Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уазкови кардани на Самурай?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Уазкови кардани на Самурай?

[QUOTE=didobest;1290664]Каква трябва да е дебелината на фланците?Предполагам 1-1.5 см?[/QUOTE

Не се наемам да коментирам монтажа на уазков кардан на Самурай с фланци защото изпадам в накакво състоание м/у смях, кикот и чудене. Я някой да ми обясни идеята на тази безсмислица. Значи ще отрежеш и скъсиш и двата кардана за да направиш един по- сложен и чуплив монтаж!?! Пълна глупост! При скъсяването стугара да пипне центриращият борд, и 4 дупки на фланците решават проблема. После си караш с какъвто кардан ти е кеф.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Малко да съживя темата.Бях си решил проблема като си взех кардан втора употреба,но преди няколко дни започнаха едни вибраций жестоки.Установих,че едното каре е заминало тотално.
      Насам-натам по магазините за каре,но не намерих.Звъннах до Миркат,колкото и да не ми се иска и като чух 95-6 лева за бройка .Та сега сериозно съм решил да сложа уазков кардан с фланци.
      Бих купил два фланеца ако някой има,за да не се занимавам да правя.
      Suzuki Samurai 1.3
      Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Първоначално публикуван от didobest Преглед на мнение
        Малко да съживя темата.Бях си решил проблема като си взех кардан втора употреба,но преди няколко дни започнаха едни вибраций жестоки.Установих,че едното каре е заминало тотално.
        Насам-натам по магазините за каре,но не намерих.Звъннах до Миркат,колкото и да не ми се иска и като чух 95-6 лева за бройка .Та сега сериозно съм решил да сложа уазков кардан с фланци.
        Бих купил два фланеца ако някой има,за да не се занимавам да правя.
        Ква е тая цена 95 лева ... последно взимах по 26 лева без отстъпка .
        Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
        New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
          Ква е тая цена 95 лева ... последно взимах по 26 лева без отстъпка .
          Вчера звъннах в Миркат и такава цена ми казаха за бройка.Аз му казах,че е много за едно каре,на което момчето ми отвърна,че били японски Койо та за това.
          Suzuki Samurai 1.3
          Диян Димитров - 0897875292

Коментар

Първоначално публикуван от didobest Преглед на мнение
            Вчера звъннах в Миркат и такава цена ми казаха за бройка.Аз му казах,че е много за едно каре,на което момчето ми отвърна,че били японски Койо та за това.
            И най-вероятно са от Нисан. Живеят в пъти по-малко. А тези в миркат са уникални помияри, никога не знаеш каква цена ще си измислят. Между 20-25 лв. са по всички магазини нисанските карета
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Имам няколко въпроса понеже и на мене двата ми кардана са с разбити шлици .От кой модел на Уаз да търся кардани за да си направя преден и заден кардан на самурая
              Suzuki Samurai 420i

Коментар

на самурай в миркат карето е 25лв всичко руско е излишно

Коментар

Първоначално публикуван от iacata Преглед на мнение
                  на самурай в миркат карето е 25лв всичко руско е излишно
                  А шлици продават ли?
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Е то и аз на по 15 лв си ги вземам но проблема е в шлиците а и съм с 115 коня двигател и да сложа същите файда няма да има.Та от кой модел Уаз да търся кардани
                    Suzuki Samurai 420i

Коментар

Де да знам. Рулетка нямаш ли?

Коментар

В момента предния ми кардан е 75 см а задния 55 см като размерите са + фланците за да мога като сложа кардани да ги махна .
                        Suzuki Samurai 420i

Коментар

От опитни хора съм чувал, че УАЗовите кардани са едно от хубавите неща в УАЗ. При редовно гресиране издържали доста повече от някакви други, ама ровърски ли бяха, тойотски ли, не се сещам.

Аз също съм с такива кардани, и макар, че издевателствам върху джипката-оттам нямам оплаквания.
                          при мен е с разпробиване на нови отвори по витарския фланец на пиньона. Единственото правилно според мен.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от danielganev Преглед на мнение
                            В момента предния ми кардан е 75 см а задния 55 см като размерите са + фланците за да мога като сложа кардани да ги махна .
                            И сега трябва да залягам под Ровърите и да меря?

Коментар

Никой Уаз-ков не става на дължина на Самурая . Взимаш по дълги ,режеш и заваряш .
                              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Ще търся тогава че моите са на изживяване ,предния има такъв луфт че ако го напъна някъде ще се скъса .Вече един заден скъсах .
                                Suzuki Samurai 420i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X