Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витарата харчи масло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витарата харчи масло

Колега най вероятно маслото изчезва от семерината на вала съответно отпред при ангренажа или отзад на кожуха при съединителя,има и малък вариант отгоре където се хваща делкото.

Коментар

тц, всичко е сменено с ново и го проверявам внимателно, никъде няма капка масло. Откак смених маслото съм доволен.
      между другото, баща ми караше и той с Мобил1, и той имаше подобен проблем. Сега мина на Валволин, пак гори по малко (да кажем, че мотора не е точно в идеално състояние), но значително по-малко, примерно 1.2литра на 1000км преди срещу около 150 грама на 1000 километра сега.
      Уж все същите спецификации покриват, но явно има някаква разлика... не съм достатъчно в час с тая материя обаче, за да правя по-сериозни заключения.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Никъде не видях какво масло препоръчва Сузуки за нашите машини/по "книжка"/?!
        0887/400121 Антон Донев

Коментар

10W30 или 10W40, но май това не е толкова интересно. Дават го SH/A2-96 по API, ама малко ми куца теорията.
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X