Обява

Свий
Няма добавени обяви.

VITARA 2.0 TD 98

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: VITARA 2.0 TD 98

Колега, защо не идеш до Голди да я вдигне и прегледа основно отдолу и отвсякъде преди да я купиш. Нали колата е в София? Той ще ти даде най-добра преценка. Сервиза му е веднага след разклона от околовръсното към Горна баня.
    Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Колега ще съм ти много благодарен ако дадеш карта къде точно се намира сервиза. Мерси предварително!

Коментар

разрови се из форума има много писано или пиши лично съобшение на голди...
        това е много добър вариан така ше си сигорен но имай предвид че копуваш стара кола не нова от магазин така че се нещо ше има рано или късно излиза..
        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от sasho_tzvetanov Преглед на мнение
          Колега ще съм ти много благодарен ако дадеш карта къде точно се намира сервиза. Мерси предварително!
          Прощавай, че се забавих с отговора. Наистина, както Зенит пише, напиши на Голди ЛС и той ще те насочи. Или му звънни на 0888472226.
          Успех с покупката!

Коментар

Най-накрая взех джипката, и минаха много неприятните моменти в КАТ. Сега единствено остава да я обслужа и да се кефя. От малкото ми каране до сега не повече от 300 км в града разхода който ми показа е малко над 9/100км. Хъбовете са автоматични и още не знам дали е нужно да давам назад след като изключа предното предаване. Имам някаква инструкция до лоста, ама тя е на немски, а пък в нашето семейство тоя език е непонятен.

Коментар

А честито! Да си я караш с кеф и много километри да и навъртиш!

Коментар

Първоначално публикуван от sasho_tzvetanov Преглед на мнение
                Най-накрая взех джипката, и минаха много неприятните моменти в КАТ. Сега единствено остава да я обслужа и да се кефя. От малкото ми каране до сега не повече от 300 км в града разхода който ми показа е малко над 9/100км. Хъбовете са автоматични и още не знам дали е нужно да давам назад след като изключа предното предаване. Имам някаква инструкция до лоста, ама тя е на немски, а пък в нашето семейство тоя език е непонятен.
                Честито, и като изключиш задължително на зад около метър... чува се едно леко щак...
                LZ1RED

Коментар

честито за новата машина ...
                  незабравяй да смениш всички масла ремаци филтри това е първото най важно нещо....
                  мойте хъбове също са автоматични но на зад не давам....
                  поздрави

Коментар

Сашо, честито и от мен. На добър час. А с Пежото какво ще правиш? То остава ли?

Коментар

ОООО Ян, пежото замина вече при едно добро приятелче от Варна иначе джипката ще я видиш в неделя на сбирката. Пък с тебе може да направиме и офроуд клуб в Пежо клиб България

Коментар

Отдавна агитирам колегите от Пежо клуба, че истината е в джипките . Но аз и Пежото си го карам, ама не на офроуд

Коментар

Свърших всичко вече по обслужването на колата. Ще спомена и цени, може да помогне на някой който ще си взима такова джипе. Смених двигателното масло и филтрите, цената на цялото удоволствие беше точно 200 лв. Смених и всички ремъци. Цената на комплекта заедно с ролкатата беше 130 лв.+ 60лв за труда по смяната им. Майсторите проклинаха цялото японско автомобилостроене в продължение на 3 часа

Коментар

Честито,да се возите с кеф по многото безаварйни километри който ви пожелавам.

Коментар

От: VITARA 2.0 TD 98

Защо мазда мотора на Гранд Витара автомат е с две жила на дросела ?

Коментар

От: VITARA 2.0 TD 98

Круиз контрол...
                                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X