Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шевролет Гео Тракер и ВИтара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шевролет Гео Тракер и ВИтара?

Колеги, извинете ме, може би има темата във форума, но аз не успях да я намеря. Та въпроса ми е кои са общите черти (освен купето) между Гео Тракер и Витара??? Казано по друг начин, Гео Тракера Витара ли е??? Частите едни и същи ли са??

Благодаря
    FIAT Doblo SX

От: Шевролет Гео Тракер и ВИтара?

1:1

Различните имена са заради различните пазари за които е предназначена машината.
    Тракера мисля беше за американския пазар.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      1:1

Различните имена са заради различните пазари за които е предназначена машината.
      Тракера мисля беше за американския пазар.
      Точно, а Сайдкик за Канада.По-спомен не палят без да се натисне педала на съединителя.
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
        Точно, а Сайдкик за Канада.По-спомен не палят без да се натисне педала на съединителя.
        Хи хи, като за американски "шофьори"... Дето като чуят, че някой може да кара кола с ръчни скорости им се отваря г.з@ ут уважение...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ясно значи от гледна точка на обслужване и проходимост си е 1:1 с Витара
          FIAT Doblo SX

Коментар

Има разлика и във фаровете .Разрови се в руския форум на SUZUKI, там има много информация за Гранд Витара и така наречените "американки"(Гео Тракер)....
            SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Аз имам Тракер, разликата е във фаровете(самия фар е самостоятелен отделно от мигача), кормилото, и мисля че задната броня, на моята джипка няма никакви светлини на бронята, забелязал съм че на другите има. Това е което съм открил.
              TT-Tuning Team
              АСК Добрич

Коментар

Рег.номер е поставен на задния капак а не като при витарата на бронята,задната облегалка/седалка е цяла а не 2 отделни както са на витарата,тапета на вратите не покрива изцяло ламарината за разлика от тапета на витарата. В мобиле съм срещал тракери с емблеми на витара но всички описани по горе белези говорят че има нещо съмнително. Чувал съм че компютъра е различен и НЕвзаимозаменяем с витарския,дали е вярно , незнам.
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Имай впредвид,че има и Тракери само със задно предаване.
                  Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Освен всичко изброено, комповете са сигурност са различни, много от нещата по окачването и двигателя са различни, страничните огледала не се сгъват(голям минус), трудно се намират сайдмаркерите на калниците, почти мигачи, един вид светлоотражатели. По-скъп за поддръжка, имай предвид че като кажеш американско и г...вете на джамбазите и магазинерите се отварят на ф11 и нагоре, успех

Коментар

Аз не виждам да има разлика в окачването и двигателя. Да за огледалата също не се сетих. Ако може да кажете какво по точно е различното по окачване и двигателя?
                      TT-Tuning Team
                      АСК Добрич

Коментар

Като започнем от броя на шлиците на полуоските, размера на тампоните, най вероятно и биалетките, отделно предното стъкло често е със светлоотржателна лайстна, и много често са оборудвани с климатик. Ако някой смята,че греша да ме обори с факти, да не говорим че скоро сменяхме изпускателната система на един сайдкик, и там се различаваше, говорим за 1,8ми

Коментар

1,6ми

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                            Като започнем от броя на шлиците на полуоските, размера на тампоните, най вероятно и биалетките, отделно предното стъкло често е със светлоотржателна лайстна, и много често са оборудвани с климатик. Ако някой смята,че греша да ме обори с факти, да не говорим че скоро сменяхме изпускателната система на един сайдкик, и там се различаваше, говорим за 1,8ми
                            Тука вече май се уля .... Принципно двигател и ходова част са 1Х1. Ако някой го интересува кое точно и как , конкретно да попита какво точно го притеснява а не кавко чух , какво ми казаха и тнн..
                            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

На мен ми е интересно какво прави дифа насред двата носача

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X