Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пак некой ме е поръчал...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Пак некой ме е поръчал...

Първоначално публикуван от ivo-police Преглед на мнение
    Напълно грешно мнение . Нали не си мислиш , че айдука е невежа , не знае какво прави и на твойта кола ще се учи. И на тъмно се оправят доста добре по наблюдения от скромния ми опит.
    Това беше съвета, който получих от полицията, след като пуснах жалба. Все трябва да имат някакви впечатления от такива неща.
    Rav 4 II D4D

Коментар

Първоначално публикуван от VladimCho Преглед на мнение
      Пич... от над 15 години работя, като телевизионен оператор, това с камерите не ми го разправяй! Камера, която върши работа струва около и над 1000лв! А защо ми е нужна баш такава... ще ти дам няколко жокера. Първо живея на 13 етаж. Второ не винаги успявам да паркирам на добре осветено място (не че осветените места спират уродите). Камера с висока резолюция, висока светочувствителност, голям зум, моторизирана основа за да не се налага да я намествам ръчно според това, къде съм спрял струва точно колкото съм написал. А записващото устройство си е отделен избор
      Няма гаранция, че ако прекарам една нощ в колата ще пипна някой... След удар обикновено изчакват да минат няколко дни и тогава пак бръмчат в района. А иначе става въпрос за Суха река.
      Абе ако ме питаш мен и един видео регистратор за 40-50 лв ти върши чудна работа!Слагаш го на задния джам или предния и все ще се види кой е този пипалник!Пробвано на едно камионче дето беше много удобно за точене на нафта!След това........не се занимавай с полиция!Ако го познаваш(както беше в нашия случай) .........................абе сещаш се!
      Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
      LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
        Абе ако ме питаш мен и един видео регистратор за 40-50 лв ти върши чудна работа!Слагаш го на задния джам или предния и все ще се види кой е този пипалник!Пробвано на едно камионче дето беше много удобно за точене на нафта!След това........не се занимавай с полиция!Ако го познаваш(както беше в нашия случай) .........................абе сещаш се!
        А ако гепи и видео регистратора ? Съвсем отече...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
          А ако гепи и видео регистратора ? Съвсем отече...
          Абе ако гепи и колата съвсем.......отече!Говорим за човек пипащ отвън!Отделно тази кола нали се пази от някава си аларма....и да се стигне до камерата би трябвало да се задейства тази аларма!
          Range Rover P38 4,6 автомат 99г. (на въоръжение в момента),Опел Фронтера А КБ. 2.0 94г.(нов проект за гората.
          LZ1NES

Коментар

Първоначално публикуван от neshko Преглед на мнение
            Абе ако гепи и колата съвсем.......отече!Говорим за човек пипащ отвън!Отделно тази кола нали се пази от някава си аларма....и да се стигне до камерата би трябвало да се задейства тази аларма!
            Те тия-трева пасли...
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Те тия-трева пасли...
              Пасли не пасли при нас подейства и то за много по малко от 1000 лв. Все пак не бяхме написали никъде че в камиончето има регистратор!А и не го бяхме сложили така че да се вижда от 100км.

но както и да е!Несмятам да разводнявам темата на колегата.Просто споделих опит!
              LZ1NES

Коментар

То това е... пак някаква фантасмагория... Вероятността да заснемеш някой гепач с видеорегистратор е минимална според мен. Първо, че това не снима на 360 градуса. Ако го насоча назад мога да не разбера, кой ми бара фаровете да речем, или както ми се случи зимата напъване на едното огледало. И пак нещата опират до осветление за да се различи дадена физиономия. И хайде... ако е познат от блока добре, ама ако е някой гастролираш манго... Абе това с камерите не е лесно и евтино за да бъде много ефективно.
                ОФА КБ X20SE + метан

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X