
                            Дай поне ориентировъчни координати на този рай...
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Пригответе си въжето за мен че както винаги съм без гуми
                              Лудак

Коментар

Датата е ясна. Часа и срещата за сега са с малко неизвестни. Първо искам да се консултирам с най-огромната Сузуки общност в Бг.- Софийската. Омръзна ми да правя нещо за любимата марка и някои да са недоволни! Те имат сбирка всяка сряда ,ще се видим и , ако имат интерес ще пиша ...ако не ще го правя като миналата година, но сам ми е малко трудно.
                                Ванка никога не сме сами??? И самоковци сме там .Дано времето не ни изненада ,като миналата година.
                                [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X