Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Размер гуми за стандартна Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Размер гуми за стандартна Витара

моята витара е с гуми 255/60/15 и не опира никъде джaнтите са ми 7J ET-6
    [SIZE=7][SIZE=7][/SIZE][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от moto_mania Преглед на мнение
      моята витара е с гуми 255/60/15 и не опира никъде джaнтите са ми 7J ET-6
      На асфалта може да не опират, но на малко по разкривен терен пробвал ли си

П.П. Че те са с 6мм по ниски от стандартните/това по калкулатор/
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

225/75/15 с джанти -12 опират даже и излизат 3,4 см извън калниците, и при разчекване направо си е............мамата .Гумите са регенерат ,витарата е само с лифт без боди
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jasonsmith Преглед на мнение
          Колега, изясни ли ти се накрая дали става, или си взе 215? Че и аз съм пред същият въпрос в момента.
          Изясни се - 225/75/15 без проблем, яд ме е че не пробвах 235 . Търсих снимки , но за съжаление нямам нито една.
          898450701

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
            225/75/15 с джанти -12 опират даже и излизат 3,4 см извън калниците, и при разчекване направо си е............мамата .Гумите са регенерат ,витарата е само с лифт без боди
            Е те опират ама къде? По веждите и отпред в калника ...Пък и регенерата знаем как си отговаря...
            С джанти ет-0 с стандартния лифт аз побирам 30-ки без проблеми....Не упират никаде...За 235.75.15 каквито са ми зимните пък въпрос за проблем не може да става...
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
              Е те опират ама къде? По веждите и отпред в калника ...Пък и регенерата знаем как си отговаря...
              С джанти ет-0 с стандартния лифт аз побирам 30-ки без проблеми....Не упират никаде...За 235.75.15 каквито са ми зимните пък въпрос за проблем не може да става...
              Опират отзад на веждата и като я махна ,опират в подкалника горе на самия му връх , а отпред в калника и вътрешността на прага най вече,там където имаме една пластмаса за калобран и то само при завой .Като сложа регенерата до една 31''но не регенерат , моята е по висока с около 1см но малко по тясна . Какви основи са регенерирали тез италианци ,направо ми разбиха представата за размери.Сега съм пред голяма дилема :- дали да правя боди лифт ,но не съм сигурен дали пак няма да опират , или да сваля надолу дъмпстоповете и да огранича хода нагоре .И двете имат минуси : - бодилифта е малко калпав ,в смисъл че на здрава витара потъва в купето при по здраво каране ,а дъмпстоповете ще си намаля ходовете .Ако някой има някакво решение да драска някой съвет.
              Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Слагай по дълги профили, ако те притеснява потъването. Според мен, ако не е ръждавейка не би трябвало да хлътва в купето.
                М/у другото някой да е срещал гуми с размер 31/9.5/15, да не са много тежки и не много агресивни.

Коментар

От март карам с 265/70/15 (по неволя)на обикновените 5.5jj много плюсови джанти и не опират. Витарата е в чисто заводско състояние.
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                    ... и не опират. Витарата е в чисто заводско състояние.
                    Някой ти е ограничил завиването. Аз съм пробвал с такива с джанти ЕТ5 и опираха в рамата при завой, което разбира се не е проблем
                    Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Аз съм с 225/70/15 гуми на джанти6Jx15H2 ET 10 (оригинални) не опират никъде. Абсолютно заводстко състояние.

Коментар

Аз съм с 225/70/15 малатеста кобра на все още НЕ вдигната Витарка с оригинални джанти и орират само отпред в купето.

Коментар

Я да питам и аз за не-вдигната витара (без лифт на окачването) - 235/75/Р15 на джанти с ЕТ-10 къде да очаквам да опре? И ако опре - какъв минимален лифт би ми закърпил положението?

Целта е от пред да е максимално близка до заводският вариант, че да се премахне ъгъла между щангата свързващ двата хебела и кормилните накрайници. Че с тоя ъгъл няма докарване на сходимост - като се качи на стенда е достатъчно да се бутне отпред/отзад и показва 10мм разлика в сходимостта заради въртенето на щангата между двата хебела...

Коментар

Погледни си тампоните на носачите.
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от brum Преглед на мнение
                              Я да питам и аз за не-вдигната витара (без лифт на окачването) - 235/75/Р15 на джанти с ЕТ-10 къде да очаквам да опре? И ако опре - какъв минимален лифт би ми закърпил положението?

Целта е от пред да е максимално близка до заводският вариант, че да се премахне ъгъла между щангата свързващ двата хебела и кормилните накрайници. Че с тоя ъгъл няма докарване на сходимост - като се качи на стенда е достатъчно да се бутне отпред/отзад и показва 10мм разлика в сходимостта заради въртенето на щангата между двата хебела...
                              Навсякъде, само отзад може да ти се размине, като я натовариш, но не си писал модела на гумата, ако е агресивна или ол териан, като нищо ще опира и отзад. С това смешното ЕТ, лифта трябва да е минимален-5см, иначе влизаш в графа ролл бейби роллуспех

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                                Погледни си тампоните на носачите.
                                Всичките са пресни, пресни . Заменени с оригинални испански.

И да - ще опира на всякъде. Като пуснах един отвес от ръба на калника и се отказах, ще си я карам така. Малко се сее по пътя, ама явно така ще е. Щото да я снижа не мога, а рейка не ми се слага.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X