Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на Национална Зимна среща "Сузуки и Приятели"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на Национална Зимна среща "Сузуки и Приятели"

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение

П.П.П.П. А бре, юнаци, що не вземем да спретнем на сбирката едно състезание по проходимост на витарата (вече бившата) на белята и на тойотата на белята?
    Това е добра идея,още отсега ще ви кажа коефициента на залога 10 към 1 в полза на Тойота
    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Да, ама ако може аз да направя трасето...
      Едни 700-800 кг разлика в теглото, и още един задиращ в коловозите диференциал(кожуха му де) могат да се окажат сериозен проблем за тойотата.
      Както и някое дълго стръмно изкачване с повечко гъста кал, където малкият мотор на витарата е голям минус...
      Не сравнявайте сливи и праскови. Да си караме машините, и да се кефим от това как сме ги направили, и кооолко много са проходими(според нас)
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
        Това е добра идея,още отсега ще ви кажа коефициента на залога 10 към 1 в полза на Тойота
        Стига плаши хората,
        ние да натиснем виното и мръвките пък тя проходимостта е една цяла наука,цял живот се изучава и пак няма научени.Ще стане весело за сбирката,кал ще има на корем
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Ако е така времето и сняг ще има
          Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
          Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
          "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Подценявате изпитаната марка поне 10 към 3
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

По ринцип момчето което се изписва като Сатаната първо , не съм го срещал в гората и мисля , че е малко не компетентен в мненията който дава и ще го помоля да не оспамва темата ,колкото до сбирката мисля да сгазя половината гора и да изпия един резервоар с ВИНО ще те помоля до пишеш по темата или може да се блъснем на някой светофар , колко е тойотка ще я прегазиш ,Извинявам се пред целия Форум
              Последно редактирано от benigi; 16-12-10, 22:07.

Коментар

Айде ,намалете малко,ако обичате!!!
                Не сте ли чували израза"Който има малка пиш.....а,кара голям джип"
                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Всеки си хвали марката ама пише в темата за "СУЗУКИ и приятели". Ще се постараем на срещата да има достатъчно възможности да си премерим п... Важното да има настроение и да спретнем хубав купон.

Снега ли уплаши офроудърите, че скоро никой не е заявявал присъствие в темата?
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнение
                    Всеки си хвали марката ама пише в темата за "СУЗУКИ и приятели". Ще се постараем на срещата да има достатъчно възможности да си премерим п... Важното да има настроение и да спретнем хубав купон.

Снега ли уплаши офроудърите, че скоро никой не е заявявал присъствие в темата?
                    Нали знаеш, миналата година малко писаха и много дойдоха.Стягайте се и тази година така да се получи
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                      Нали знаеш, миналата година малко писаха и много дойдоха.Стягайте се и тази година така да се получи

Абсолютно си прав.

Коментар

• Най важнато е да са фенове без значение каква марка карат ,преди време се запознах с един вредител БЕЛАТА ако мога ще му сгазя тойотката

Много се радвам на Славин и Антон това са хора с много хъс и сам длъжен да споделя че двамата са ВИТАРАТА
                        Последно редактирано от CarTest™; 17-12-10, 09:11.

Коментар

Първоначално публикуван от benigi Преглед на мнение
                          По ринцип момчето което се изписва като Сатаната първо , не съм го срещал в гората и мисля , че е малко не компетентен в мненията който дава и ще го помоля да не оспамва темата ,колкото до сбирката мисля да сгазя половината гора и да изпия един резервоар с ВИНО ще те помоля до пишеш по темата или може да се блъснем на някой светофар , колко е тойотка ще я прегазиш ,Извинявам се пред целия Форум
                          Не разбрах кво съм ти казал,направил точно тук ама карай така да е.Карай те си джиповете.Имах желание да се присъединя ама като гледам колко сте лубезни няма да стане!!!Пък за блъскането на сфетофара няма лошо тъкмо ще ми направиш Витарата!!!

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                            Не разбрах кво съм ти казал,направил точно тук ама карай така да е.Карай те си джиповете.Имах желание да се присъединя ама като гледам колко сте лубезни няма да стане!!!Пък за блъскането на сфетофара няма лошо тъкмо ще ми направиш Витарата!!!
                            Бенито се шегува,тука всички се познаваме от доста години вече,уважаваме се и случайни хора няма,спокойно,колектива е най добрия,всичко за марките е само игра на думи между приятели.
                            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Разбира се ,потвърждавам и аз на 100% ,всичко е майтапи и бъзици!!!
                              Идвай на срещата и ще участваш в един незабравим купон!!!
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Вече нямам Желание това е което мога да кажа

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X