Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свещи на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Свещи на Витара

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
    NGK BPR6ES / ND W20EXP-U това го дават при мен
    Виж сега, "значи разбираш ли значи",нова тема за свещи няма да правим.Но,сигурно си чувал,че за всяка марка свещи,има аналог от друга марка. Така че...,като зададеш параметрите на тези свещи дето си изписал,в програмата на "Бош" ти излизат 2-3 вида свещи,аналог на същите, м/у които са и тези предназначени за каране на "газ". Но да не спамим темата на човека,той пита.. ние му отговаряме,и естествено подкрепяме мненията си с примери от нашата практика.
    SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
      Колко е NGK не ми се и мисли
      Слагай нормални еднополюсови свещи и виж как ще е ,другите за газ нестават или по точно неработят добре .
      демо ,мисле че тази свещ е еднополюсна , на теб ако ти се виждат два или три полюса си е от ракията , с триполюсни съм на аудито ама си работи перфектаре и я съм от практикатаvadoiv съггласен съм за аналога , ама е добре да се сложи това което го дава производителя , просто опит
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
        демо ,мисле че тази свещ е еднополюсна , на теб ако ти се виждат два или три полюса си е от ракията , с триполюсни съм на аудито ама си работи перфектаре и я съм от практикатаvadoiv съггласен съм за аналога , ама е добре да се сложи това което го дава производителя , просто опит
        Нямах предвид че е 2 или 3 полюсова а това че оригиналдъ NGK не е 5 лв !
        Лудак

Коментар

Нямах предвид че е 2 или 3 полюсова а това че оригиналдъ NGK не е 5 лв !

http://translate.google.bg/translate...6prmd%3Divnsfd

и в америка ли са ментета? тези са на боби и са специално за газ и пак са 2, 3 долара , тама са и тяхните заместители ,вече зависи от джоба , аз съм бедно момче и ще си взема тези от 2, 3$ , все пак като пише платиниум незначи ще са сложили 5гр. платина

Коментар

От знаещи хора знам, че такова нещо като "свещ специално за газ" НЯМА! Не се лъжете, това си е чисто рекламен трик.
            Виж, това дали е с един или повече електрода може да има значение, но това не означава, че свещтта е "специална" за газ.

На астрата съм с NGK, не се сещам с колко полюса, но съм доволен. Преди беше с BOCSH, и определено имаше разлика като смених с японските. Но BOCSH са известни с това, че имат много ментета. Или поне много производство в заводи в третия свят където качеството може да е никакво. Имам си едно наум за тази марка...
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Екс,Ако имаш съседче с комп,го помоли учтиво да отвори автодата3.18 и там е публикувано всичко.Успех!
              Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

Витарата я купих с NGK, каквито пише на капака, оригинални. Реших да ги сменя, взех същите, но менте - 4лв/бр и им личи че са менте - NGK имат каналче на централния електрод.
                Нито с ментетата, нито с оригиналните имам някакви проблеми.
                Гърменето на газ в повечето случаи няма нищо общо със свещите. Настрой си газовото да работи нормално, а не да е удушено и ще спре да гърми.

Коментар

Ако под "удушено" имаш впредвид мега-икономично - не, по-скоро съм я отвързал малко повечко, така и така съм се примирил с това, че разхода не е като на гоуф. Свещи си поръчак, понеже в магазина имаше само от така наречените "заместители". Ще пиша когато има резултат.
                  Благодаря на всички за отделеното време и изказаното мнение.

Коментар

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
                    Ако под "удушено" имаш впредвид мега-икономично - не, по-скоро съм я отвързал малко повечко, така и така съм се примирил с това, че разхода не е като на гоуф. Свещи си поръчак, понеже в магазина имаше само от така наречените "заместители". Ще пиша когато има резултат.
                    Благодаря на всички за отделеното време и изказаното мнение.
                    Гозово гърми при богата или бедна смес + свещи кабели и т.н .
                    Лудак

Коментар

Докато чаках, взех едни свещи Denso и ги сложих. Да Ви кажа мисля с тях да си остана. Най-изумителното е, че витарата запали така както никога до сега, а и по време на теста не успях да я накарам да изгърми. Ще видя как ще се държи идните 2-3 дни, но за момента мисля, че така е добре. Ще пиша след няколко дни. Дано резултатите са положителни.

Коментар

NGK,-за Витара, 5 лв. бр., еднополюсна и всичко е наред.

Коментар

и ПАК ДА НАПИША ! NGK за 5 лв няма и в най-долния си клас !
                          Лудак

Коментар

С Дензо-то което сложих за момента нямам проблеми и дано да нямам.

Коментар

и ПАК ДА НАПИША ! NGK за 5 лв няма и в най-долния си клас !
                              ииииииии стига демо , пак ми разби детските мечти

Коментар

Не е нужно да са NGK Има autolite за 3.70лв бройката.
                                http://kanex.bg/shop/avtochasti/p/sv...6V%7C+SE&ln=bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X