Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свещи на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свещи на Витара

То има и А17ДВРМ ама нали говорим за свещи...
    Има NGK по 5 лв. В щатите са по 2 долара.
    Subaru Legacy Outback '98 2.5 AT

Коментар

Първоначално публикуван от BAlexandrov Преглед на мнение
      То има и А17ДВРМ ама нали говорим за свещи...
      Има NGK по 5 лв. В щатите са по 2 долара.
      и сега демо ще се появи и ще пише :- нджика за 5 лева няма невярва норада на чудеса вече
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
        и сега демо ще се появи и ще пише :- нджика за 5 лева няма невярва норада на чудеса вече
        Карайте си с NGK-то от 5 лв . Аз ще си карам с скъпото после ще си говориме кой на колко километра е сменил свещи
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
          Карайте си с NGK-то от 5 лв . Аз ще си карам с скъпото после ще си говориме кой на колко километра е сменил свещи

демо не се сърди само се шегувам ,извинявам се за което

Коментар

незнам защо спорите по 2-3 месеца след като за Витарата хората дават :
            1. Denso - W16EXR-U разстояние на електрода 0,7-0,8
            2. Bosch - WR6DC разстояние на електрода - 0,8
            3. Champion - RN7YCC разстояние на електрода - 0,8
            4. NGK - BPR6ES разстояние на електрода - 0,8

а ако някой "умник" иска нека си кара и с N 17 ( ВМЗ)
            Има ли желание, има и начин , няма ли желание - намираме оправдания!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
              Докато чаках, взех едни свещи Denso и ги сложих. Да Ви кажа мисля с тях да си остана. Най-изумителното е, че витарата запали така както никога до сега, а и по време на теста не успях да я накарам да изгърми. Ще видя как ще се държи идните 2-3 дни, но за момента мисля, че така е добре. Ще пиша след няколко дни. Дано резултатите са положителни.
              нямаш ядове с Denso защото това са първите свещи които дават по каталог и защото Денсо нямат много ментета
              успех и много КМ да им навъртиш

Коментар

А дали не е защото Сузуки работят с Denso?. Не знам де, само предполагам.
                Всяка марка си има "свои" достравчици на масла, ремъци, свещи и каквото други консумативи се сетите, и по задължение рекламира тези марки.
                На моята витара има лепенка-Сузуки препоръчва Кастрол... Аз не я карам с кастрол, а с Морис. И кво? Какъвто зор вижда мотора, ако не ставаше с друго масло-досега да е сдал багажа.
                Същото е и при свещите.
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Коле прав си !Има една малка истина че Японските коли най-добри си работят с Японски всещи .Пример ще ти дам със Импрезата която карам , там докато несложих NGK грам не ми харесваше динамиката на мотора.Тях ги купих от един пич във Субару форума дето внася NGK и Denso от Америка.
                  Иначе голду работи с каквито му сложа .Принципно няма логика колата да не работи и с други свещи но това което е препоръчал производителя а не това което пиша на някоя лепенка е най-добре да се сложи.Знам ли вече с тия свещи стана трудно
                  Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от kamarashev25 Преглед на мнение
                    нямаш ядове с Denso защото това са първите свещи които дават по каталог и защото Денсо нямат много ментета
                    успех и много КМ да им навъртиш
                    Благодаря ти

Коментар

1. Denso - W16EXR-U разстояние на електрода 0,75 с такива карам вече година - никакви проблеми даже бих казал че за тази цена са невероятни (3-4лв. май бяха някъде)
                      Suzuki Vitara

Коментар

Eй, добре, че мернах темата - моите денсо ги карам от 130 000 км и трябва май да ги сменям вече . Ако не са теми като тая, кой знае кога ще се сетя - ядове никакви не ми дават ...
                        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                        0888 315 794
                        LZ1UPI
                        A1 (Rh+)

Коментар

А аз даже не знам каква марка са моите... Даже не съм ги свалял от местата им...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                            Eй, добре, че мернах темата - моите денсо ги карам от 130 000 км и трябва май да ги сменям вече . Ако не са теми като тая, кой знае кога ще се сетя - ядове никакви не ми дават ...
                            ами то като се замисли човек свещи се сменят горе долу на 20 000 км ,а ти щом си изкарал 130 000 км и си минал 6,5 пъти по-вече значи това е свеща стига да не попадне човек на някои ментета

Коментар

Японеца от опит знам ,че се кара само с ngk !!!
                              Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                              Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Днес си смених свещите .Старите бяха денсо(с видимо износен електрод) ,а аз сложих нджика , както беше писал Иван в предните постове централния електрод е разцепен посредата(на оригинала) и на тези е цепнат, дали е оригинал или не незнам ама си работи перфектно .На нджика-то има една голяма буква R което означава че свещите са резисторни, и на денсо също има Р .Значи науката сочи че не всички свещи стават ,защтото не всички свещи са резисторни

пп. Цена за брой -5лв
                                Последно редактирано от jimito; 25-05-11, 22:37. Причина: допълване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X