Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шевролет Гео Тракер и ВИтара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Шевролет Гео Тракер и ВИтара?

Първоначално публикуван от xempirex Преглед на мнение
    На мен ми е интересно какво прави дифа насред двата носача
    И при мен е така ..... , ама от зад!
    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Прасето си е точно където трябва, просто те заблуждава ракурса на снимане.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
        Тука вече май се уля .... Принципно двигател и ходова част са 1Х1. Ако някой го интересува кое точно и как , конкретно да попита какво точно го притеснява а не кавко чух , какво ми казаха и тнн..
        След всички перипетии с витарки, сайдкикове и тракери се убедих, че всички се различават по нещо, и то не едно, със сигурност Иван има по-големи наблюдения от мен, но ако съдим по това, че дори и във витарите има доста различия, надали има хора, дори и Сузуки Япония, които твърдо да кажат какви са различията, тъй като по последни наблюдения и коментари се убедих че са слагали, общо взето каквото им дойде на конвейра. Така че каквото вземеш, важното е да има желание и мерак, дори може да се побългарява тук-таме. Отделно колите ни са втора употреба и никой не може да каже как са били в оригинален видУспех!

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
          надали има хора, дори и Сузуки Япония, които твърдо да кажат какви са различията, тъй като по последни наблюдения и коментари се убедих че са слагали, общо взето каквото им дойде на конвейра.
          Е тука не мога да се съглася, ама никак.
          Сузуки(фирмата) да не е кварталната бакалия, та да не знаят този салам от кой доставчик и кой ден е донесен в магазина.
          Може и да има различия в един и същи модел, но всичко си е описано и се знае от кога до кога се произвежда тази модификация, и от кога до кога-другата.

Друг е въпросът дали тези машини които идват при нас са в заводската си комплектация.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Преди имаше един лаф за Маздите от началото на 90те - модела от сутринта не е съвсем същия като този следобед
            накрая да не излезе и с Витара и вариации по темата същото...
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

На американските модели Инжекциите на 1,6 са по-малко разновидности, отколкото на Витарите. Няма го модела с механичен дебитомер.
              За Калифорния имат разни допълнителни елементи, но това е за всяко МПС.

Коментар

Радвам се, че се получи интересна и полезна тема
                FIAT Doblo SX

Коментар

А наскоро чух, че по русенско били продадени 11бр. чисто нови сантани, произведени 2008.
                  Не можах да повярвам, че испанците все още я произвеждат тази модификация.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X