Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Монтаж на лебедка и метална броня на Витара ДБ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Монтаж на лебедка и метална броня на Витара ДБ

Късите кабели се удължават и кутията влиза при двигателя на сухо
    [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Да бе, на сухо. Е, не е като навън заедно с лебедката, но и вътре си е достатъчно кално и мокро. Моята е точно така-управлението е между радиатора и десния фар, но си е изложено на всичката вода и кал която се вдига през локвите.
      Ако е добре уплътнена кутията не би трябвало да има проблем, независимо къде е монтирано управлението.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

И моето управление е там, някак там си намери мястото. Соленоида изглежда херметично затворен и едва ли ще го притесни водата.
        Тази вечер сложих лебедката и вече нещата са различни. Още в началото , като я сложих се усъмних,че нещо не е както трябва, но съм Благодарен на Явор че се намеси на време с професионален съвет. Снощи я разглобих и измих гадната грес от редуктора, сега е с качествена, в която няма гъсти парцали . При размотаване на въжето се развърта леко и при прибирането на празен ход е с голяма скорост и инерция.
        Остава да се пробва на фронта.
        0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Поздравления за напредъка!Ако е удобно би ли качил снимки,понеже и на мен ми предстой същата операция във скоро време и събирам идея,за да се улесня!
          Спам!(Извинявам се,но нямам лични още)...чета във форума,че си съдействал на няколко колеги за планките за сваляне на предния диф. и искам да попитам,има ли шанс и аз да се включа,ако е удобно?!Предварително ти благодаря и пак се извинявам на всички за отклонението от темата!
          Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Ето ти още една идея
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bfi1268509764j.JPG
Прегледи:1
Размер:276.1 КБ
ID:5251356

Коментар

Тръбната броня е по-добра във всяко едно отношение. Ще правя кутия обаче, единствено и само, защото чуждестранните катаджии (пък и нашите) не се радват особено на озъбени джипки със стърчащи железа и въжета и свирепа външност.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                Поздравления за напредъка!Ако е удобно би ли качил снимки,понеже и на мен ми предстой същата операция във скоро време и събирам идея,за да се улесня!
                Спам!(Извинявам се,но нямам лични още)...чета във форума,че си съдействал на няколко колеги за планките за сваляне на предния диф. и искам да попитам,има ли шанс и аз да се включа,ако е удобно?!Предварително ти благодаря и пак се извинявам на всички за отклонението от темата!
                Телефона ми е в подписа, звънни ми .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                  Тръбната броня е по-добра във всяко едно отношение. Ще правя кутия обаче, единствено и само, защото чуждестранните катаджии (пък и нашите) не се радват особено на озъбени джипки със стърчащи железа и въжета и свирепа външност.
                  И аз така мисля.
                  Спирали са ме няколко пъти, засега не са обелвали и дума предвид външното състояние.

Име:rgh1268644617l.JPG
Размер:259.4 КБ
ID:5251370

Коментар

Благодаря на колегата "travelling" за оказата помощ и поздравления на всички колеги,които помогат с идеи!
                    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Наложи се да я довърша за един ден и се получи това . Може спокойно да се вдига с джек от двете страни на лебедката , долния ръб е подсилен с винкел .

0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Мн. добре се е получило
                        Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                        Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                        "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Неможеше ли да качиш лебедката по нагоре и номера да го сложиш над нея ?
                          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Можех, но така ми харесва повече, на тази кола пробега в гората е няколко процента от общия . Откакто съм купил витарата лебедка ми е трябвала най-много 2 пъти и винаги е имало някой наоколо . Откакто купих лебедката не ми се е налагало да я ползвам .
                            По този начин мога да се дърпам до 20-30 градуса над хоризонта , за повече трябва да се свали номера , като се свали позволява доста .
                            Когато я правих нямах никакво време за снимане , ще трябва да я снимам без номер и вдигната с джека .
                            0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Една идея и от мен - виждаш ли колко излиза бронята ми от веждата - около 1-2 см. , е, почти я обърнах наопъки с едно дръвче,давайки назад - добре,че се усетх навреме!. Та - помисли да избегнеш стърчащата част - или вежди (поне) или да изрежеш края на бронята. Иначе си е риск да я огънеш, ама тя лесно се изправя с чук!
                              П.П. моята е боядисана с 3 в 1 - като я одраскам - с четката и чук възстановявам търговския вид Лебедката ти е добра!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P1090013.jpg
Размер:148.1 КБ
ID:5294323
                              Б. Бонев
                              0осем88две6шест71три

Коментар

Име:03042011887.jpg
Прегледи:3
Размер:132.5 КБ
ID:5294335Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03042011886.jpg
Прегледи:2
Размер:132.6 КБ
ID:5294334 ето и как изглежда мойта броня ,но на лазарово огънах планките за захващането ( 2мм ламарина е малко за планките) и така седи в мазата само ми заема място....
                                Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
                                Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X