Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уазкови кардани на Самурай?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Уазкови кардани на Самурай?

Така и аз да попитам, имам кардана от УАЗ (свален е от друг самурай, ще рече вече е отрязан), само че, с пробиване на фланците няма да стане при мен, мойте явно са по-тесни и отворите идват по ръбовета. Та че избързах да купя кардана преди да съм премерил е ясно, сега единствения вариант да сложа УАЗ-ков кардан на Самурая е да мисля някакви фланци. Въпроса ми е, какви са негативните ефекти от въпросните фланци, като това което ми идва на ум е да ми направят от стомана, като захващането им ще е с оргиналните си болтове на самураиския кардан към фланеца на РК и на диф. а към тях вече с други болтове да се захваща кардана. Питам да избегна ефекта "проба-грешка".

Коментар

Слагайки фланците най-вероятно ще се наложи да скъсиш кардана. Демек си отваряш бая работа...
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Смени фланците на пиньона с по-големи ( става и от Витара на предния диф ).
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ако мостовете са от най малките витарови фланци няма да ти помогнат.

Коментар

не се занивамвайте с уазкови, вземете си стария карадан, пратете го в кубрат, и ще ви сменят шлицевата двойка (ако желаете с подсилена +30лв), и каретата, както и ще ви го удължат или скъсят както и колкото желате, за около 300лв. става топ. цеха се намира на изхода за Русе в ляво "Технокардан"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X