Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СУЗУКИ ВИТАРА 1.9ТД Пежо мотор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: СУЗУКИ ВИТАРА 1.9ТД Пежо мотор

имам чувството, че дизеловата витара е по тежка от бензинката и това налягане 1.6 ще бъде твърде малко.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=104891 Колега,погледни тази обява,на мой много добър приятел е и найстина пикапа си го бива.Има вариянт да му обърне волана,ако е проблем.Хубаво е да се чуете по телефона при интерес от твоя страна,разбира се.Може и аз да му предам.Успех!
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
        http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=104891 Колега,погледни тази обява,на мой много добър приятел е и найстина пикапа си го бива.Има вариянт да му обърне волана,ако е проблем.Хубаво е да се чуете по телефона при интерес от твоя страна,разбира се.Може и аз да му предам.Успех!
        Ех само да беше с нормален волан абсолютно не бух се замислил, но ще го кара жена, ще и е доста проблемно. Иначе оценявам офертата. Ако твоят приятел обърне волана колко горница ще иска?

Коментар

Първоначално публикуван от FIKI_VIP Преглед на мнение
          На 1.6 гумите седят много меки и ги направих на 1.9 пък и ме е страх да не им стане нещо на гумите с това ниско налягане. Но вече няма значение, обявил съм го за продан...
          Все пак погледни какво пише на табелката като отвориш шофьорската врата.Ако пише 1.6 си я карай така/или с налягането написано на табелката/ и не се притеснявай на моята за 20000 км гумите не са мръднали!
          Николай Папазов

Коментар

Първоначално публикуван от kokoff Преглед на мнение
            Все пак погледни какво пише на табелката като отвориш шофьорската врата.Ако пише 1.6 си я карай така/или с налягането написано на табелката/ и не се притеснявай на моята за 20000 км гумите не са мръднали!

По твой съвет днес смъкнах гумите но на 1.8 и друсането се пооправи малко, но все още като мина по силно през някой легнал полицай си треса главата на ляво и дясно... Посторими се, че бях и свикнал на возията, но няколкото дни с МЛа ми се отразили кофти...

Коментар

Е, то ако я сравняваш с МL...
              Витарата друса защото е джип. А ML-а е джиповидна кола. Ако не искаш да се друсаш-не се возиш в джип. Те не са за "возене", а за каране по трудни места.

Моята витара я карам на 1,4 и пак си друса. Но пък легналите полицаи ги вземам на абордаж. Що не видиш някой местен с витара да ги сравните?
              Но щом ще я махаш...
              1500...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Преди време имах и бензинка витара, беше десен волан и го обърнахме, сякаш возеше по добре но амортисьорите му бяха по моя преценка по меки от сегашната, и беше с гуми 255/70/15 но пак подрусваше и даже повече от дизеловата. Но когато подскочи се приземяваше по меко, а тая доста твърдо, явно на дизела амортисьорите и прижините са по-твърди... Ех колега за тези пари ще ме накараш да ти я подаря....

Коментар

Коле, вземи я спазари тая Витара. Ще се радвам, все едно аз съм я купил. Без майтап.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Преди време имах и бензинка витара, беше десен волан и го обърнахме, сякаш возеше по добре но амортисьорите му бяха по моя преценка по меки от сегашната, и беше с гуми 255/70/15 но пак подрусваше и даже повече от дизеловата. Но когато подскочи се приземяваше по меко, а тая доста твърдо, явно на дизела амортисьорите и прижините са по-твърди... Ех колега за тези пари ще ме накараш да ти я подаря....
                    Прав си, на англичанките са различни, като и самата витара стои по-висока заводски, пак е заради тях и заради пружините, лични наблюдения трудно ще се разделиш с нея на тази цена, но както са казали: за всеки влак си има пътници

Коментар

По твой съвет днес смъкнах гумите но на 1.8 и друсането се пооправи малко, но все още като мина по силно през някой легнал полицай си треса главата на ляво и дясно... Посторими се, че бях и свикнал на возията, но няколкото дни с МЛа ми се отразили кофти...
                      Продължавам да държа на заводското налягане!Аз в момента съм с регенерати и я карам на 1.5 или 1.4 като Кольо, но продължавам да твърдя, че с налягане 1.6 и читави гуми/нерегенерати/-например avon ranger, витарата /дългата база де/ вози не много по-различно от берлинго/щото такова имам/.
                      Николай Папазов

Коментар

Ех колега за тези пари ще ме накараш да ти я подаря....
                        Ами хайде де
                        Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Коле, вземи я спазари тая Витара. Ще се радвам, все едно аз съм я купил. Без майтап.
                        Както виждаш-мъча се, ама колегата се опъва...
                        Ама много лачена ми се вижда-ще ме егрях да я режа и калям...
                        Айде, от мен да мине-1600
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Е малко по-малко все пак качваме цената, може да се срещнем някаде по средата.. :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X