Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчни хъбове по $ 15 бройката...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ръчни хъбове по $ 15 бройката...

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Ей такива като черния на снимката са:
    [ATTACH=CONFIG]227077[/ATTACH]
    Аааа, ясно, от тъпите са. Тва като се напълни с кал и ти е студено шансът да окръглиш два три и да псуваш яко е 98.65%. Сложи торкс или ако има място с обикновена глава.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Аааа, ясно, от тъпите са. Тва като се напълни с кал и ти е студено шансът да окръглиш два три и да псуваш яко е 98.65%. Сложи торкс или ако има място с обикновена глава.
      Като ги окръглиш, перфектно се развиват с подходящия набит в тях torx. Място за обикновени глави няма. А при твърдост 12.6 и тоя размер на шестограна, е по-вероятно да си окръглиш инструмента, а не болта.

После - колкото ще да е студено, да нямаш в колата кьорава отвертка, с която да извадиш гняста от дупката - айде без тия. Болтовете са си перфектни. На AVM-а тия, с които се захващат към главината са същите. Не съм окръглил ни един до сега.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Като ги окръглиш, перфектно се развиват с подходящия набит в тях torx. Място за обикновени глави няма. А при твърдост 12.6 и тоя размер на шестограна, е по-вероятно да си окръглиш инструмента, а не болта.

После - колкото ще да е студено, да нямаш в колата кьорава отвертка, с която да извадиш гняста от дупката - айде без тия. Болтовете са си перфектни. На AVM-а тия, с които се захващат към главината са същите. Не съм окръглил ни един до сега.
        Знам как се развива инбус :Р
        Окръгля се главата чудесно, а и инструмента да окръглиш пак същия ефект - не ги развиваш
        Вервай ми, мъчил съм се с инбуси на студа и не е умно измислено. Сложи торкс глави и спи спокойно Най-добре сложи дванайсетостен, ама не знам дали има м8
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Знам как се развива инбус :Р
          Окръгля се главата чудесно, а и инструмента да окръглиш пак същия ефект - не ги развиваш
          Вервай ми, мъчил съм се с инбуси на студа и не е умно измислено. Сложи торкс глави и спи спокойно Най-добре сложи дванайсетостен, ама не знам дали има м8
          То и торкс такъв няма.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като гледам хъбовете са направени доста прилично а,ко имаме късмет и матеряла да е читав. Мисля че ще карат.
            Още веднъж мерси на колегата Куздов.
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 11-07-10, 22:20.
            Николай Георгиев 0+
            тел.0887357722

Коментар

Нужно ли е да се посмажат още малко отвътре?Ако някой ги е сложил вече да пусне снимки че аз още нямам време.
              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от radolino1 Преглед на мнение
                Нужно ли е да се посмажат още малко отвътре?Ако някой ги е сложил вече да пусне снимки че аз още нямам време.
                Половин идейка. Рядка грес или масло.

Ама мааааалко. Колкото да са мазни.

Коментар

Ако имаш, напръскай ги с течна грес или сложи малко от рядката грес за карета. И да няма нужда, няма и да навреди. Но не ги препълвай, че зимата като замръзне, ще береш ядове.
                  "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                  Неизвестен мъдрец

Коментар

Ок!
                    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Вече ги монтирах моите, не без помощта на Лозан за втулките, естествено .... Заспаха като истински ...
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                        Вече ги монтирах моите, не без помощта на Лозан за втулките, естествено .... Заспаха като истински ...
                        К'ви втулки???

Коментар

На осите на моите карета няма канал за зегерка за ръчни хъбове и се прави чашка за да се използва зегерката за автоматите.
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

И моите са монтирани и направо заспаха ,само съм взел две нови зегерки.
                            Николай Георгиев 0+
                            тел.0887357722

Коментар

Моя втория днес ще бъде монтиран. За пасване - пасват. Просто имам едно на ум заради нестандартното му изпълнение на крепежа към главината. Не мога и да видя и от какво е копиран като устройство.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                                На осите на моите карета няма канал за зегерка за ръчни хъбове и се прави чашка за да се използва зегерката за автоматите.
                                ако още не сте я направили, ето как изглежда моята:
                                https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...y/Image042.jpg
                                https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...y/Image041.jpg
                                https://htftp.offroad-bulgaria.com/f...y/Image040.jpg

пускам ги като линк щото са големи и с лошо качество.
                                иначе чашката вече 2 години си върши работата безпроблемно.
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X