Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още една витарка и още много въпроси от прохождащ ентусиаст...
Свий
X
-
От: Още една витарка и още много въпроси от прохождащ ентусиаст...
не е от там колега
и помен за корозия няма там...
Съединителя отделя по-скоро над средата...Ама то като отделя горе е значи фрикционен диск(ако не греша) ,а то по прилича да не отделя ,но и на това не прилича тей като като се движи автомобила влизат без проблем...Ако се движи и я оставя на свободна и както си карам и пробвам да вкарам пак не влиза(значи като колелата въртят кардана към кутията си влизат) За съжаление обаче познанията ми за кутиите са ограничени и не мога да си убесня къде е проблема ,но някак си всичко ми сочи към кутията...Моля поправете ме ако греша...
Утре като сменяме симерингата ще видим какво ще кажат и майсторите де...Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
маслото е сменено с пълна синтетика по предписание ...25лв литъра...Проблема не е от него явно
Идеи?Защото почнах да се плаша ,че таман си купих джип и вече трябва да му сменям кутията...
Поздрави!Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
[QUOTE=MaxBass;1527274]маслото е сменено с пълна синтетика по предписание ...25лв литъра...Проблема не е от него явно
Идеи?Защото почнах да се плаша ,че таман си купих джип и вече трябва да му сменям кутията...
Поздрави
Поздрави и благодаря за ценните съвети!Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Първоначално публикуван от MaxBass Преглед на мнениеДнес баща ми я кара слетобед и понеже е водач доста по-дълги години от мен(не знам колко ама над 30) и тей пък и като е цял живот по камионите и тей нататък и хванал чалъма и ми сподели техниката си...
Като тръгне да вкарва леко задържа...Съвсем леко размърдва лоста и тя влиза като у тях си
Днес като разглобиха в сервиза отзад за симеринината и какво да видим...Ами не беше само тя
Смених и лагер...Сега след смяната и на маслото не ми е затягало ,но не съм и карал много...Преди затягаше като позагрее...Но предполагам ,че всичко ще е точно...
Имам и други въпроси,но ще ви оставя малко на спокойствие...
А за това за което казвате за съединителя ще покарам сега така ,че много ми се събра на веднъж и като се наложи ще се прави
Поздрави и благодаря за ценните съвети!
точно за това ти писах , когато натиснеш лоста и го задържиш синхронизаторите почват да спират първичния вал за да влезе на скорост , проблема ти е който ти обясних подробно в предия пост , ако се е оправил след свалянето на кутията то е заради ваденето на шлиците от феродовия диск ако пак ти прави този чалъм притескателя е чао , успех!!!Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
не съм свалял кутията ...Ще покарам сега малко така...Сега имам други работи с по-големи приоритети...
Има нещо неизправно в моно-инжекцията ми ,но сега като нямам резервоар не мога да видя на бензин как е ...НО май имам някакви проблеми с ' стъпковото моторче ' някой път нещо го прещраква и вдига оборотите и щрака много странно...Днес го откачих от буксата...Сега за да запаля подавам леко газ ,но поне не щрака и не шават оборотите въпреки ,че си има последствия като това ,че при повече консуматори падат обороти,въобще нямам смукач ...като цяло има там работа ,но първо резервоара ,че да може да се види на бензин и оттам чак вече на газ...
хм друго да питам...Искам да сменя свещи,кабели,капачка,палец....
Да имате препоръки?Особенно за капачката...Като е сантана витара моето от къде да си взема капачка с щипки?има ли ги по магазините?Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
Поръчах капачка и палец...Също си взех и свещи и кабели...Всичко по каталог както си е ...Капачката и палеца денсо ,а кабелите ТЕСЛА и свещите БРИСК...Ще попитате защо тези марки за кабели и свещи сигурно...Имам приятел с Саморайче който няма никакви грижи с точно такива продукти и реших да пробвам... ПО моното има някакви филми както казах ,но в момента съм спрял буксата от към ТПС-а ...И не се оплаквам...Малко само държи ниски докато загрее ,но иначе не се търпеше от чудеса и щтракане ,а за да почна да ровя по тези неща първо трябва да сложа резервоар за бензина...Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
-
ъъъ ... това щракане ако е от байпаса, си е съвсем нормално, той така си трака на по-старите моно-инжекции на Витарата. на 30 херца и дразни ужасно. Моя съм го махнал засега
тъкмо щото ми трополи на главата, но ми ебава ниските обороти понякога.
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Колеги от няколко дена търся усилено ,но много се обърках...Някой може ли да ми помогне с следните данни...
Съпротивления на датчиците за температура на водата(като се има в предвид,че е испанка)
и ако може и съпротивленията за датчика за температура за обикновена витара(ако въобще имат разлика)
Преди малко се мъчих да измеря и ламбдата...Показва си там някакви числа ,но странно защо като подам газ и пада напрежението...Отпуснах тройника ,но пак падна противно на учакванията ми...Иначе на свободен ход на загрял мотор седи на 0.5-0.6
Надеждни ли са показанията на ламбдата и някой настройвал ли си е газта по нейните показания?Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар