Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Предпазител на ауспуха?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Предпазител на ауспуха?

Вчера имаше една бойна Тойота при мен, та се загледах - ми то ауспуха си е просто една тръба и толкова. Интересното е, че е доста тихо - може би заради дължината, все пак Витарката е колкото багажника на Тойотата...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

А може би тойотата е с 3-4 гърнета та за това не се чува.
      Suzuki Samurai 420i

Коментар

Има и един друг момент, турбо моторите са доста по-тихи поради простия факт че перките на топлата част заглушават ... та тази Тойота с какъв мотор е ???

Коментар

2LT-E, с турбо си е, и наистина няма кьораво гърне по трасето.
          На Витарника обаче не ми се иска да оставам така, щото ще ми поддуе главата. То и така си е шумен, а ако му отмахам гърнетата ... не ми се мисли.
          Правих малко подобрения, утре ще тествам по-сериозно. Ако пак се скапе отнякъде, ще разкарам малкото гърне и ще сложа мека връзка.

Коментар

Аз днес махнах гнилата оригинална генерация на Самурайката и сложих само едно резонаторно гърне ,но наистина идва в повече шумът и още утре ще намеря от някоя морга крайно гърне от някоя колица дето да пасва на мястото.

Коментар

Тефчо,аз моята Витара я взех само с най-задното гърне и я карам вече 2 години и да ти кажа честно не е никак шумна.И на мен ми правеше проблеми връзката и аз я махнах и я заварих направо макар че ми казаха че щяло да се къса от другаде постоянно защото нямало каде да се усуква ама уви 2 години не сам пипнал нищо.
              Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
              Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
              "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Засега държи, но то е само защото не съм я дръннал на сериозни изпитания. Газих малко сняг, но то не се брои.
                Ще го чакам докато се откъсне, че ми е студено нещо тия дни

Коментар

Някой слагал ли е подобно гърне, че на последната обиколка моето го откъснах. Интересува ме дали става по шумна?

Последно редактирано от Лъчезар; 21-02-11, 21:22. Причина: коригиране на снимките

Коментар

Това е резонаторно гърне, витарата си има заводски такова, най-отзад след кривката над задният мост, с него си има доста приличен звук, поне моята е така

Коментар

Хмх, знам и не отричам, ама не е много калодинамично. След дълбоки коловози или гъста кал се получава следната деформация.
                      Затова си мисля за нещо по обтекаемо, като това по горе, ама се притеснявам да не стане по шумна.

Коментар

Сложи си тръби с по-голям диаметър, примерно 60мм и накрая преди чупката едно резонаторно, тъкмо ще кажеш как е станало

Коментар

За какво са ми по големи бурии?
                          Надявах се вече някой да е слагал резонаторно и да каже дали е станала по шумна.
                          Всъщност аз съм слагал, но на дизел и на мястото на катализатора.

Коментар

Отговарям ти категорично: ДА ще стане по шумна.
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ех, Васе, направо ме секна... Миналия ден изрових едно, много тясно и много дълго (700мм) и тъкмо се чудех дали ще успея да ги набутам по някакъв начин.
                              Между другото, откак направих няколко укрепвания по междинното, все още не се е откъснало, въпреки че отнесе няколко удара. Даже започнах да се замислям, дали няма начин да извъртя колекторите нагоре и да изкарам ауспуха като на Дечо Нисана Ама мястото идва кът и ще стане тъпо, в смисъл, че ще ми прикрие доста сериозно видимостта.

Започнал съм едно друго преправяне, но покрай гадния сняг се отлага за неопределено време, ако има резултат, ще пиша.

Коментар

Ама и аз един въпрос съм задал. Само информативно гърнето е около 120лв.
                                Аз лично ще си преправям моето пък ще видим, какво ще излезе.
                                tef4o я сподели, какво си наумил, че да не ме е яд после.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X