Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на Национална Зимна среща "Сузуки и Приятели"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на Национална Зимна среща "Сузуки и Приятели"

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
    Не е задължително да идваш с джипка има много места и за "навигатори", а за купона вечерта и барбекюто в неделя не е нужна въобще.
    Благодаря за поканата. За вечерята и барбекюто съм трениран и мисля че няма да създам на никого проблем.
    Предварително да кажа, че нямам опит като навигатор и не се сърдете ако ми се доверите и не се получи(Понякога мирише, но не много за което предварително се извинявам )
    Поздрави на всички
    0889 38 43 67 Милен

Коментар

Тигре, като се казва "навигатор" не се има предвид точно навигатор, а човек който се вози на седалката до шофьора. Може и на задната разбира се. Е, ако има нужда-ще опъва лебедката, и ще бута джипа, но обикновено не се налага.
      Така, че не се чуди-всички са добре дошли при заралии.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Преиемам "навигатор" само на Витара, защото със сигурност няма да бутам. За лебедката ще се справя. Предпочитам също ако може навигатор при заралия (Рaзбрах че са най-добрите )
        0889 38 43 67 Милен

Коментар

Имай предвид, че тук (СЗ) Витарите са почти колкото Голфовете, но голяма част се ползуват като дупко- и бордюро-устойчиви градски коли, а някои са просто защото "всички други имат". Едва ли ще има много такива на разходката, но ... просто да знаеш, че бутането никак не е невъзможно, с все заралията вътре
          Вярно, не е като да буташ 2 тона Тойота , че напоследък и те станаха доста.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
            Преиемам "навигатор" само на Витара, защото със сигурност няма да бутам. За лебедката ще се справя. Предпочитам също ако може навигатор при заралия (Рaзбрах че са най-добрите )
            Витари дал Бог,ще те пъхнем на тясно в някоя,колкото до това че са най добрите Заралии,по скоро бих казал че са едни от най добрите на масата ,но при всички случаи за добрите думи заслужаваш ВИП място до барбекюто в Неделята .
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Какво ще кажете за ребарца?
              Там съм най добър.
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                Какво ще кажете за ребарца?
                Там съм най добър.
                И на ребърца, вратленце, беконче... всичките много им разбираме!
                OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Ако имате желание и възможност втория ден около барбекюто и реката организирайте едно леко "състезание" за желаещите със стандартни коли и шосейни гуми. Интереса ще е голям и ще стане купон.
                  0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                    Ако имате желание и възможност втория ден около барбекюто и реката организирайте едно леко "състезание" за желаещите със стандартни коли и шосейни гуми. Интереса ще е голям и ще стане купон.
                    Това е добра идея, ние също замисляме някои интересни неща. Ще се опитаме да направим максимално атрактивна сбирката и в неделя. За съботната основна разходка идеите са да няма много излишно каране, а да е придвижване между интересни места, където който иска да пробва възможностите на автомобила си, а който си пази джипката ще погледа, ще покоментира с други колеги разни неща и ще продължаваме до следващия пункт.
                    Ще се опитаме да избягаме от това да се прави дълга разходка, да се прибираме по късно и после на силната музика в ресторанта да не можем да си разменим приказките. Все пак срещата е да се опознаем, да коментираме подобренията, които сме направили по джипките, да ги премерим по проходимост и разбира се да направим една силна вечер доволни от деня. После в неделя, както казва Белата ако някой не му е бил достатъчен адреналина ще направим всичко възможно да си навакса, а и предложението на Иван Попов ще разгледаме като възможност. Нещо като барбекю между две трасета...
                    OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Супер сте!
                      0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                        В Неделята,траялчето което ще направим до барбекюто,няма да е с висока степен на трудност,има вероятност според времето тези с зимни гуми да се справят лесно с трасето,а тези с агресивни кални гуми да видят зор.....всичко зависи от това ще има ли много сняг и температурите дали ще са под нулата.
                        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Аз съм готов да се боря с всяка витра със зимни гуми на терен който е заснежен. Твърдя, че зимната гума е по-добра от кобрите(то не са кобри, че са Федима, но нали така и викаме на шарката) само на утъпкан сняг, и то на асфалта, Излезеш ли от пътя-зимната гума не струва нищо, особено на рохкав сняг и мек терен отдолу.
                          Дано да има поне малко сняг в края на Януари.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Аз съм готов да се боря с всяка витра със зимни гуми на терен който е заснежен. Твърдя, че зимната гума е по-добра от кобрите(то не са кобри, че са Федима, но нали така и викаме на шарката) само на утъпкан сняг, и то на асфалта, Излезеш ли от пътя-зимната гума не струва нищо, особено на рохкав сняг и мек терен отдолу.
                            Кольо,щом си със зимни гуми ще покажеш майсторство на разходката,за тия с калните гуми ще се докажат на траяла
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не, не съм със зимни. С кобри съм, и твърдя, че извън пътя какъвто и джип да е, ако е със зимни гуми-няма шанс срещу калните.
                              А от майсторството съм далеч, просто съм обикновен празноглав любител

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Коле, силно се съмнявам, че ще има повече от 2 пръста сняг, но ако пък наистина вземе, че завали, обещавам да си поиграем на снега
                                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X