Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

И това НЕЩО стана джип на 2005а.
    Не ги е срам.

Коментар

До: Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

карал съм от старата Витара 2000 hdi дизела на пежо
      радход на градско 8-9 нафта на 70000 и се счупи обтяжната ролка на ремъка и я смених за новата 2000 бензин-140 конски сили с ръчни скорости двигателя е скопен с цел икономия и екология разход на градско 9-10 л на извън градско 7-8 движение с равномерна скорост 110 км
      максимално каране без умора нон стоп 20 часа 4 часа почивка и обратно.в сравнение със старанта е по широка и по удобна за каране. в офф роад се държи добре за леки режими даже не е необходимо да включвате блокожа на междинния диф.за да има бързо ускоряване трябва да карате с над 3200 оборота тогава издърпва много бързо.
      дизела на рено е по добре балансиран и по икономичен но експлоатацията му е много по скъпа освен първоначалната разлика от 8000 лв

Коментар

От: До: Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

Учуден съм от тази оценка.Аз имам витара 2,4 бензин върви страхотно .Ускорява бързо изпреварвам нормално и бързо.Няма шум в купето освен при рязко ускорение.Новия модел е обезшумен много добре,стъклата са двойно по-дебели от предишния.Много стабилна на шосе(асвалт,завои).На сняг ,лед ,кал също е мн. добра.Единствения недостатък е разхода на гориво.

Коментар

От: До: Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

http://www.youtube.com/watch?v=T9HXc...1&feature=plcp
          ето едно мое клипче.За три години и 90 000 се счупи само вентилатора на парното.Карам почти всеки ден до кучкарника извън града по черен път.

Коментар

От: Re: Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

Имам колата от 2007г. 2.0 бензин автоматик и съм повече от доволен. Наистина не е удобна за дълъг път, но се търпи! Не знам какви кусури намирате в интериора(таблото се лющело)... От както съм я купил, единствено това лято смених един тампон на предния шок, защото лятото се качвам през уикенда по едни доста каменисти пътища в планината. Разход - 9, 10/100. През зимата също е супер. Държи се много прилично на сняг и лед. Из квартала си я дрифтя по завойте, голям кеф е. За въвенето какво да кажа - това е джип, не BMW. Ускорява от 0 прилично, нямам проблеми с изпреварванията, колата е доста еластична за джип 140 коня. Незнам какви сравнения правите с РАВ4. Това е лек автомобил с предно предаване и при превъртане на предните си прехвърля до 50% от въртящия момент назад. Мой съсед си взе лятото на 2011 новата РАВ4-ка 2.0 бензин. По мои наблюдения върви малко повече на максимална скорост от Витарата. Иначе на ускорение и еластичност са горе-долу еднакви. А за интериора и екстериора на Тойотата няма да говоря. Напишете 2011 RAV4 в Гуугъл и ще видите за какво говоря. Надявам се да съм полезен на хората, четящи темата. Ако имате някакви въпроси - питайте!

Коментар

От: Re: Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

Привет от Дупница.
              Темата е доста старичка, но актуална.Колегата Батвал?о я е започнал добре, но ???.Може би е сменил марката,както е сменил почти всички джипове на Сузуки.Което ме навежда на мисълта,че е тест-драйв пилот на Сузуки,или поне е бил такъв.Не искам да го засягам, но звучеше като такъв,но преминал в друг отбор.А на въпроса по темата-Всеки си хвали това, което кара.Пиша "кара",а не "управлява", защото немаловажен фактор е - задкормилното устроиство.

Коментар

От: Впечатления за новата (красивата) Гранд Витара

Коментар

Коментар

Имайте в предвид ,че бизнеса с автомобили е един от най сериозните и винаги ,ще се намерят хора (от 7 млрд.души на планетата винаги,ще се намерят хора да плюят.Всяка марка си има недостатъци .Но новата витара е сериозен автомобил! Особено ако карате 2,4 или 2,7 или 3000 кубика.

Коментар

Джипа си е направо уникален в класа си, как може да кажете, че РАВ4 е по-добър...

Коментар

Малко са и малки ходовете на окачването и и липсват блокажи.

Коментар

Да повдигна малко темата и да се запиша и аз в редиците на витаражиите
                          Впечатленията ми са все още бегли,но общо взето съм доволен.Поздрави на всички колеги!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151114_115843.jpg
Прегледи:1
Размер:144.8 КБ
ID:5693210
                          +359 889 301 623 Явор
                          Suzuki Grand Vitara 2,0л.2007

Коментар

И така,вече мога да споделя първи впечатления.Започвам с минусите:
                            1.За динамиката която предлага разхода ми се вижда висок(ср.около 12л. бензин)
                            2.Все още не мога да намеря удобната позиция за шофиране(ръст 183см.)!
                            3.Макар че е високото ниво на оборудване,липсват някои нещица,като осветление на бутони(аварийките напр.),малко и малки места за
                            вещи като слънчеви очила и големи бутилки за вода да речем.
                            Но всичко това се преглъща на фона на плюсовете,а именно:

1.Добър клирънс и добри възможности за лек офф,все пак постоянно 4х4 а и наличие на понижаващи.
                            2.Добро пътно поведение съчетано с твърдо окачване и добра маневреност в тесни места.
                            3.Широко и удобно според мнението на пасажерите,голямо багажно пространство с леко затруднен достъп откъм задната врата
                            (нужно е пространство за отварянето и а и си тежи заради рез.гума!)
                            Та това е за сега,пък да видим нататък живот и здраве.
                            Весели празници и безаварийни километри на всички от братството!
                            +359 889 301 623 Явор

Коментар

Сега когато позахладня към плюсовете мога да добавя и отличното парно,бързо и много силно загрява!
                              +359 889 301 623 Явор

Коментар

И аз потвърждавам. От изкарването от гаража,буквално за 100-200м и вече духа топло.Супер парно имат тия Витари!
                                jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X