Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател от VW-tdi някой слагал ли е на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двигател от VW-tdi някой слагал ли е на Витара

А номера на шасито какво правим с него
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Искам да задам един въпрос.Защо е цялата тази хамалогия,за повече мощност или за икономия.Защото WV има много по-мощни бензиниви агрегати а при тази цена на дизела гимнастиката ми се вижда безмислена.
      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
      АСК Ален Мак

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCN2108[1].jpg
Прегледи:1
Размер:145.2 КБ
ID:5212349
        Добре започваш. С Турски профили от железарията, заварени криво - ляво с телоподаващото.
        Това е Ст3, "обикновенно качество", на жаргон "от говнолин". Става за "асмалъци", тоест за не отговорни конструкции.
        Рамите се изработват от "качествена стомана". Отделно има някои правила за присъединяване.
        Много ми е интерсно кое "хвана" рамата да не се усуче като я срязахте. После е ясно как е вкарана в една равнина.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          [ATTACH=CONFIG]250696[/ATTACH]
          Добре започваш. С Турски профили от железарията, заварени криво - ляво с телоподаващото.
          Това е Ст3, "обикновенно качество", на жаргон "от говнолин". Става за "асмалъци", тоест за не отговорни конструкции.
          Рамите се изработват от "качествена стомана". Отделно има някои правила за присъединяване.
          Много ми е интерсно кое "хвана" рамата да не се усуче като я срязахте. После е ясно как е вкарана в една равнина.
          Недей така колега с няколко реда писане ми развали мерака за всичко замислено.Шегувам се!Всичко написано от твоя страна е точно така,но имам някои идеи които ме накараха да резна рамата.Ако пък съм направил грешка то тя не е фатална-един ден работа/смяна на шасито/,но ако съм на прав път то това би ми спестило доста ядове и време.Оценявам такива мнения и колкото повече колеги се включат с някакви идеи толкова по-добре,винаги ще излезе някой ядец.

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
            Искам да задам един въпрос.Защо е цялата тази хамалогия,за повече мощност или за икономия.Защото WV има много по-мощни бензиниви агрегати а при тази цена на дизела гимнастиката ми се вижда безмислена.
            Веднага отговарям
            1.Здрав и непретенциозен мотор
            2.Мощен в ниски обороти
            3.Лек
            4.Лесен за напомпване
            5.Части-бол
            6.Икономичен
            7.С кабели и делко във вода-ядец
            8.Фен съм му/на този двигател/

Коментар

Първоначално публикуван от kimi77 Преглед на мнение
              Недей така колега...
              Извинявай! Бях малко рязък, че преди време някой анонимно ме нахрани, ма явно не си бил ти. А и да си бил забравям за случая!
              По темата: Не ми харесва това с рамата. Знаеш че когато имаме "рамна конструкция" на автомобила, рамата е скелета - основата върху която се закрепя всичко. В тоя смисъл изискванията са много високи. Трудно е дори на стенд, с правилните материали и оборудване сами да си изработим рама. А вие я правите на двора, подпряна с трупчета и купето отгоре!!!

Коментар

Първоначално публикуван от vetsi71 Преглед на мнение
                Мотора е много правилно подбран.
                Въртящият момент е 235/NM при 1900/min,това е до към 2400/min.. ..
                Успех в начинанието.

Коментар

Извинявай! Бях малко рязък, че преди време някой анонимно ме нахрани, ма явно не си бил ти. А и да си бил забравям за случая!
                  По темата: Не ми харесва това с рамата. Знаеш че когато имаме "рамна конструкция" на автомобила, рамата е скелета - основата върху която се закрепя всичко. В тоя смисъл изискванията са много високи. Трудно е дори на стенд, с правилните материали и оборудване сами да си изработим рама. А вие я правите на двора, подпряна с трупчета и купето отгоре!!!
                  Аааа,това с нахранването със сигурност не съм бил аз.Аз мисля,че не е толкова трудно да се направи рамата,а и отклонение от милиметър два няма да са от значение.Имаме опит с направата на такива конструкции-що годе.А и тръбата няма да е проблемна-от такива тръби сме правили рама за двоини платформи-знаеш там какво натоварване и усукване има.

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                    А номера на шасито какво правим с него
                    Изхфърляме го!

Коментар

[ATTACH=CONFIG]250696[/ATTACH]
                      За съжаление има истина в написаните ти няколко реда , важното е че момчетата имат мерака ,ако нестане от 1-вия път винаги има 2-ри
                      Лудак

Коментар

Като стигнете до фланеца,моля направи един шаблон който да ти остане и малко по подробно да опишеш за съединитела. Дано няма сериозни спънки.
                        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                          Като стигнете до фланеца,моля направи един шаблон който да ти остане и малко по подробно да опишеш за съединитела. Дано няма сериозни спънки.
                          Няма да слагам фланец.Ще одрежа част от камбаната от кутия на ауди,защото при аудито стартера сочи към двигателя, и ще я залепя на витаровата кутия.Ще има снимков материал

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
                            Колега дай малко инфо от къде да си набавя и аз Уазков мост с бтр-ски блокаж
                            Ако искаш можеш да ми се обадиш ще ти обясня-0898725072,0878721772

Коментар

Колега давай снимков матерял че нямам търпение да видим кво ще се пулучи.Успех в начинанието.
                              Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Първоначално публикуван от Kelevski Преглед на мнение
                                Колега давай снимков матерял че нямам търпение да видим кво ще се пулучи.Успех в начинанието.
                                Нещо не остава време да се занимаваме по-сериозно с машинката,но както съм обещал ще има снимки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X