Обява

Свий
Няма добавени обяви.

гумички на клапаните

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: гумички на клапаните

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
    ... защото ако имаш разбити водачи и квито гумички да сложиш няма да спреш горенето на масло...
    Съществено важен момент.

Аз лично съм против смяната на гумички на място и то по простата причина, че щом е стигнало до там, твърде вероятно е да има и други проблеми - натрупана мизерия по леглата на клапаните, в най-добрия случай.
    Вярно, че излиза малко по-скъпо, но правиш и забравяш. Иначе после започват едни оплаквания "Сложих газова и ми изгоряха клапаните" и не знам си какво още.
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Съществено важен момент.

Аз лично съм против смяната на гумички на място и то по простата причина, че щом е стигнало до там, твърде вероятно е да има и други проблеми - натрупана мизерия по леглата на клапаните, в най-добрия случай.
      Вярно, че излиза малко по-скъпо, но правиш и забравяш. Иначе после започват едни оплаквания "Сложих газова и ми изгоряха клапаните" и не знам си какво още.
      ти стефчо си против ама аз съм убиден направо в голям филм навлязах , тефчо знае утре ако ми остане време ще ви пиша ,но първо почвам да тествам новия лифт с предни пружини от шкодилак 120 Л
      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

И аз взех от човека на ул. Тимок и Раковски гумички за клапаните на Ферозката. По 2 лв бр. ама са 16 + гарнитурата на капака 14 лв. 32+14.46лв. Смениха ми ги без да махат главата и съм страшно доволен. Спря да бъде маслояд, поне за сега и не пуши, като я форсирам . Минах 200 км ,няма ядове.
        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

обещах да пиша и почвам минах вече 1800 км с гьотцето проблем с маслото нямам , като мина още пак ще пиша , ванка агне няма да ти пратя първо че мина гергьовден и второ че не гори по 1л масло на 500 км поздрави!!!

Коментар

обещах да пиша и почвам минах вече 1800 км с гьотцето проблем с маслото нямам , като мина още пак ще пиша , ванка агне няма да ти пратя първо че мина гергьовден и второ че не гори по 1л масло на 500 км поздрави!!!
            А да кажеш цена на това гьотце?На бройка ли са или комплект?
            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

За агнето няма проблем, то и без това е "тежко за ядене" , ама вземи да ми пратиш 16 бр. от гумичките, че пак изпаднах в същия филм. Сменихме гумички на маздовия мотор защото на Трявна за два дни и 200 км. беше паднало от мах. на мин. При първоначално палене пушеше яко и като загрееше спираше. Затова и ги сменихме за Лазарово . Положението стана страшно с уж хубави гумички. Пуши постоянно и много повече. За пет зони и карането в хоби сме доляли 2 л. масло и пак е на мин. След праздниците ще поръчвам от мазда.
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                За агнето няма проблем, то и без това е "тежко за ядене" , ама вземи да ми пратиш 16 бр. от гумичките, че пак изпаднах в същия филм. Сменихме гумички на маздовия мотор защото на Трявна за два дни и 200 км. беше паднало от мах. на мин. При първоначално палене пушеше яко и като загрееше спираше. Затова и ги сменихме за Лазарово . Положението стана страшно с уж хубави гумички. Пуши постоянно и много повече. За пет зони и карането в хоби сме доляли 2 л. масло и пак е на мин. След праздниците ще поръчвам от мазда.
                А сигура ли е че е от гумичките ?Това 5000 гумички да смениш и да продължава не е на добре , я хвани и смени майстора по-добре
                Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                  А сигура ли е че е от гумичките ?Това 5000 гумички да смениш и да продължава не е на добре , я хвани и смени майстора по-добре
                  Имаш желание да ги смениш ти ? А , че е от тях е очевадно. Разликата съм я описал. След смяната пуши нон стоп /като двутактов варбурк с горяло масло/ . Става въпрос за първа смяна на гумички на маздовия мотор - от 3 лв. бр. наливни. По препоръка от продавача и с гаранция за качество уж.

Коментар

Ванка, да не да не е само от гумичките ? от завода производител дават разход на масло при износени гумички 10% , това ще рече на 1000км 100гр масло , да не казвам ,че има и двигатели на коли, които нямат гумички и пак не дават такъв разход . Ако искаш ще ти взема ,само ми дай марка и модел на двигателя , но сега ми е напрегната работата и като намеря време ще ги взема и ще ти ги пратя . Аз минах вече близо 3000км и нямам ядове с немските , но да изчакаме и още ,че след 3000 км качеството на маслото си заминава та да видим дали ще даде отражение и този фактор.

Коментар

Имаш желание да ги смениш ти ? А , че е от тях е очевадно. Разликата съм я описал. След смяната пуши нон стоп /като двутактов варбурк с горяло масло/ . Става въпрос за първа смяна на гумички на маздовия мотор - от 3 лв. бр. наливни. По препоръка от продавача и с гаранция за качество уж.
                      Ако говориш за червената ти Витарата , това пушене невярвам да е от гумичките които си сменял !!!
                      Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                        Ако говориш за червената ти Витарата , това пушене невярвам да е от гумичките които си сменял !!!
                        Точно за нея говоря. Симптомите съм ги споделил. Ще пробвам още веднъж и, ако няма резултат - ще сменя мотора!

Коментар

И аз брах ядове с тия гумички вече два пъти!...накрая се оказа,че проблема е в главата и смених три водача и един изпускателен клапан...сега работи супер и не пипа маслото,нито мерише на масло!...това за G16A!
                          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                            И аз брах ядове с тия гумички вече два пъти!...накрая се оказа,че проблема е в главата и смених три водача и един изпускателен клапан...сега работи супер и не пипа маслото,нито мерише на масло!...това за G16A!
                            Колега,преди да смениш водачите и клапана колко масло ти гореше?Я ми кажи димеше ли а миризма на масло имаше ли?
                            Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                            Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                            "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Миришеше много и много пушеше!...оставех ли я на празен ход да работи 1мин. ,после ме беше срам да тръгна!Като казвам много имам впредвид наистина много пушеше!....всичко това от водачите!Като разход НЕ беше много фрапантен....200/300мл на 3-4 разходки по 70-80км само на бавни и 4х4 с много газ!Когато е в обороти явно уплътнява и не пушеше много,но в ниските буквално беше като Трабант с повечко малсо в бензина!
                              Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Включвам се с бьрз отг. защо не си замериш компресията, вместо да си хвьрляш парите на вятьра всяка седмица за тез скьпи гумички. Според мен проблема ти е в главата или сегментите. Винаги се почва с мерене на компресия. от Гумички не гори толкова много масло и какви са тези скьпи аз сьм сменял на голф преди год марката CORTECO бешê и бяха 5лв компл за 8 бр.
                                Range Rover (P38A) 2.5 L BMW M51 Turbodiesel I6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X