Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател от VW-tdi някой слагал ли е на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двигател от VW-tdi някой слагал ли е на Витара

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
    Няма акъл. НИКОЙ дизел от бегачка не става за НИКАКЪВ джип. За някакви бъгита става и ванкел на 20 000 оборота, ама тука никой не кара роккроулинг.
    Просто прочети архивите на форума, преди да лепиш пренебрежителни умалителни имена на колите и агрегатите. Действа успокояващо.
    Витарата на Йоско и Ясен от Варна е с 130кс. на Пасат и чип има....доста състезания спечелиха!!!! Аман от професори!!
    --------------------------------------------------
    [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
    [/FONT]

Коментар

Защо така няма интерес
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от kolio33 Преглед на мнение
        Витарата на Йоско и Ясен от Варна е с 130кс. на Пасат и чип има....доста състезания спечелиха!!!! Аман от професори!!
        Айде да не бързаме толкова!
        Въпросната машина е състезателна и доколкото си спомням е подготвена за "рали".
        Тоест е "бегачка", както се е изразил колегата.
        Отделно трябва да е с TDI мотор, или помпа-дюза. Общото между тях е микропроцесорното управление на горивния процес, една дузина датчици и снопове кабели между тях.

Коментар

Калоянчо ,колегата от Б.Слатина Дакогаз е сложил такъв на газ69 значи и витарата ще върви...
          няма начин да няма начин
          http://album.bg/offroad_
          0878 613 163

Коментар

BMW 1.8IS неможе ли да и набутате на витарата сега на самурая го слагам такъв ако ви интересуват някакви размери докато е на земята че тези дни ще влиза ....

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
              Айде да не бързаме толкова!
              Въпросната машина е състезателна и доколкото си спомням е подготвена за "рали".
              Тоест е "бегачка", както се е изразил колегата.
              Отделно трябва да е с TDI мотор, или помпа-дюза. Общото между тях е микропроцесорното управление на горивния процес, една дузина датчици и снопове кабели между тях.
              PD е! Колата работи и печели ...не бързам за никъде
              --------------------------------------------------
              [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
              [/FONT]

Коментар

Чак сега прочетох тази тема,ако все пак някой го интересува кок се монтира TDI на Витара и какви са плюсовете и минусите може да ми се обади 088 7626660-Йоско.Нямам време да пиша.А дори и да намеря време ще трябва да изпиша 5-6 страници.От написаното по горе прочетох само пълни глупости,нека никой не ми се обижда само мнението на "kolio33" се доближава до истината.Доста съм си играл с тази машинка а и доста тестове мина.
                [url]www.4x4varna.com[/url]

Коментар

За Антироуд, или какъвто там беше.
                  Безусловно имаш право на чувства към мене, аз също не се харесвам. Просто печалния ми опит с бързоходни леки дизели в осакатени джипове, започна да се трупа миналия век. Както разбирам - тогава ти още не си знаел тия думи, така че можеше просто да попиташ. Щеше да чуеш отговор. А сега ти препоръчвам просто да не четеш моите мнения.

Коментар

Първоначално публикуван от Йосиф-Варна Преглед на мнение
                    Чак сега прочетох тази тема,ако все пак някой го интересува кок се монтира TDI на Витара и какви са плюсовете и минусите може да ми се обади 088 7626660-Йоско.Нямам време да пиша.А дори и да намеря време ще трябва да изпиша 5-6 страници.От написаното по горе прочетох само пълни глупости,нека никой не ми се обижда само мнението на "kolio33" се доближава до истината.Доста съм си играл с тази машинка а и доста тестове мина.
                    Не се заяждам просто искам да попитам кое му е глупавото в писаното по нагоре?
                    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Аз съм с две Ръце за този тип двигатели на Ауди , не си мислете че нестава за нашите цели !
                      Лудак

Коментар

Как отплеснахте хубавата тема...

За теоретиците - картинка за размисъл. Това е диаграмата на G16A, 8те клапана. Не е много прецизна, но е достатъчно ясна. Едно просто сравняване с данните на въпросната нафтова печка ще спести доста писане, препирни и прибързани обобщения..

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:g16a_dia.jpg
Прегледи:1
Размер:20.6 КБ
ID:5201552
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

А там и започват проблемите. От стендовите данни на какво да е, до петната от гумите на асфалта, има много. Пък ако не е и асфалт ...
                          Дребните шосейни дизелчета не стават за джипове, и нищо не може да се направи. Освен за съвсем нискоскоростни специални бъгита, но те са друга песен. Там по идея може и с моторен трион.

Коментар

Първоначално публикуван от Йосиф-Варна Преглед на мнение
                            Благодаря колега,утре ще ти звънна,че вече е късно!Ако нямаш нищо на против,мога да отскоча и да я погледна

Коментар

За Стефан ,или както се казваше...
                              Явно опитът ти наистина е бил печален,след като не си успял,а сега други печелят състезания!Как разбра откога датира опитът ми/не всички знаещи живеят пред компютъра и пишат хиляди постове/?
                              Въпреки скромния си опит съм чувал,че ралито е също тип офроуд и го печелят "бегачки"/не ,че съм привърженик/,така ,че ти трябваше да попиташ,за какво ще се ползва машината!
                              Твоите мнения няма как да не ги чета,след като пишеш по теми ,които ме интересуват!
                              Моите уважения,към знанията и опита ти,молбата ми е просто да не се държиш към другите участници във форума,като с деца,направили бела!
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                                За Стефан...
                                Явно че си пропуснал подобните теми:

Ладога 2008 - Официален репортаж от Стефан

Човека е бил там и може поне да се помисли върху това което казва.
                                Въпросния AFN (1,9 TDI) е легендарен. Това е двигателя направил буквално "революция" в усъвършенстването на дизеловите двигатели. За ентусиасти на тема офроуд обаче, електрониката му идва в повече. Монтажа отделно.
                                Иначе не се съмнявам, че подготвен екипаж и асистенция може да го предпази, или изкара от "шока" вода и кал.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X