Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сузуки витара моля за информация

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сузуки витара моля за информация

Ще ме прощават колегите от подфорума че не лобирам за марката но за тея пари,по добре скокни в някое прилично терано или друга марка.За витара са си грешни пари.
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
      Ще ме прощават колегите от подфорума че не лобирам за марката но за тея пари,по добре скокни в някое прилично терано или друга марка.За витара са си грешни пари.
      Питането е конкретно за сузукито, тераното идва голямо за изискванията и предпочитанията.
      Трябва ми малък паркетник за града и да се ходи с него за риба и да влезеш малко в поляната за пъдпъдъци и съм се спрял конкретно на сузуки(носталгия)
      Те парите са грешни винаги и неоправдани.
      Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
      Dacia Duster 4WD

Коментар

Оставам с впечатлението, че никой няма такъв модел Сузуки(2003-2005) или тези които имат, нямат проблеми с тях и не влизат във форума.

Харесъл съм една къса база в Благоевград и ще ми предстои скоро може би да отида на оглед. Общо взето предполагам какво да гледам. Ако ме насочите към конкретни неща ще съм благодарен. Не съм гледал кола втора ръка от доста време и може би вече има много нови номера и чалъми.
        Модела е януари 2003 г. фейслифта.1.6 16 V 94 к.с., 103 000 км.
        Бих желал ако може да ми препоръчате някой сервиз в района който да се надявам да е достатъчно безпристрастен, и същевременно читав за да занеса колата да може да се провери от до.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

Що не пишеш едно лично съобщение на Иван Попов. Мисля си, че ще получиш точен и верен отговор.
          Тук явно няма достатъчно хора с витари от новите модели, и няма кой да сподели кое-как.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не ги харчи тея пари бе човеко,една дърта кочинка ще ти върши същата работа но и ще и отива и няма да я пазиш толкова.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
              Не ги харчи тея пари бе човеко,една дърта кочинка ще ти върши същата работа но и ще и отива и няма да я пазиш толкова.
              Васе май си прав, като гледам цените направо се чудя, тея хора луди ли са ще подлудяват. 12-13 годишни кошници по 6-7 хил.,дето е изгнила 6 пъти и има 4 основни ремонта и дето все баби ги карали.. а и аз май съм към лудите.
              Най лошото е че отиваш при някой с мангизите и той не ще да сваля 500-1000 от цената, надявайки се че ще си продаде стоката. ама в тая криза не всеки ден, да не кажа месец някой ти изкача с оферта без бартери за коли, земи, плодове и т.н.
              Dacia Duster 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X