Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Още една витарка и още много въпроси от прохождащ ентусиаст...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Още една витарка и още много въпроси от прохождащ ентусиаст...

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
    Сигурно в талона е записана " Саиддик " !!! Пиша го в кавички защото точно така ми я записаха преди години една канадска витара в кат. Опитах да ги поправя ,но с нашата бюрокрация ...От тогава в масивите ги водят така, мога да снимам един талон. Това се отнася за кат С-я град и С-я окръг ,не знам как е по другите места.

П.С. Със здраве да си я караш ,а дали са ти я записали Витара или Сайдкик няма значение. Масло за ЛСД от една год. карам с едно американско 80/90 и нямам забележки. Вчера взех един кашон ,ако не намериш при теб звънни ще ти пратя. Цената е 20 лв. за 1 л. Понеделник ще пращам на колега от Сливен.
    по другите градове е още по-зле на мен в Русе ми записаха едно Исузу 2.3 като 2.8 така че грешки стават ,а сега купих една витара която е записана във Варна като 4+1 места а тя е 3+1 и накосъм бях да ме пратят на комисия
    Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнение
      Колеги от няколко дена търся усилено ,но много се обърках...Някой може ли да ми помогне с следните данни...
      Съпротивления на датчиците за температура на водата(като се има в предвид,че е испанка)
      и ако може и съпротивленията за датчика за температура за обикновена витара(ако въобще имат разлика)
      Преди малко се мъчих да измеря и ламбдата...Показва си там някакви числа ,но странно защо като подам газ и пада напрежението...Отпуснах тройника ,но пак падна противно на учакванията ми...Иначе на свободен ход на загрял мотор седи на 0.5-0.6
      Надеждни ли са показанията на ламбдата и някой настройвал ли си е газта по нейните показания?
      Ако ти е здрава сондата - надеждна е. При рязко подаване и отнемане на газ накъде отиват показанията?
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

И поредния въпрос колеги...Пробуксува ми съидинителя....И това не е проблем...Очаквано е...НО при запитване днес ми казаха ,че на сантаната бил различен...Вярно ли е това?
        И каква марка да търся?
        Поздрави!

(Правописната грешка поправена..Явно съм бил нервен ... )
        Последно редактирано от Петър Минчев - MaxBass; 01-06-11, 18:54.
        Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнение
          И поредния въпрос колеги...Пробуксува ми съидинителя....И това не е проблем...Очаквано е...НО при запитване днес ми казаха ,че на сантаната бил различен...Вярно ли е това?
          И каква марка да търся?
          Поздрави!
          Марката няма значение, важното е да е истински, че ако попаднеш на менте, било то и марково все тая.
          В тази връзка погледни раздела Търговски партньори, има един коелга, който се занимава с нагладки и съединители.
          Не мога да ти кажа дали има разлика за сантана, но силно ме съмнява това да е така
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Съидинителя ще се сменя то се е видяло ,но има още месец-два живот...До тогава други работи трябва да оправям....
            А именно следното-Някой сменял ли си е тампоните на А-рамото ? В един магазин за япоснки авточасти ми казаха 40лв на тампон....Струва ми се малко много?Идеи?
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X