Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна двигател на Самурай 1.3 карбуратор с 1.6 8v моноинжекция Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Смяна двигател на Самурай 1.3 карбуратор с 1.6 8v моноинжекция Витара

редукторен стартер вече е на лице благодарение на antiroad(Антон - сливен)
    остана само да напъхам двигателя в коша и започват пробите.
    благодаря на всички отзовали се на помощ.
    надявам се да нямам повече пречки и проблеми.
    Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0438193898.jpg
Прегледи:1
Размер:64.2 КБ
ID:5455900
      Тоя двигател от Сузуки Суйфт същия ли е като на 16 клапановата витара и дали може да се сложи на Саморай с такъв вланец като на колегата.

Коментар

По принцип фланеца би трябвало да става и за мотор от 16v и за мотор от 8v витара. Предполагам, че и от суифт мотора няма да има проблем. Проблем по скоро виждам при поставянете, защото делкото ще опред в купето. Ще трябва или да се реже или ако е възможно да се смени капачата.
        Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
        http://www.facebook.com/JeepBG
        LZ1GGC

Коментар

Капачката към делкото се сменя, изхода към радиатора също, имаше и още някакви довотии, но са все дреболинки, поне доколкото се сещам.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От: Re: Смяна двигател на Самурай 1.3 карбуратор с 1.6 8v моноинжекция Витара

Първоначално публикуван от gogosi Преглед на мнение
            Браво, радвам се, че някой го е направил вече с този адаптер. Можеш ли да снимаш само малко по добре тампона който си преправил, а също се интересувам и по сектора какво се преправя. Аз имах витаров сектор, но го продадох и мисля да сложа от опел омега. Ако става лесно с витаров, може пак да взема един, а помпата и тръбите съм ги запзил.
            Здравей,колега поради внезапната смърт на Самурайчето ми,имам нужда от помощ за направата фланец.Как мога да се свържа с теб?Моя номер е0876 505252 ,ще ти бъда много благодарен ако ме насочиш някъде където могат да го отрежат.Поздрави!

Коментар

На мен ми е чудно защо се хвърлят толкова време ,пари и усилия да се куплира Витаров двигател към СК на Самурая,като много по-лесно и безболезнено е да се "изведе" кардан от Витаровата скоростна кутия назад.И резко отападат няколко страници мъки и умувания.Това при положение че се изисква да се ползват Сузукиви части на Самурайчето.Иначе може да се смени цялата комплектация ДВГ/СК-кеф ти БМВ,кеф ти Опел,кеф ти МВ,да не кажа че има и японски вариянти-Мазда,Нисан,ама са малко по екзотика....Поне после със съединителите няма проблеми...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Че със витаровите съединители какъв е проблема, по-точно? На 8в можеш да сложиш усилен от 16в и си в джаза яко, немските двигатели не смятам че са нещо по-конкуретно от японските, сега има и от двете под път и над път.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  На мен ми е чудно защо се хвърлят толкова време ,пари и усилия да се куплира Витаров двигател към СК на Самурая,като много по-лесно и безболезнено е да се "изведе" кардан от Витаровата скоростна кутия назад.И резко отападат няколко страници мъки и умувания.Това при положение че се изисква да се ползват Сузукиви части на Самурайчето.Иначе може да се смени цялата комплектация ДВГ/СК-кеф ти БМВ,кеф ти Опел,кеф ти МВ,да не кажа че има и японски вариянти-Мазда,Нисан,ама са малко по екзотика....Поне после със съединителите няма проблеми...
                  Соти,разглобих го и се оказа пистолен болт на 4 цил. и сега съм у ебати размислите да го правя или да се филмирам!!

Коментар

Т'ва на Самурайския мотор ли?

Коментар

Да!

Коментар

А от Витара имаш ли?

Коментар

Направих му некакъв смешен ремонт и ще търся 1.8is!

Коментар

Здравейте колеги, някой има ли готов фланец между двигателя и скоростната кутия за продаване?

Коментар

Трябва да има налични 089 920 4268 .
                              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Здравейте колеги,
                                Направиха ми фланец, набавих си и редукторен стартер. Двигателя го купих с моно инжекцията, но няма инсталация и компютър. Въпросът ми е има ли смисъл да търся комп и инсталация да подкарвам моното или да го правя с карбуратора, при положение, че ще се кара предимно на газ?
                                И ако все пак реша да е на моно дали ще трябва да сменял таблото с витарско?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X